פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים אהלן יש לי בעיה, שאני מדליק את המחשב הוא מראה שהוא מפעיל את הווינדוס ,מגיע לרקע של המחשב ואז כלום. אין שום פריטים של שלוחן עבודה ,אין כלום.ניסית הכלמצב בטוח, ctrl+alt+delete ,לכבות ולהדליק,לחבר למסך מחשב אחר. כלום לא עוזר פשוט מראה לי את הרקע של המחשב ואת העכבר וזהו אין שומדבר, מתי שאני עושה מצב בטוח אז הוא מראה לי 2 חשבונות אחד לי ואחד של המנהל וברגע שאני לוחץ על אחד מהם הוא מראה לשהוא נכנס ואז לשבריר שנייה את המסך ואז מתנתק וחוזר שוב ל2 חשבונותמה אפשר לעשות בבקשה?? תודה רבה ! נערך 2013 בספטמבר 112 שנים על-ידי ISRAEL3571
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים תערוך בבקשה את ההודעה לפי חוקי הפורום (הדגשות וניסוח)לעניין גופא - ניסית להכנס עם משתמש חדש (אנ יחותר לזה שאולי פרופיל המשתמש שאיתו אתה מנסה להכנס נדפק באיזשהיא צורה)אתה מצליח להגיע ל -task manager?
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים אתה מצליח לראות את סמן העכבר?אם כן, לחץ על הכפתור הימני של העכבר בשולחן העבודה, בחלון שיפתח לחץ על רזולוציית מסך, שם תבדוק אם שולחן העבודה הורחב לעוד מסך.בכל אופן תוכל לבטל ולסמן הפוך צג זה לצג הראשי שלי.
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים מחבר כן המחשב מחובר למסך של הטלוויזיהולא אני לא מצליח להלגיע למנהל המשימות וגם לא ללחוץ על הכפתור הימיני בעכבר
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים מחבר תן לי לראות אם הבנתי אותך שאמרת את זה, הטלוויזיה מחוברת למחשב כמסך מה לנתק?
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים מחבר אותה הגברת בשנוי אדרת, אין שינוי חיברתי מסך רגיל למחשב לא עזר אותו דבר..
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים הייתי מנסה לנתק פיזית את כרטיס המסך, להעלות את המחשב ללא ואז לכבות ולהעלות אותו שוב עם הכרטיס מחובר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.