פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים הנה אצל מי הם רקדו. חמולת ג'עבריhttp://www.news1.co.il/Archive/0024-D-62905-00.html
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים לדעתי, אין כל רע בזה. חיילים שגורמים למישהו אחר לחייך קצת יש בזה רע?? תמיד חייל מצטייר ככובש רע, חזק ואכזר עם נשק, סופסוף רואים פן אחר בו, אתם יודעים שזה יכול לעשות שירות טוב למדינה, תגידו מה שתגידו
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים הנקודה היא שזה יכל להיגמר אחרת. עקרונית, יכלו בקלות לחטוף להם את הנשק, לרצוח או לחטוף אותם.וזה למרות מה שכתבתי למעלה.
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים מצד אחד זה באמת משהו מיוחד שיכול לשמש את ההסברה המדשדשת של ישראל.מצד שני, עדיין מדובר בחוסר אחריות משווע של החיילים.
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים אני לא חושב פה בכלל על העניין ההסברתי, בסופו של דבר הפלשתינים יטענו שהחיילים הכריחו אותם להרים את החייל, לשתף אותם במסיבה וכו'.
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים זה גורם לזלזול בחיילים ובצה"ל בכלל. אל תתפלאו אם תראו הפרות סדר מרובות בהמשך.
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים אני משער שצה"ל דרש זאת.לא נשמע הגיוני. מאיזו סיבה? קשה לי להאמין שהפעילו צנזורה על דבר כזה. אין שום סמכות.בכל אופן, בסיבה רשום הפרת זכויות יוצרים. אולי זה לא הסרטון המקורי.
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים לא נשמע הגיוני. מאיזו סיבה? קשה לי להאמין שהפעילו צנזורה על דבר כזה. אין שום סמכות. הצחקת אותי.
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים אני שמח.יש עשרות מקרים יותר גרועים של צילומי חיילים מהשנים האחרונות שלא הפעילו בהם שום צנזורה.בכל מקרה, זה שקוף שזה לא המקרה כאן. הסיבה המצויינת להסרה היא עקב הפרת זכויות יוצרים.- - - תגובה אוחדה: - - -ולגבי סמכות. אז טכנית אפשר להפעיל צנזורה גם על סתם מישהו שמדבר נגד הצבא, בתואנה זו או אחרת... נו, אז טכנית אפשר. אז מה ? בפועל אף פעם לא מפעילים צנזורה על משהו בסגנון זה שרק מביך את הצבא לתפיסתו. נערך 2013 בספטמבר 212 שנים על-ידי Roger That
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.