עבור לתוכן

איזה חיבור דרוש בטלוויזיה, כדי לחבר אותה לרמקולים במקביל עם המחשב?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לחדר, כנראה סמסונג דגם 32E420. לא תהיה הכי נוחה למרחק צפייה של 3.5 מטר, אבל היא זמנית לשנה וחצי, ואז תעבור כנראה לחדר שינה אחר בבית שם מרחק הצפייה קצר יותר. כרגע אין לי כסף להשקיע ב-42".

היא תהיה מחוברת דרך HDMI אחד לממיר הוט HD, ודרך HDMI שני לכרטיס מסך שבמחשב.

חשבתי בנוסף לעשות חיבור כך שהטלוויזיה תשתמש ברמקולים של המחשב לשם הוצאת הקול.

קודם כל, זה אפשרי לשמוע את הקול במקביל, זאת אומרת גם ברמקולים של המחשב וגם בטלוויזיה כשאני צופה בממיר של הוט לדוגמה? זה יתן תוספת לחווית שמיעה בצורה כלשי או מיותר? בסופו של דבר יש לי רמקולים פשוטים של מיקרולאב שעלו לפני כשנתיים 300-400 ש"ח...שני רמקולים וסאב, לא משהו רציני.

ותכלס, מה החיבור שאני מחפש בטלוויזיה, כדי שיתאפשר לקול לצאת ממנה דרך הרמקולים של המחשב במקביל?

תודה :-).

עריכה:

מה דעתכם על המצבע הבא-

טלוויזיה סמסונג דגם F4500, פלזמה 43"

מקרן קול סמסונג HW - F355 מתנה

מחיר: מתחיל מ-2290 שקלים. אני מקווה לסגור מזה עד 2500 שקלים.

שווה את המחיר?

פורסם

לחלק מהדגמים של מיקרולאב יש שני כניסות אודיו שמיועד בדיוק לדברים האלה, תגיד איזה דגם יש לך

בעקרון אתה צריך יציאת אודיו PL3.5 רגיל מהטלויזיה, או שני יציאות RCA מהטלויזיה/ממיר

פורסם
  • מחבר

יש לי מיקרולאב FC-330.

בשילוב עם הטלוויזיה שציינתי בהודעה הראשונית, תהיה בעיה? הבנתי שחסר לה חיבור אודיו כלשהו, אבל לא בטוח.

פורסם

יש לה רק כניסה אחת ממה שאני זוכר.

בעקרון הפתרון הפשוט יהיה להשתמש במפצל Y , אבל אני לא ממליץ על זה כי זה יפגע בסאונד.

עדיף לנתק ולחבר בהתאם לצורך, או לחבר לכרטיס קול במחשב (LINE IN) ולהשתמש במחשב כרסיבר.

פורסם
  • מחבר

על האופציה האחרונה חשבתי. כרטיס הקול משולב בלוח אם, אבל יש כניסה כחולה מאחור ואני משער שהיא ה-line in.

אז מצד אחד הכבל יהיה מחובר ליציאה הזו, והמצד השני לטלוויזיה? לאיזה חיבור בטלוויזיה, line out? אני משער שיהיה אותו בכל טלוויזיה חדשה?

דרך אגב, אני מתלבט אם בכל זאת להרים את התקציב ל-2000-2500 ש"ח ולקנות טלוויזית 42" במקום 32".

יש משהו מומלץ בתקציב הזה, או שחבל על הכסף ועדיף לי להישאר לשנה וחצי הקרובות עם 32" שתעלה פחות מ-1400 שקלים, וגם כך אחרי התואר כבר אוכל להרשות לעצמי אחת גדולה יותר ותלת ממד וכו'... מה אתם אומרים?

עריכה:

מה דעתכם על המצבע הבא-

טלוויזיה סמסונג דגם F4500, פלזמה 43"

מקרן קול סמסונג HW - F355 מתנה

מחיר: מתחיל מ-2290 שקלים. אני מקווה לסגור מזה עד 2500 שקלים.

שווה את המחיר?

פורסם

לגבי הטלויזיה - אני לא מבין גדול בתחום , אבל לדעתי עדיף כבר לקחת טלויזיה נורמלית, כמו הסמסונג F5000 , אפשר להשיג 40 אינץ באזור 2000 שקל אני מניח.

העסקה שצרפת לא כדאית, חוץ מזה - מי צריך 'מקרן קול' ?? הרמקולים שלך יעשו את העבודה יופי.

לגבי החיבור למחשב - אתה יכול לחבר ישירות מהממיר הוט\יס\עידן אל המחשב. אתה פשוט צריך כבל RCA ל 3.5mm כמו זה

http://www.iec.net/Images/jpeg/M7401.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים