עבור לתוכן

מחשב נתקע בעת משחק עם רעש מחריד

Featured Replies

פורסם

^כותרת. כל מה שנותר לי לעשות לאחר מכן הוא ריסט.זה קורה לי במשחק באטלפילד 3 במולטי.

יש לציין שעשיתי שדרוג לאחרונה, והבעיה התחילה רק לאחר השדרוג.

זה המיפרט הקודם:

מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM

קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I

לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R

ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular

כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 DualDVI Retail

זכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1

דיסק קשיח: Western Digital 1TB 16MB

השדרוג שעשיתי:

כרטיס מסך החלפתי ב-Nvidia GTX 650 TI.

זכרון החלפתי ל-4GB DDR3.

הוספתי כונן SSD.

החלפתי קירור ל- scyth ninja.

הוספתי מאווררים, סה"כ 4.

משהו מכיר את הבעיה?

נערך על-ידי Scumpo

פורסם

מניסיון שלי, מדובר או בחימום יתר של הכרטיס מסך או ספק כח תקול/חלש למערכת.

תרשום את המפרט מחשב+ טמפ' במאמץ.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי מיפרט^

אוקי שיחקתי באטלפילד עם התוכנה hardware monitor והטמפ' לפני הריסט לא היו גבוהות כלל - 57 מעלות לכרטיס מסך, 40 למעבד ו-45 למערכת.

נערך על-ידי Scumpo

פורסם

חיברת את הכרטיס מסך לספק כח (6 פין) ? במידה וכן תנסה לעדכן דרייבר לכרטיס מסך, במידה ולא עזר אני ממליץ לבדוק זכרונות בתוכנת memtest, במידה ותקין תבדוק כרטיס מסך אצל חבר או לחילופין לבדוק עם ספק כח אחר .

נערך על-ידי deelad

פורסם

לדעתי זו בכלל בעיה של זיכרון, 4GB כנראה מגביל אותך ולא מספיק במיוחד ב-BF3 ברשת..

בדוק תוך כדי המשחק במנהל המשימות, מהיא כמות הזיכרון המנוצלת.

נערך על-ידי idanmal

פורסם

החלפת מספיק דברים כדי שדרייברים בטוח יעשו בעיות, לדעתי אם אין לך יותר מדי על המחשב תנסה לפרמט ואם יש אז תוריד תוכנה לניקויי דרייברים ותתקין מחדש(תתחיל מהכרטיס מסך).

פורסם

^כל הדברים שהצגת צריכים להעשות אחרי שהוא יבדוק את כמות הזיכרון המנוצלת, בוודאות ומניסיון 4GB לא מספיק ל-BF3.

לא נדבר עכשיו על המעבד העגלה הזה והספק בכלל לא נלקח בחשבון כמקור הבעיה.

פורסם

זה נכון שהספק כח הזה מספיק חזק למערכת, אבל יכול להיות שהוא לקוי ולא עומד בעומס גבוהה, ניתן לבדוק זאת גם דרך תוכנה כמו occt וחשוב לסמן בבדיקה גם כרטיס מסך

נערך על-ידי deelad

פורסם

הכל יכול להיות אך הכי קל הוא להכנס למשחק ולבדוק את ניצול הזיכרון, הכרטיס שלו לא אמור לדגדג לספק הזה את הביצה.

פורסם

אין בעיה באף משחק רק בבאטלפילד ?

פורסם
  • מחבר

אוקי לאחר שהבנתי שזו לא הטמפ' ניסיתי לראות אולי אחד המאווררים מפסיק לעבוד בפתאומיות במהלך המשחק וגם זו לא הבעיה. אגב מצאתי שהרעש המחריד עליו דיברתי הוא מהרמקול, ברגע שאני מכבה את הרמקול אין רעשים כלל והמארז ותוכנו נראים עובדים במיטבם - אבל המסך כמובן תקוע ולא ניתן לבצע אף פעולה מלבד ריסט.

לגבי דרייברים - את כל תהליך השדרוג לא ביצעתי לבד אלא בחנות KSP וזה לווה גם בניקיון מלא והרכבה.

מיד לאחר מכן פרמטתי והתקנתי את כל הדרייברים העדכניים. אני בספק שה-4GB זכרון הם הבעיה לתקיעות מפני שלפני כן הייתי בכלל עם 2GB ו-DDR2 - עבד מעט איטי המשחק [כשהכל על הכי נמוך] אך לא היו שום תקיעות.

לגבי שאר משחקים - שיחקתי בנוסף בסמית [גם רשת, משחק מובה] ואססין קריד 2 ללא שום בעיות. המחשב עובד טיל כרגע מלבד באטלפילד. גם באטלפילד עובד לי מעולה ורץ חלק עד אותו רגע שהוא פשוט נתקע.

אני יריץ בלילה memset ויחזיר תשובה, תודה!

פורסם

באטלפילד 3 דורש המון זיכרון במולטי.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח, אבל אם כמות הזכרון היא הבעיה, למה לא היו לי תקיעות מוחלטות עם זכרון פחות איכותי וחצי בכמות? [מזכיר שוב, 2GB ו-DDR2, ועבד, לא הכי טוב אבל עבד סבבה].

עריכה - אוקי ממש עכשיו נכנסתי למשחק ובדקתי במקביל את ניצול הזכרון - התקיעה הגיעה בנקודה 3.3 ניצול זכרון. זה לא הגיעה ל-4.

נערך על-ידי Scumpo

פורסם

שיחקת במולטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים