עבור לתוכן

windows 7 לא עולה

Featured Replies

פורסם

החלפתי לפני יומיים דיסק קשיח במחשב, והתקנתי בו ווינדוס מחדש. היום בבוקר כשניסיתי להפעיל את הווינדוס אחרי הביוס היה מסך כחול והוא אותחל אוטומטי, ניסיתי שוב ושוב ואותו דבר קרה כל פעם, ניסיתי את תיקון המחשב של ווינדוס, אבל הוא כתב שהוא לא מוצא פתרון. החזרתי את הביוס לברירת המחדל הוצאתי את הסוללה, כלום לא עזר.

לאחר מכן הכנסתי את הדיסק הישן והוא עלה אבל עבד מאוד מאוד לאט, עד שכבר נתקע טוטאלית ואתחלתי אותו ואז אותו הבעייה התחילה גם איתו, ניסיתי שוב את כל הנ"ל וכלום לא עזר, אפילו החלפתי את הRAM לבדוק אבל לא עזר.

עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש, ובנתיים זה עובד. אבל הישן לא עובד, סרקתי מווירוסים בנורטון אבל הוא מצא רק 3 קבצי קוקי למעקב. בסריקת הדיסקים הקשיחים, בחדש ווינדוס לא מצא שום בעיה ובישן הוא מבקש לכפות פריקה, שאני לא יודע מה יהיה התוצאות כי הבדיקה נעשתה דרך המערכת ההפעלה החדשה.

כרגע מערכת ההפעלה החדשה עובדת בלי בעייה, אבל אני פוחד ששוב יתחיל הבעייה, וכן הדיסק הישן עדיין לא עולה בתור מערכת הפעלה, למרות שהוא קריא דרך המערכת החדשה.

בכמה מהפעמים במקום המסך הכחול היה הודעת שגיאה עם השגיאה 0XC0000E9, ובמסך הכחול זה היה מאוד מהר, אבל זה היה משהו כמו X00005000. ולאחר ההתקנה מחדש הוא כתב את הדברים הבאים Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale ID: 1037

Additional information about the problem:

BCCode: 50

BCP1: B4320000

BCP2: 00000000

BCP3: 9355C0AC

BCP4: 00000000

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

אני עובד עיצות ונואש לעזרה, אז תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

אף אחד? בנתיים אני בלינוקס ואני לא ממשאוהב את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים