פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים שלום לכולםאתמול רציתי לראות סרט וכשאני פותח אותו את הסרט אז הכול סבבה עובד טוב אבל ברגע שאני שם את התרגום לסרטויש אותיות באנגלית אז כיאלו יש כזה קול אנושי שמתרגם לי את המילים באנגליתלמי שלא מבין הנה הסבר קצריענו יש כאלה תוכנות שאתה נותן להם קןבץ txt באנגלית ובוחר סוג של קול וזה מתרגם לך את המיליםאז זה ממש תירגם לי מילים שהיו בתרגום בשפה האנגליתזה היה ממש מוזר ומצחיקואם מישהו מכיר את התופעה שיסביר איך לבטלה
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים חחחחחבעיקרון אין לMV2Player שום פיצ'ר כזה , אז תבדוק איזה תוכנה אחרת עושה לך את הקולות האלה
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים אני משתמש בתוכנה הזו כבר שנתיים ואף פעם זה לא קרה לי , תנסה לבדוק איתו איזה תוכנות התקנתם שזה נהיה ככהנ.ב איזה גרסה זאת בדיוק ?
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים אדון Load, אם השאלה של פותח הת'רד לא ברורה לך, בקש ממנו בנימוס להסביר את עצמו. הודעות כמו הודעתך לא תורמות להת'רד במאומה.
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אני יכול להגיד לך שבmv2player אין דבר כזה תבדוק איזה תוכנה עושה לך את זה יכול להיות לך ולחבר שלך יש תוכנה כזאת ולכן אצל שניכם יש את זה אבל ב mv2player לא קיימת הפונקציה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.