עבור לתוכן

צריך המלצה לכ.מ, תקציב 1500 למטרות גיימינג ותכנות (3 מסכים)

Featured Replies

פורסם

שלום ברשותי המפרט הבא -

WIN 7 X64 ultimate

Core I5 750 2.6GHZ

p55-US3L GIGABYTE

12GB RAM KINGSTON

Power supply 550W HEC WIN

COOLER MASTER II ADVENCE

Dell 2311h - 1920X1080

מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות המוזכרות בכותרת, כאשר אני מעוניין לחבר אליו 3 מסכים, המסך הנ"ל המחובר בחיבור ה- DVI, מסך טלוויזיה של LG בחיבור HDMI ומסך 19 LCD די ישן ברזולוציה של 1280X1024 שחובר עד כמה עם מתאם לVGA דרך חיבור הDISPLAY PORT,

אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בתקציב הנ"ל אשר יענו על כל הצרכים שלי.

נערך על-ידי haims84

פורסם

עד כמה מרכזי השימוש לגיימינג ? אתה מעוניין בכרטיס ברמה גבוהה או שיספיק לך גם משהו פשוט יחסית שלא בהכרח יריץ משחקים על איכות מקסימלית ?

פורסם
  • מחבר

למה זה משנה ? יש פה איזשהו טרייד אוף בין התכנות לגיימיניג ? אני צריך סה"כ רכיב אחד - כרטיס מסך, ואם משתלם לחרוג קצת לקבל כרטיס חזק במיוחד אז לי בעיה לחרוג גם במחיר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה...

אבל יש עוד 200 שקל בתקציב, אין משהו ברמה גבוהה יותר ב200 שקל נוספים שיתאים לדרישות שלי ?

פורסם

אין משהו יותר טוב בעוד 200 ש"ח.

פורסם

אתה מחפש לשחק על שלושה מסכים?

פורסם

לפי ההודעה הראשונה שלו זה די ברור שלא.

פורסם

מאיפה לך?

אולי הוא חושב שהוא יכול לשחק ככה.

או שהוא חושב שהוא יכול לשחק על 2 מסכים.

לא כולם יודעים שחייבים 3 מסכים עם רזולוציה זהה...

פורסם

אחד מהם זה בכלל טלוויזיה, צריך להיות ממש הזוי בשביל לשקול מערך 3 מסכים לגיימינג כשכולם שונים זה מזה ואחד מהם הוא מסך TV בכלל.

זה למה לא תיארתי לעצמי שלזה הכוונה, הוא כתב שזה גם לתכנות והנחתי שלזה משמש המסך השני (ה - TV מיועד כנראה לשימוש עם ממיר לצפייה בשידורים או משהו כזה).

פורסם

יש אנשים הזויים בעולם :)

GTbc1xH.jpg

PybAURn.jpg

TNInhtI.jpg

3x0bITg.jpg

נערך על-ידי Nihility

פורסם

Lol..

פורסם
  • מחבר

אכן הכוונה שלי היא לשחק רק עם המסך הראשי, כאשר האחרים למטרות עבודה וצפייה בסרטים ...

אני מניח דניס שהכרטיס שהמלצת עליו תומך ב3 מסכים ?

כמו כן, אני כבר הרבה זמן עם כרטיסים של AMD ואני מרוצה מהם, יש כרטיס מקביל ל760 של ATI ?

כשכמובן עונה גם כן על כל הדרישות ?

פורסם

יש באיזור את ה-7950 שנחשב טיפה חלש יותר(חזק יותר עם OC בחלק מהמשחקים), ה-760 נחשב משתלם יותר למרות שבכרטיס AMD תקבל חבילת משחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים