פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים אני מחפש המלצה לעכבריש לי כבר 3 עכברים בבית שקניתי ולא טובים בשבילי, כרגע עדיין משתמש בישן שדי נהרס ונשברהדרישות:שיעבוד חלק ללא קירטועים עם תגובה טובה על משטחים רבים אבל חשוב ביותר על משטח שנראה כמו עץ כלומר לא משטח מיוחד לעכבר ולא חלק5 כפתורים (ימין, שמאל, קדימה אחורה, וגלגלת לחיצה)מבנה ארגונומי-רגיל ליד גדולה כמו הM705, לא מיני\לפטופ\מתקלפים למיניהםבלוטופ, ללא דונגלשיכבה אוטומטית מתי שהמחשב נכבה או לא בשימוש, נראה לי שכל החדשים עושים את זהמעדיף שהחיישן יהיה במרכז או מקסימום טיפה למעלה או למטה אבל לא בצדכרגע העכבר שאני משתמש בו נראה ככה כמו זה עם הגימור מט, אז קניתי אותו בפחות מ20$ באיביי ולא קיים שם יותרhttp://www.dhgate.com/product/usb-rechargeable-5d-wireless-bluetooth-laser/115555541.htmlוהאמת אני מאוד מרוצה ממנו למעט הסוללות שמספיקות לשבועיים לדעתי זה רק בגלל שהעכבר הרבה פעמים נדלק ומהבהב וכאילו הוא מחפש להתחבר ללא הפסקה כשהמחשב כבוי וזה קורה לפעמים במשך שעות שהמחשב כבוי. לדעתי מה שגומר לו את הסוללות. יש לו גם טעינה דרך כבל USB והוא לייזר שעובד על הרבה משטחים עם תגובה מצויינת על המשטח עץ שאני משתמש בו. קשה גם להשיג אותו ואם כן אז במחיר כמעט כפול ממה שקניתי אז. היום עולה 30$ וזה מחיר ששווה לחשוב על עכבר של חברה מוכרת. מצד שני עם 2 עכברים בבית של חברות גדולות שאחד פשוט בלתי שמיש והשני גם רחוק מאוד מהתגובה של זה, קשה להחליט. נראה לי שכאן יש את המפרט שלו וזה אולי מסביר איך עכבר סיני כזה טובhttp://www.gd-wholesale.com/chinaproduct/mf17d/av3654to3bv/bluetooth-mouse-m406925.htmlחשבתי על לוג'יטק M705 אבל ביקורת אחת דיברה על שהחיישן נמצא בצד וזה באמת נשמע דבר שיכול להציק. והוא גם לא בלוטופ. ראיתי אותו בחנות והוא בערך בגודל של מה שיש לי כרגע. אני חושב בסוף לקנות שוב אותודיי התייאשתי ולא מצאתי עכבר שיתאים לדרישות האלו, בכלל כמעט ואין עכברי בלוטופ
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים Logitech Anywhere MX Mouse בגודל דומה ל-M705 עם חיישן באמצע ויעבוד על כל משטח תודות לטכנולוגיות Darkfield.
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים מחבר Logitech Anywhere MX Mouse בגודל דומה ל-M705 עם חיישן באמצע ויעבוד על כל משטח תודות לטכנולוגיות Darkfield.תודה, ראיתי אותו אבל הוא קטן\נמוך ולא ארגונומי, הוא גם לא בלוטופ. אני מחפש בגודל ובצורה של M705 או MX PERFORMENCE. גם הביקורות בזאפ לא טובות עליו
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים לא יודעת מה אומרים בזאפ וכמה הביקורות שם אמינות. אני משתמשת ב-Anywhere MX עם הלפטופ שלי והוא עכבר מצויין ומאוד נוח.אם ה-M705 מתאים לך אז תיקח אותו, גם הוא עכבר מצויין וזה שהחיישן בצד לא מפריע.
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים הmx performance מתאים לידיים גדולות. הבעיה שהסוללה שלו נגמרת תוך שבוע וחצי וצריך לזכור להטעין אותו. הוא נטען עם כבל usb וממשיך לעבוד כרגיל תוך כדי הטענה.
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים אני משתמש ב MX PERFORMENCE. קניתי אותו באיביי בממש זול כשהוא רק יצא.הסוללות שלו נגמרות די מהר, אז אני משתמש בסוללות נטענות ואז זה לא בעיה.ואני חייב לציין שזה העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם. הוא גדול, מתאים בדיוק ליד, עובד על כל (!!) משטח ויש לו טווח קליטה גדול.העניין עם הסוללות קצת מעצבן אבל זה מתגמד לאור העובדה שהוא עכבר מצוין. מומלץ.
פורסם 2013 בספטמבר 712 שנים מחבר תודה לכולםANYWHERE ירד מהפרק כי יש לי ידיים גדולותPERFORMANCE גם לא משהו כי הוא קצת יקר אבל גם הסוללות מאוד קצרות וברשת מדווחים על כמה ימים. גם החיישן שלו הוא די בצדמנסה שוב אולי יש לכם עוד הצעותכבר ויתרתי על הבלוטופ. מוכן להתפשר על דונגל קטן בגודל של הלוג'יטק performance\anywhereחיישן במרכז או מקסימום מרכז-אחורה אבל לא בצדלחצני אחורה וקדימה וגלגלת לחיצה, לא צריך שום כפתור מעבר לזהסוללות סבירות, חודש ומעלה זה מצויין, לא כמה ימיםשיעבוד על משטח עץ\דמוי עץ בלי קפיצות וקירטועיםארגונומי וגדול כמו הM705 בערךיש המלצות? נערך 2013 בספטמבר 812 שנים על-ידי shir12345
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.