פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים אוזניות שישמשו לשמיעת מוסיקה מאייפוד,פלאפון וכן הלאה..לא ביתיהעדפה לקנייה בארץ אפשרות לאייבי והזמנות מחול.
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים מחבר כלומר? הזמנה אישית? דרך מי? ומבחינת מוצר מדף.. מה מומלץ? אוהב סאב אבל לא מטורף מידי
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים מחבר בין היתר זה לפלא... לא רק.לבסיס חזרה ובבסיס עם הפלא.. בבית, מחובר למחשב
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים לשימושים שלך אני לא רואה טעם לקנות אוזניות ניידות מעל 600-700 שקל,מעבר לזה, גם לא חוכמה לקנות אוזניות בלי ציוד מתאים כמו מגבר ו DAC שיניעו אותן.בד"כ מגבר טוב עולה (לפחות) כמו המחיר של האוזניות שאתה קונה..אתה תהיה מאוד מרוצה מ ATH-M50 או SRH-840 (תלוי בסגנון המוסיקה לה אתה מאזין)אלו הן שתי אוזניות שנותנות תמורה טובה למחיר , הן מאוד קלות להנעה ולא צריכות מגבר. נערך 2013 בספטמבר 112 שנים על-ידי LQDForce
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים מחבר שחורה,אלקטרו,דאב סטפ, רוק קל..וגם קיבלתי המלצות לאוזניות של בוס.. ה-quietcomfort 15.. למשהו יצא להתנסות איתם? נערך 2013 בספטמבר 112 שנים על-ידי royenav
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים יש הרבה מאוד אוזניות שיענו על הדרישות שלך, נראה לי שה ATH-M50 יתאימו ויהיו הכי טובות ביחס למחיר.אם אתה רוצה להשקיע 2000 בכל מקרה, אז תגיד לי איזה ציוד כבר יש לך ולאן אתה מתכוון לחבר את האוזניות.כך אוכל לעזור לך להוציא את המקסימום מהתקציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.