עבור לתוכן

מבקש המלצה לחנות מחשבים בראשון לציון

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אשמח לקבל המלצה לחנות מחשבים רצינית בראשון לציון.

אני מעוניין לקנות מאוורר לקירור מעבד AMD Athlon 1400Mhz.

הבנתי שהמאווררים של זלמן ושל ט'רמלטייק טובים לכן אשמח לקבל המלצות על מאווררים שלהם (אם כי אפשר גם של חברות אחרות).

אני לא מחפש מאוורר לאוברקלוקינג אלא משהו פשוט אבל שיעשה את העבודה טוב (כרגע עם המאוורר הנוכחי שיש לי המעבד מגיע לטמפ' עבודה של 52 מעלות :-\ הבנתי שזה לא טוב כל כך).

תודה.

פורסם

תריץ חיפוש באתר www. d.co.il

ותחפש חנויות מחשבים בראשון לציון וכימעט לכל חנות יש אתר או משהו כזה

פורסם
  • מחבר

תריץ חיפוש באתר www. d.co.il

ותחפש חנויות מחשבים בראשון לציון וכימעט לכל חנות יש אתר או משהו כזה

חשבתי שבעזרת הפורום אוכל לקבל שם של חנות בעלת שם טוב.למצוא "סתם" חנות אני יכול, זו לא בעיה.

לא הייתי רוצה שייגבו ממני על מאוורר כפול ממה שהוא באמת שווה.

חוץ מזה, לא קיבלתי ממך המלצה למאוור מסויים. אתה מכיר משהו טוב ?

פורסם

לפי דעתי תימצא איזה מאוורר שאתה רוצה החנות בראשון לציון ותגיד לנו את המחיר ואז תיראה אם עבדו עליך או לא

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי תימצא איזה מאוורר שאתה רוצה החנות בראשון לציון ותגיד לנו את המחיר ואז תיראה אם עבדו עליך או לא

לא יותר פשוט שאתם תתנו לי שמות של מאווררים מומלצים ואני אעשה סקר שוק בין החנויות שאמצא ?

פורסם

יש חנות אחת שאני באמת הייתי מרוצה מהשירות שלה למרות שהמחירים שלה די גבוהים

לחנות קוראים 'משב' והאנשים שם מבינים על מה הם מדברים (לפחות זה היה ככה כשאני הייתי שם).

המחירים שלהם אמנם גבוהים, אבל השירות שלהם ממש טוב.

פורסם

יש הרבה מאוד חנויות מחשבים בראשון לציון ובייחוד באיזור התעשייה החדש (נקרא גם "איזור הקניונים"), הנה שתי דוגמאות:

CHIP מחשבים - www.chip.co.il

KSP (סניף חדש) - www.ksp.co.il

כמו-כן, תכנס ל-www.zap.co.il וחפש פתרונות קירור. תוכל למצוא מגוון חנויות כמובן חלקן ממוקמות בראשון לציון.

פורסם

מאיפה אתה בראשון תיראה אני הייתי הולך בדרך כלל לאקסלנט *כשגרתי בארץ החנות קצת מבולגנת אבל אחלה ממש אחלה שירות * במיקרה שלי- קניתי הרד דיסק כשהייתי בין איזה 11 ושמתי הרד דיסק וCD על אותו כבל וכמובן לא זיהה אותו אז הלכתי בבוקר לשם והם קיבלו מישלוח והביאו לי איזה טאכניי רוסי שאבא שלי דיבר איתו רוסית והכל היה אחלה ומצאתי מלא שטויות כמו מדבקות של P3 וכו' אני אישית נהנתי מאוד

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טמפ' של 52 היא בסדר........

זה מעבד חם.

פורסם

http://goldtop.co.il/

לייד קניון הזהב שם , קניתי שם סתם ספק גנרי , נראה מקום בסדר סך הכל ..

פורסם
  • מחבר

טמפ' של 52 היא בסדר........

זה מעבד חם.

52 מעלות במצב idle, ללא מאמץ, זה נורמלי ? לא נראה לי.

בכל מקרה,עכשיו, אחרי שהותקן עליו vantec aeroFlow אני שמח לציין שהטמפ' שלו היא 40 מעלות- ירידה דרמטית של 15 מעלות.

היה שווה לקנות את המאוורר הזה, בהחלט.

פורסם

יש לי אותו מעבד עם קירור סטוק.

המעלות שלך בסדר ג-מ-ו-ר ! אלו מעבדים ישנים יותר שאמורים לעבוד במעלות כאלו. אין לך סיבה ממשית לקנות להם מאוורר וגם עם הניסיונות OC שלי במעבד הוא מגיע ל-60מעלות ועובד חלק, לא שזה מומלץ אבל גם אצלי זה בסביבות 52 המעלות ב-IDLE.

פורסם
  • מחבר

המאורר כבר נקנה והותקן. וכפי שציינתי בשרשור אחר הטפמ' צנחה בכמעט 15 מעלות. עכשיו הוא עובד על טמפ' של 40~ואף

פחות. המאוורר עשה את שלו, ללא ספק.

וחוץ מזה, גם אם 52 מעלות זו טמפ' עבודה רגילה עבורו, איו ספק שצניחת הטמפ' האחרונה רק יכולה להייטב עמו - מה שיכול רק לשפר את אורך חיי המדף שלו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים