עבור לתוכן

בעיה בלוח אם.....

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נוסף שאני עובד איתו ופתאום הוא הפסיק להגיב הוא מראה שהוא עושה בדיקה של המסך עם 3 צבים וכתוב שהמסך בסדר ושאני אבדוק אם הכבל של המסך מוחבר היטב אבל הוא מחובר היטב , הוצאתי אותו והכנסתי אותו שוב ושום דבר לא מגיב אפילו הוצאתי מהחשמל וחיכתי חצי שעה כדי לבדוק שוב אם זה עובד אבל עדיין אותו בעיה וכמו כן ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין אותו בעיה וחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך בסדר וכמו כן ניסיתי להוציא את חוטי IDE ולדחוף אותם מחדש וכלום לא עולה והוא אפילו לא משמעי את הביפ בהתחלה שהמחשב עולה.............האם זה יכול להיות שהלוח אם הלך?

או שיש משהו אחר...........אנא עזרו לי בבקשה.....

פורסם

תנקה את החיבר של הכרטיס מסך ללוח ....בעיה כזאתי היא כאשר המסך לא מקבל אות מהמחשב , אני לא חושב שנשרף לך הלוח ,רוב הסיכויים שהחיבור מלוכלך ....גם לי הייתה אותו הבעיה במחשב הישן , תדחוף חזק את הכרטיס מסף עד שתשמע "קליק"

פורסם
  • מחבר

ניקיתי כמו שאמרתה לי ..............אבל עדיין נשארה בעיה.....

בכל זאת תודה על העצה.....

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאם לא יהיה פתרון אז כנראה מאוחר יותר אני אקח את המחשב למעבדה שיבדקו לי אותה..ואני יודע שפשוט זה לא יהיה שווה את הכסף בשביל דבר כזה טיפשי....

אגב מדובר על מחשב 550 P3

פורסם

" ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין אותו בעיה וחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך בסדר וכמו כן ניסיתי להוציא את חוטי IDE ולדחוף אותם מחדש וכלום לא עולה והוא אפילו לא משמעי את הביפ בהתחלה שהמחשב "

המסך מראה שגיאה = מקבל מתח אבל אות וידאו לא תקין .

המסך עובד עם מחשב אחר = המסך בסדר

כרטיס מסך חדש לא משנה את הבעיה ? = המקור לבעיה הוא לא, או לא רק, כרטיס המסך הישן.

המחשב לא עושה ביפ ? = או המעבד או הלוח או הספק

אם המעבד לא תקין אז לא תהיה הודעת שגכאה במסך.

נראה שיש בעיה עם מתחים בלוח = או שהספק לא תקין, או שהחיווט לא תקין או שנפגם הלוח (או משהו מונח ומקצר).

פתרון:

תודא שאין עצמים זרים על הלוח. שואב אבק.

תחבר ספק אחר ללוח ולפלופי ותנסה בוט

לא הולך ? = הלוח פגום

זו דעתי.

פורסם

תוציא את הזכרונות ותדליק

אם הלוח מצפצף אז עוד יש לך סיכוי

אם לא אז כנראה שבאמת נשרף הלוח ... או המעבד ...

פורסם
  • מחבר

חזרתי הרגע ממעבדה והם הראו לי את כל הבדיקות שעשיתי אבל חוץ מ-1

הוא ראה את המאוור של המעבד שאינו עובד ושם במקקומו מעבד אחר והוא גם לא עובד סימן שהלוח הלך :(

ועכשיו אני צריך להוציא 500 ש"ח.........

בכל זאת תודה על העצות שלכם ועל העזרה של כל האנשים כאן...

פורסם

קודם תודא שהספק תקין .

הדיאגנוזה שלי היתה נכונה

פורסם

תרשום כותרת נורמלית בבקשה (ותקרא את חוקי הפורום אם לא ברור לך למה אני מבקש).

פורסם
  • מחבר

מצטער זה לא יקרה שוב.......ושוב תודה..... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים