עבור לתוכן

קניתי עכשיו GIGABYTE GTX650TI 2GB ויש בעיה

Featured Replies

פורסם

אוקי בהצלחה, חג שמח ושנה טובה.

• תגובות 141
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במידה והמחשב מאייבורי והוא באחריות, פשוט לך אליהם ותגיד להם שלא יחזירו לך את המחשב עד שלא יסדרו את הבעיה, אחת כמה וכמה כשהם אלו שהמליצו וחיברו לך את הכרטיס. אין שום סיבה לשבור את הראש ולהכנס לדברים שאתה לא אמור לעשות ממילא. שהם ישברו את הראש.

רק אנא ממך - פעם הבאה, פנה לפה לייעוץ לפני הקניה כדי שדברים שכאלו לא יקרו.

פורסם
  • מחבר
במידה והמחשב מאייבורי והוא באחריות, פשוט לך אליהם ותגיד להם שלא יחזירו לך את המחשב עד שלא יסדרו את הבעיה, אחת כמה וכמה כשהם אלו שהמליצו וחיברו לך את הכרטיס. אין שום סיבה לשבור את הראש ולהכנס לדברים שאתה לא אמור לעשות ממילא. שהם ישברו את הראש.

רק אנא ממך - פעם הבאה, פנה לפה לייעוץ לפני הקניה כדי שדברים שכאלו לא יקרו.

התייעצתי עם אייבורי עצמם לפני הקניה.. לא חשבתי שזה יקרה.. בכל מקרה הם אמרו שיבדקו לי הכל בחינם נקווה שיהיה בסדר

תשאירו פה את האשכול פתוח ואני יעדכן. תודה לכולכם

פורסם

פה זה לא FXP, פה לא נועלים שרשורים.

פורסם

הידע הטכני של אייבורי בהכנת מפרטים לא מי יודע מה (בלשון המעטה), והם ידועים בכך שהם מכינים מפרטים לא מאוזנים ועם צווארי בקבוק. לא רק הם, אגב, אלא מרבית חנויות המחשבים.

יש כאן באתר פורום מפרטים מעולה, עם משתמשים ש"חיים את השוק" ויכולים לסייע בהכנת מפרט לפי הדרישות. להבא, תתייעץ שם ולא אצל אייבורי או KSP.

אני לא הייתי קונה ספק כוח חדש עד אשר יתברר היכן הבעיה. כפי שכתבתי לך קודם לכן, ייתכן שהבעיה בכלל בכרטיס המסך שלך.

העובדה שקנית אותו חדש ממש לא אומרת שהוא חף מבעיות פוטנציאליות.

פורסם
  • מחבר

לקחתי את המחשב מאייבורי עכשיו, אמרו לי שאין בעיה עם הספק ושהם הריצו את פאר קראי 3 במשך 3 שעות במעבדה שלהם והמשחק לא קרס.

העליתי את המחשב לבית, חיברתי ונכנסתי למשחק, וקרס לי כרגיל בדיוק כמו פעמים שעברות..

הוא אמר שאם זה קורה עוד פעם שאולי אני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.. לא יודע עד כמה זה נכון

לא יודע מה לעשות יותר, נמאס לי להתעסק בזה

פורסם

אתה צריך להראות להם אצלם שהמשחק קורס. ואל תיקח את המחשב לפני שאתה רואה שהמשחק עובד כמו שצריך.

הם הריצו את המשחק על המחשב שלך בדיוק כמו שאתה מריץ בבית?

פורסם

הם פשוט או שלא בדקו או שלא עלו את הבעיה ונפנפו אותך.

לך אליהם תצעק ותגיד להם שאתה לא מקבל את המחשב בחזרה עד שהוא בסדר.

חוץ מזה באיזה סניף מדובר? ושתדע שיש פה בפורום נציג שלהם.

פורסם
  • מחבר
אתה צריך להראות להם אצלם שהמשחק קורס. ואל תיקח את המחשב לפני שאתה רואה שהמשחק עובד כמו שצריך.

הם הריצו את המשחק על המחשב שלך בדיוק כמו שאתה מריץ בבית?

לא יכלתי להראות להם היה מלא לקוחות באותו זמן הסברתי להם על הבעיה והם אמרו שיבדקו והלכתי

פורסם

באיזה סניף?

פורסם

אם כל המשחקים עובדים חלק כנראה שיש בעיה בFC3 והורדת גרסה לא טובה.. ואם אתה רוצה לבדוק את צריכת החשמל של הכרטיס מסך תפעיל bencmark ותראה אם גם שם זה קורס...

פורסם
  • מחבר
אם כל המשחקים עובדים חלק כנראה שיש בעיה בFC3 והורדת גרסה לא טובה.. ואם אתה רוצה לבדוק את צריכת החשמל של הכרטיס מסך תפעיל bencmark ותראה אם גם שם זה קורס...

זה לא רק בפאר קראי, זה גם בבאטלפילד, גם בקול אוף דיוטי קרה לי פעם אחת, NBA... עזוב זה לא בעיה במשחק..

דרך אגב דיברתי עם טכנאי מחשבים והוא גם לא יודע מה הבעיה.. אשכרה קניתי כרטיס לפני שבוע כדי שישפר לי תמחשב ומאז אני לא מצליח לגעת בו כמעט, לא יודע מה לעשות יותר

פורסם

מה הכוונה "לא יודע מה לעשות יותר"?

כתבנו לך מה עליך לעשות: ללכת לחנות ולהתעקש או ליצור קשר עם הנציג שלהם בפורום.

אם אתה לא רוצה לעשות את זה ומעדיף לוותר על 700 ש"ח, זה עניין אחר. אבל אל תגיד שאתה לא יודע מה לעשות.

פורסם
  • מחבר
מה הכוונה "לא יודע מה לעשות יותר"?

כתבנו לך מה עליך לעשות: ללכת לחנות ולהתעקש או ליצור קשר עם הנציג שלהם בפורום.

אם אתה לא רוצה לעשות את זה ומעדיף לוותר על 700 ש"ח, זה עניין אחר. אבל אל תגיד שאתה לא יודע מה לעשות.

כי אני מיואש וניסיתי כבר הכל לקחתי אליהם תמחשב וזה מה שהם אמרו לי מה אני יעשה מעצמי צחוק? הוא אמר שצריך אולי להתקין מחדש את המערכת הפעלה ואם עדיין לא עוזר שאני יביא להם את המחשב עוד פעם אבל אין לי כח כבר ללכת אליהם עם המחשב אני מעדיף שטכנאי ישבור תראש וזהו, הבעיה שגם הטכנאי שדיברתי איתו לא יודע מה הבעיה. אז אם הוא לא יודע מה נשאר לי לעשות יותר???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים