עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר bluetooth בגודל מלא (ידיים גדולות)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצה לעכבר

יש לי כבר 3 עכברים בבית שקניתי ולא טובים בשבילי, כרגע עדיין משתמש בישן שדי נהרס ונשבר

הדרישות:

שיעבוד חלק ללא קירטועים עם תגובה טובה על משטחים רבים אבל חשוב ביותר על משטח שנראה כמו עץ כלומר לא משטח מיוחד לעכבר ולא חלק

5 כפתורים (ימין, שמאל, קדימה אחורה, וגלגלת לחיצה)

מבנה ארגונומי-רגיל ליד גדולה כמו הM705, לא מיני\לפטופ\מתקלפים למיניהם

בלוטופ, ללא דונגל

שיכבה אוטומטית מתי שהמחשב נכבה או לא בשימוש, נראה לי שכל החדשים עושים את זה

מעדיף שהחיישן יהיה במרכז או מקסימום טיפה למעלה או למטה אבל לא בצד

כרגע העכבר שאני משתמש בו נראה ככה כמו זה עם הגימור מט, אז קניתי אותו בפחות מ20$ באיביי ולא קיים שם יותר

http://www.dhgate.com/product/usb-rechargeable-5d-wireless-bluetooth-laser/115555541.html

והאמת אני מאוד מרוצה ממנו למעט הסוללות שמספיקות לשבועיים לדעתי זה רק בגלל שהעכבר הרבה פעמים נדלק ומהבהב וכאילו הוא מחפש להתחבר ללא הפסקה כשהמחשב כבוי וזה קורה לפעמים במשך שעות שהמחשב כבוי. לדעתי מה שגומר לו את הסוללות. יש לו גם טעינה דרך כבל USB והוא לייזר שעובד על הרבה משטחים עם תגובה מצויינת על המשטח עץ שאני משתמש בו. קשה גם להשיג אותו ואם כן אז במחיר כמעט כפול ממה שקניתי אז. היום עולה 30$ וזה מחיר ששווה לחשוב על עכבר של חברה מוכרת. מצד שני עם 2 עכברים בבית של חברות גדולות שאחד פשוט בלתי שמיש והשני גם רחוק מאוד מהתגובה של זה, קשה להחליט. נראה לי שכאן יש את המפרט שלו וזה אולי מסביר איך עכבר סיני כזה טוב

http://www.gd-wholesale.com/chinaproduct/mf17d/av3654to3bv/bluetooth-mouse-m406925.html

חשבתי על לוג'יטק M705 אבל ביקורת אחת דיברה על שהחיישן נמצא בצד וזה באמת נשמע דבר שיכול להציק. והוא גם לא בלוטופ. ראיתי אותו בחנות והוא בערך בגודל של מה שיש לי כרגע. אני חושב בסוף לקנות שוב אותו

דיי התייאשתי ולא מצאתי עכבר שיתאים לדרישות האלו, בכלל כמעט ואין עכברי בלוטופ

פורסם

Logitech Anywhere MX Mouse בגודל דומה ל-M705 עם חיישן באמצע ויעבוד על כל משטח תודות לטכנולוגיות Darkfield.

פורסם
  • מחבר
Logitech Anywhere MX Mouse בגודל דומה ל-M705 עם חיישן באמצע ויעבוד על כל משטח תודות לטכנולוגיות Darkfield.

תודה, ראיתי אותו אבל הוא קטן\נמוך ולא ארגונומי, הוא גם לא בלוטופ. אני מחפש בגודל ובצורה של M705 או MX PERFORMENCE. גם הביקורות בזאפ לא טובות עליו

פורסם

לא יודעת מה אומרים בזאפ וכמה הביקורות שם אמינות. אני משתמשת ב-Anywhere MX עם הלפטופ שלי והוא עכבר מצויין ומאוד נוח.

אם ה-M705 מתאים לך אז תיקח אותו, גם הוא עכבר מצויין וזה שהחיישן בצד לא מפריע.

פורסם

הmx performance מתאים לידיים גדולות. הבעיה שהסוללה שלו נגמרת תוך שבוע וחצי וצריך לזכור להטעין אותו. הוא נטען עם כבל usb וממשיך לעבוד כרגיל תוך כדי הטענה.

פורסם

אני משתמש ב MX PERFORMENCE. קניתי אותו באיביי בממש זול כשהוא רק יצא.

הסוללות שלו נגמרות די מהר, אז אני משתמש בסוללות נטענות ואז זה לא בעיה.

ואני חייב לציין שזה העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם. הוא גדול, מתאים בדיוק ליד, עובד על כל (!!) משטח ויש לו טווח קליטה גדול.

העניין עם הסוללות קצת מעצבן אבל זה מתגמד לאור העובדה שהוא עכבר מצוין. מומלץ.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

ANYWHERE ירד מהפרק כי יש לי ידיים גדולות

PERFORMANCE גם לא משהו כי הוא קצת יקר אבל גם הסוללות מאוד קצרות וברשת מדווחים על כמה ימים. גם החיישן שלו הוא די בצד

מנסה שוב אולי יש לכם עוד הצעות

כבר ויתרתי על הבלוטופ. מוכן להתפשר על דונגל קטן בגודל של הלוג'יטק performance\anywhere

חיישן במרכז או מקסימום מרכז-אחורה אבל לא בצד

לחצני אחורה וקדימה וגלגלת לחיצה, לא צריך שום כפתור מעבר לזה

סוללות סבירות, חודש ומעלה זה מצויין, לא כמה ימים

שיעבוד על משטח עץ\דמוי עץ בלי קפיצות וקירטועים

ארגונומי וגדול כמו הM705 בערך

יש המלצות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים