פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף?ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס.אז על מה אתם ממליצים? o_0
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים לך על הקלאב 3D, הוא עולה פחות מ-1200 שקל וההבדל בין החברות שמייצרות לא חשוב.עוד אופציה היא ג'יגבייט, אבל בספארקל לא הייתי נוגע.
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים מחבר קלאב3Dאיפה אוכל למצוא אותו?חיפשתי בכמה אתרי מכירות ולא מצאתי..ד"אהביצועים של ה Club3d עומדים שווים כנגד חברות אחרות?
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים אתה יכול למצוא אותו ב:www.optimasys.co.il ראיתי אותו גם בעוד חניות רק לא זוכר איזה.
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים הביצועים של ה Club3d עומדים שווים כנגד חברות אחרות?כן. ההבדלים הם רק אם אתה עושה OC.
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים מחבר אז אני אשאל שובבמידה וארצה לעשות OC ל5900XT של Club3dהכרטיס שלהם סוחב טוב OCים ?אני לא רוצה שבגלל הפרש של 100-200 שקל במחיר אני אקנה כרטיס נחות מבחינת ביצועים/קירור/זכרונות/OCClub3d זו קניה טובה?עריכה:הסתכלתי באתר של Club3d, הפרטים לגבי הכרטיס הם כאלה:GPU Mhz: 390Memory MHz: 350Video memory: 128 Mbולעומת זאת, הפרטים באתר של albatron הם כאלה:Memory Size: 128MB DDR Engine Clock: 390MHz RAMDAC: 400MHzהזכרון של הקלאב3די חלש יותר? o_0
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים לא הבאת את המהירות של הזכרונות של האלבטרון, הבאת את המהירות הRamDacs שלו
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר לא הבאת את המהירות של הזכרונות של האלבטרון, הבאת את המהירות הRamDacs שלו זה מה השהיה רשום באתר היצרן אולי טעיתי? :\ http://www.club-3d.nl/en/club-3D.html http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים לכולם אותם מהיריות של זיכרון ושל מעבד יש רק כאלה שמעגלים את מהירות המעבד ל400 מ390 אבל זה שטיות יש רק הבדל בין החברות.תקנה club3d סמוך עליי לא תיצטער.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר אוקיי.עוד דבר אחרוןזה נכון שפס ייצור שלם של ALBATRON יצא עם פגם ולכן הם הפסיקו לייצר את ה 5900XT לזמן-מה?כך נאמר לי ע"י נציג פנדה.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אוקיי.עוד דבר אחרוןזה נכון שפס ייצור שלם של ALBATRON יצא עם פגם ולכן הם הפסיקו לייצר את ה 5900XT לזמן-מה?כך נאמר לי ע"י נציג פנדה.אני לא חושב שזה נכון... קניתי מפנדס את הכרטיס בזמן שהיו כמה אחרונים במלאי , והכרטיס עובד בלי שום בעיות ומציג ביצועים מעולים.אבל אם זה באמת נכון בצורה כלשהי אני יגיד להם שיחליפו לי אותו... למישהו יש מידע נוסף לגבי זה?
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אני לא חושב שזה נכון... קניתי מפנדס את הכרטיס בזמן שהיו כמה אחרונים במלאי , והכרטיס עובד בלי שום בעיות ומציג ביצועים מעולים.אבל אם זה באמת נכון בצורה כלשהי אני יגיד להם שיחליפו לי אותו... למישהו יש מידע נוסף לגבי זה?איזה מפרט יש לך?, ולאיזה ביצועים הגעתה איתו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.