עבור לתוכן

** סקירת הנתב BR-6478AC - נתב ה-802.11ac הראשון בישראל

Featured Replies

פורסם

ה-BR-6478AC של חברת Edimax הוא נתב ה-802.11ac הראשון המשווק בישראל.

הנתב תומך במהירות אלחוטית כוללת של 1200Mbps המאפשרת הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים.

הנתב כולל 4 כניסות רשת מהירות 1G, שתי אנטנות קבועות ומפסק לכיבוי הרכיב האלחוטי.

על פי מה שנמסר לי מהיבואנית (חברת פיקוק) הוא יהיה זמין בחנויות במהלך הימים הקרובים.

סקירה מקיפה שלו ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6478AC/BR-6478AC.htm

פורסם

קראתי ונהנתי :-)

פורסם

ממתין בקוצר רוח לבקורת שלך על AC1750 (טיפילינק)

פורסם

סקירה מקיפה ויפה. :xyxthumbs:

מה שמוזר לי - למה כשהגעת לנק' D ו-E נוצר מצב שקצב העבודה ב-802.11ac נמוך יותר מאשר בתקן N 2.4GHz.

הרי בקליטה גרועה הוא פשוט יכל להפסיק להשתמש בתדר 5GHz הגרוע (לתנאים) ולקבל את אותן תוצאות של תקן N.

אולי זאת טעות תכנון שתתוקן ב-firmware עתידיים?

דרך אגב, על מנת שבדיקת הקליטה האלחוטית תהיה יותר אובייקטיבית- הייתי רושם לגבי נק' A..E מה עוצמת הקליטה (ב-dBm) ואם יש לך אפשרות גם את ה-SNR. זה ייתן לאנשים אפשרות להשוות את המצב אצלם בבית לנק' A..E שלך.

פורסם
  • מחבר

בבדיקה ב-AC "הכרחתי" את הנתב לעבוד רק ב-AC ולכן הוא לא ירד לתקן N שבוודאי היה נותן תוצאות שונות. המטרה היתה לראות את הביצועים ב-AC בכל נקודות הבדיקה.

לגבי עוצמות הקליטה - לא כל התוכנות שבאות עם כרטיסי הרשת יודעות לתת את המידע הזה אבל היכן שזה יהיה אפשרי, בעתיד, אני אוסיף גם את המידע הזה.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

Cheif לא ענית לי עדיין למרות שפרסמתי בציבורי, מה אתה ממליץ מבחינת שירות ואחריות ואמינות, דגם EDIMAX BR-6478AC או TP-LINK 1043ND V2 או TP-LINK WDR4300 מאייבורי או מחנות אחרת שהקושחה פתוחה ולא צריך פריצות?

הנתב הנוכחי שלי מת לחלוטין ואני חייב אחד חדש, אשמח לחוות דעתך המקצועית ואיך השירות של פיקוק יבואנית EDIMAX, האם שהנתב מתקלקל או נפגם צריך לסוע אליהם למעבדה בכפר סבא?

פורסם

לא יודע אם זה עוזר, אבל היה לי TP-LINK 1043ND (דור ראשון) ויש לי היום BR-6478AC. מבחינת מהירות ההבדל בין השניים גדול מאוד. אם אחת הדרישות שלך זה סטרימינג של סרטי HD אז ברור שהאדימקס עדיף, או לכל העניין ציוד 802.11ac מקביל של חברות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים