עבור לתוכן

הוחלף לוח אם ב tms עדיין יש בעיה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

היה לי לוח ga-z68x-ud3-b3 והיה בו תקלה בכרטיס הרשת

לאחר מכן קיבלתי לוח ga-z68x-ud4-b3 ( כתוב שהגיע ממחסן תיקונים)

לאחר צריבת ביוס uefi הייתי חייב מכוון ויש לי gtx780 ובלי ביוס uefi הוא לא עובד.

הביוס התעדכן בהצלחה על פי הודעה שהוא נתן לי . כביתי את המחשב מהספק כמו שהוא ביקש אבל לאחר מכן אני לא עולה עם המחשב הוא מצפצף לי צפצוף ארוך אחד ועוד 3 קצרים. הבנתי שזה כרטיס מסך -AGP , שמתי כרטיס הכי פשוט שיש לי בבית , HD3450 . גם לא עובד ניסיתי לנקות בעדינות עם מברשת שינים נקייה את ה pciex16 לא עוזר. נסיתי לאפס את הcmos לא עוזר נתתי ללוח להתרוקן מחשמל במשך לילה שלם , גם לא עוזר,

ניסיתי להוציא ראם , להחזיר , ונקות אותו , ניתקתי את כל התקני ה usb , כל ה hdd ניסיתי להפעיל ללא ראם, שום דבר לא עזר לי

למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ?

נערך על-ידי avihy_1989

פורסם

אולי משהו התפקשש בעידכון ביוס/UEFI.

עם המעבד הגרפי הפנימי המחשב עולה ? כלומר אם אתה מוציא לגמרי את הכרטיס מסך ומאפס ביוס ?

פורסם
  • מחבר

אין לי כרטיס on board

אז אין לי אפשרות

ולא התפקשש כלום בעדכון כי הוא כתב לי עודכן בהצלחה וראיתי את התהליך של הכתיבה והמחיקה של הביוס ובסוף הוא כתב שעודכן בהצלחה נא לנתק את החשמל ולחבר שוב.

*ניסיתי עם הכרטיס של אחי gtx260 גם לא עובד

*וגם אם אני מנסה לעלות בלי כרטיס בכלל עדיין יש את הסדר צפצופים כמו למעלה 1 ארוך + 3 קצרים

נערך על-ידי avihy_1989

פורסם

תשמע לפי ההגיון אם הלוח עבד לפני עידכון ביוס ולא עובד אחרי העידכון אז כנראה שקרה לו משהו בהתליך

פורסם
  • מחבר

נכון הוא עבד הוא היה על גרסא F10

וגם שלומי הטכנאי שלהם אמר לי שאני יצטרך לעבור ל uefi בגלל ה 780

ועשיתי הכל לפי המדריכים.

ולא היה לי תופעה חריגה במהלך העדכון.

*דבר נוסף זה לוח משומש - מותר להביא לוח משומש בתוך אחריות של 3 שנים שהמחשב נקנה לפני שנתים?

פורסם
  • מחבר

הלוח הוחלף בשנית לאחר שנמצא כלא תקין כמו שציינתי.

הלוח הוחלף כרגע ל z77x-d3h

כרגע אין תקלות.

בנתיים מאושר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים