עבור לתוכן

מחפש אוזניות טובות בתקציב של סביבות 350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לידיעתך גם ה-AKG עלו לפני שנה 400 שקל+ ומחירן ירד במהלך השנה(כנראה בגלל הנוחות וזה שהן לוחצות בצורה מציקה על הראש).

לא שמעתי את האוזניות שאתה מדבר עליהן אבל אני מבטיח לך שמבחינת סאונד ה-AKG לא נופלות ואף לוקחות גם אוזניות ביותר מ-400₪, קרא ביקורות.

• תגובות 71
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה- JVC S500 יותר טובות מכל מה שהזכרתם (כולל גם את ה- Audio Technica ATH-M50) ועולות רק 200ש"ח.

פורסם

JBL J55 לא כאלה טובות.

פורסם

המחיר של ה k518/LE ירד בגלל דגם חדש בשם AKG K618 וגם יש

את אותן האזניות עם עם מיקרופון בכבל K619.

ממה שהבנתי זאת אותה באוזניה פשוט שיפרו את איכות החומרים ועשו אותן נוחות יותר.

אגב ה JBL J55/I לא מדהימות בהשוואה למחיר שלהן והסאונד של אוזניות למשל כמו JVC HA S500 פשוט לוקחות אותן ואת רוב האזניות בתקציב זהה למרות שמחירן עומד על כל 55$

פורסם

יש כאן ביקורת עליהן (ביקורת מצויינת של יוגב שאני נהנה מאוד לקרוא את הביקורות שלו)

הוא עשה לפני זה ביקורת גם ל K518 והוא גם מתייחס לזה קצת בכתבה.

ביקורת על ה K619

ביקורת על ה K518

אני חושב שמי שקונה בארץ אוזניות שיקח את הAKG K518 ועדיף שיעשה להן איזה מוד כדי שיהיו יותר נוחות (להחליף פדים, לשים ריפוד בקשת וכו').

מי שמזמין מחו"ל מומלץ לקחת את ה JVC HA S500 באמת האוזניות הכי משתלמות שיש לטווח מחירים של עד 150-200$.

פורסם

באס שמאס... ביקורות שמיקורות.

יש לי את הK518, הן לא כאלה טובות, ומה שהכי גרוע זה הנוחות שלהם. אם אתה מרכיב משקפיים אז בכלל, אל תחשוב על זה אפילו. לא שווה לקנות אותם ולעשות להם מודינג, עדיף כבר לקנות משהו יותר טוב.

אני כבר שנה עם הBRAINWAVZ HM5, שעלו לי 100$ וקיבלתי מעמד לאוזניות ששווה 20$ איתם.

בחיי שהן ברמה אחרת לחלוטין, והן נוחות בצורה מדהימה. הן גם עמידות מאוד כי יש להן כבל שאפשר לנתק.

האוזניות הן לשימוש נייד? כי אני ממש לא מבין למה כולכם מציעים אוזניות ניידות...

פורסם

שים את הנוחות בצד אחד ואת הצליל בצד אחר, תוריד את המשקפיים ותן להם להצמד לך שניה לאוזניים ופשוט תקשיב.

האמת שאני קניתי אותם יד שניה לפני שנה כחדשות ב-180₪(מחיר מעולה) כשעלו 400 בחנויות, כולל אחריות של באג דיוטי פרי.

זה מה שעשיתי להן כולל לפתוח את הצדדים למספר 8 ועכשיו זה הרבה יותר טוב:

UaxFSxh.jpg

פורסם
הדבר הכי טוב ב-518 הוא הבאס

לא מדוייק, יש להן גם אחלה מידריינג', בתנאי שמעיפים את הפדים הספוגיים כמו שאפשר לראות בדיון לכתבה המוזכרת בHT. עם עוד טיפול אקוסטי (הוספת חומר שיכוך) הן יכולות לשמש גם כאוזניות מוניטוריות בסיסיות לעניות דעתי.

ה- JVC S500 יותר טובות מכל מה שהזכרתם (כולל גם את ה- Audio Technica ATH-M50) ועולות רק 200ש"ח.

pshyeah. מה גורם לך להיות כל כך נחרץ? כמה פוסטים שקראת בהד-פיי, האתר הכי אנטי-הייפ ברשת?

פורסם

^^ לא. את Head-Fi אני לוקח כ- guideline בערבון מוגבל (למרות שיש שם כמה חבר'ה שקולעים בול), יש לי את האזניות הללו (ואוסף לא קטן).

פורסם

כן, יש לך את כל האוזניות שהוזכרו בדיון בפרט, ואת כל האוזניות עד 200$ בכלל. ואתה גם מאוד מנדב בפרטים לגבי ההבדלים שאתה שומע.

טוב למה להיות קטנוני, אני פשוט אקח גם את הדעה שלך בערבון מוגבל, מאוד.

פורסם

לדעתי הוא בכלל מושתל של JVC בישראל...

פורסם
כן, יש לך את כל האוזניות שהוזכרו בדיון בפרט, ואת כל האוזניות עד 200$ בכלל. ואתה גם מאוד מנדב בפרטים לגבי ההבדלים שאתה שומע.

טוב למה להיות קטנוני, אני פשוט אקח גם את הדעה שלך בערבון מוגבל, מאוד.

לא. אין לי את כל האזניות שהוזכרו בדיון יש לי את ה- Audio Technica ATH-M50, ואת ה- Ultrasone pro 900 ואת ה- Sennheiser HD-650 ואת ה- Shure SE535. ועוד כמה נחמדות.

אתה מוזמן לקחת את דעתי בערבון מוגבל (אני אפילו ממליץ), מבחינת שמע לכל אחד יש את העדפה הספציפית שלו, יש גם כאלה שיאמרו שמכל מה שהזכרתי ה- Beats למשל נשמעות להם הכי טוב...

פורסם

הbeats ממש אבל ממש לא שווים את הכסף שלהם.

האוזניות של סוני מספקות תמורה מצוינת לכסף והן מאד נוחות.

האוזניות של hk טובות , אבל לא נוחות בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים