עבור לתוכן

אז מה אתם אומרים על הקורסייר K70? מישהו כבר הספיק לקנות?

Featured Replies

פורסם

ניסיתי אותה ממש בקצרה אצל חבר, לפני כשבוע. feels quality ! אאל"ט הוא קנה אותם בצ'רי אדום. בקיצור... אשמח לשמוע ממי שקנה ויש לו חוות דעת *קצת* יותר עמוקה. :)

פורסם

יש לי את הK90. מה אתה רוצה לדעת?

פורסם
  • מחבר

מרוצה ממנה? חסרונות?

אם אני לא טועה, K70 זה המחליפה של ה K60 שהייתה חביבה אבל עם בעיות. וה K95 מחליפה של ה K90?

פורסם

סה"כ מקלדת נוחה. לא כולה מכנית אבל המקשים החשובים כן. לדעתי הסוויטצים האדומים קצת "קלים" מדי.

פורסם
  • מחבר

אממ, אני חושב שה K70 מכנית לחלוטין. נכנסתי לניואג והתפלאתי לראות 47 ביקורות עם ציון ממוצע של חמישה כוכבים... קצת יוצא מגדר הרגיל. לגבי סוויצ'ים, זה עניין כל כך סובייקטיבי שאולי אין טעם לדון בזה יותר מדי. אני חושב שאלך על צ'רי אדום או חום.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823816010

נערך על-ידי adi518

פורסם

שיפורים ב K החדשים:

- אין יותר הגבלה ל MX RED

- הכל מכני

- שיפורים קלים באיכות בניה

- מבחר צבעים לבסיס המקלדת

עוד יתרון נחמד (שהיה גם בדור הקודם) זה העיצוב של המקשים, התאורה בחלקה יוצאת מסביב למקשים והכל מואר ולא רק האותיות. נראה יפה יותר וגם נעים יותר לעין.

הבעיה הכי גדולה זה שלא ידוע איפה הם מיוצרים, האיכות בניה טובה אבל הם משתמשים במיצבים של CHERRY ולא של COSTAR (רוב האנשים מעדיפים את ה COSTAR, בכללי רוב האנשים מעדיפים מקלדות שמיוצרות על ידי COSTAR כי הן בנויות כמו טנק).

נערך על-ידי HuGeMouTh

פורסם
  • מחבר

אני עובר קצת יותר ביסודיות על הביקורות עכשיו ומצאתי אחת מעניינת:

Cons: -Still uses Cherry stabilizers, Costar stabilizers would have been a much better choice. Over time they get a little loose and wobbly. (Costar stabilizer plus a Cherry MX Black switch under space bar would have been perfect)

-Keycaps are the same used in the K90 and still feel cheap. They're white plastic painted black with stenciling for the letter. Initially they feel a little rough and scratch easily, especially when using the keycap puller, but over time they smooth out and feel good). I would have liked to see some quality double-shot injection molded ABS keycaps, but they seem pretty durable. (My K90 had no signs of paint fading after 9 months of use). If Corsair sold a keycap upgrade kit, I would gladly buy it.

-Sculpted keycaps seem to be a downgrade over the K60 ones. They're now a very rough (and "chalky" as one reviewer put it) kind of plastic instead of a nice rubbery feel. The lettering seems too high up causing the LED's to shine brighter, and there are no symbols on the 1-6 keys. Come on Corsair, you could have done better here... (double-shot injected rubber? and clear plastic to aim the LED to the center lettering?)

-LED's seem to flicker like a fluorescent light but slower causing your eyes to see trails when quickly glancing at or away from the keyboard. Can be a bit distracting.

-Mechanical keys can be a bit loud especially when you're bottoming out, rubber o-rings can be a big help - Corsair should sell an o-ring kit.

-Different flavors with other Cherry MX switches would be nice (Red, Black, Clear, Brown, Blue, etc.)

נערך על-ידי adi518

פורסם

איכות הבניה טובה מאוד לדעתי. לא נתקלתי בתופעות שהוא מתאר.

פורסם

אני דיי בטוח שה CAPS שלהם באותה רמה של רוב המקלדות המכניות הנפוצות, לא אמורה להיות עם זה בעיה.

מאנשים אחרים שמעתי תגובות דיי חיוביות על ה WASD האדומים למרות שגם א ני לא אוהב כל כך את המראה שלהם.

נראה כאילו הוא קיבל יחידה שהיה בה בעיה עם ה LED כי אחרים לא הזכירו בעיה איתם.

כן יש אפשרות ל MX חומים ונראה לי שיוסיפו בהמשך עוד אפשרויות.

המיצבים הזכרתי קודם, לא מבין כל כך מה הרעיון של להשתמש ב MX BLACK בשביל לשפר את היצוב של המקש. ל COSTAR יש רק סוויטץ' אחד ויצוב מתבצע על ידי ברזלים, התוצאה מצויינת וזה לא אמור להיות יקר יותר. החסרונות זה רעש כי הברזלים זזים טיפה (אם לוצים על הרווח, שיפט או כל מקש גדול אחר בצד ולא באמצע יש רעש של מתכת) ובעיה בתכנון של COSTAR שגורמת לזה שרואים את המיצבים בזויות שונות.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ממש היום הגיע ל KSP:

http://ksp.co.il/?select=.1042..218..112.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19425&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

המחיר כמובן לא זול.. 680 ש"ח.

המחיר בחו"ל זה 420 שקל (ניואג, לפי שער הדולר הנוכחי) כלומר הפרש משמעותי של 300 שקל. זה כמובן בהנחה שמביאים מחו"ל עם מישהו.

נערך על-ידי adi518

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יכול להיות שאם מביאים עם חברת שילוח זה עדיין יוצא משתלם, אם אתה להוט על הדגם הזה.

פורסם
  • מחבר

טוב יצאתי מהמירוץ הזה...

לפני כמה ימים היה פה בחור שמכר לוג'יטק G710+ חדשה בקופסא... קניתי ממנו במחיר ממש טוב והביקורות מהללות.

אין סיכוי בעולם שהייתי משלם 600 ו 700 שקל על המקלדות פה. היבואן והמשווקים בארץ ממש מגזימים שזה מגיע לחומרה יקרה.

פורסם

במחירים המוגזמים האלו פשוט עדיף להזמין מחו"ל וכך גם לא מוגבלים להיצע המצומצם שיש כאן בחלק מהמוצרים.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל זה לא יוצא לך משתלם אלא אם קנית בסכום של 200 ש"ח.

יש שתי בעיות עיקריות עם משלוח של מקלדות מחו"ל:

1. עלות משלוח גבוהה בגלל שמקלדות מכניות הן כבדות ומחייבות משלוח priority, שגם מתעכב במכס ונבדק בקפידה יתרה.

2. פוטנציאל נזק גבוה. בגלל שזה מוצר מלבני ושטוח, הסיכוי שזה יגיע בלי נזקים הוא לא גדול, אלא אם שמו את זה בחבילה גדולה ככה שזה "צף". חבילה יותר גדולה = פוטנציאל לעלות משלוח עוד יותר גבוהה.

בקיצור, הדרך היחידה באמת זה שמישהו מביא לך, אבל יש מי שאין להם בכלל אופציה כזאת ולמי שיש, זה בדר"כ פעם ב- ולא מתי שמתחשק. זה גם פריט די גדול וכבד, אז זה סנג'ור.. בקיצור בעייתי.

פורסם

אז זהו לאחרונה נתקלתי בחברה ששולחת רק לפי משקל ולא לפי נפח.

עדיין לא ניסיתי את השירות שלהם אך זה נשמע טוב.

קוראים להם DEALTAS.

אפשר לשלוח להם מייל לקבל הצעת מחיר למשלוח ואולי אפשר גם לבטח או לארוז בצורה מיוחדת כדי שלא ינזק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים