עבור לתוכן

עזרה בשידרוג

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם מעבד Athlon XP 1800

אני מעוניין לשדרג שלב ראשון מעבד + לוח אם, יש לכם המלצות...

לוח שיכלול את כל הפיצ'רים החדשים: S-ATA, Firewire, USB 2, Lan

מטרת המחשב בעיקר יצירת מוזיקה, מעט משחקים.

אני לא מתעסק בכלל ב-OC.

תודה מראש אנשים. 8)

פורסם
  • מחבר

הממ...

שכחתי להוסיף שתקציב בערך 1800-2200

בנוסף אם יש המלצה גם על HSF שקט שישמור על המעבד קריר ונעים ויחסוך ממני להתעסק עם בעיית החימום של המעבד...

פורסם

למה אתה צריך לשדרג?

המחשב עובד לאט או משהו?

יחסית המחשב שלך לא ישן....

(איזה ליבה זאת של המעבד, אתה יודע?)

פורסם

בשביל מה לשדרג?

יש לך סבבה של מחשב...

חבל על הכסף, תהנה איתו...

פורסם

טעמי שידרוג לא נחות לך כרגע אבל אם אתה מתעקש אז

AMD:

CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 628.23 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 633.94 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 1

Subtotal : ¤ 1770.47

INTEL:

CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1098.94 ] 1

Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 673.92 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 1

Subtotal : ¤ 2281.16

שני המפרטים מצויינים ויספקו אותך לטווח ארוך.. מפרט האינטל יותר יקר אך יותר חזק ולעומתו מפרט הAMD משתלם יותר וכולל גם את הלוח הטוב ביותר למעבדי AMD לדעת רבים הAN7

תתחדש

פורסם

לא כללת קירור במפרט ה-AMD. הייתי הולך על ה-2500+ מכיוון שהינו משתלם יותר למרות שאין כלל צורך לשדרג עדיין.

פורסם

יש לי צורך בשידרוג כי מתי שאני עובד על תוכנות מוזיקה כבדות, כמו Cubase sX אז המחשב לא סוחב....

בנוסף אין צורך בזיכרון כי כבר יש לי 512, בתור שלב ראשון אני צריך רק מעבד+לוח אם+קירור טוב...

- xp 2600 מספיק ?

- איך הלוח הזה: Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400, הוא כולל את כול הפיצ'רים ולא יקר ???

פורסם

מכיוון שהינך עובד עם תוכנות מוזיקה כבדות הייתי ממליץ לך לשקול קניית מעבד פנטיום 4 שכן המעבדים הללו נותנים תוצאות טובות יותר. במידה והתקציב לא מאפשר 2600+ יספיק למרות שלא תראה כלל הבדל בינו לבין ה-2500+ אך תאלץ לשלם על כך עוד כ-80 שקלים.

אינני ממליץ על ה-Gigabyte GA-7N400 Pro2 מכיוון שבפחות הינך יכול לקחת את ה-ABIT AN7 הטוב יותר.

פורסם

יש לי כרגע מחשב מבוסס AMD, רציתי לדעת אם אני יחליף לאינטל אני יוכל להשתמש בזכרונות שיש לי כרגע ?

פורסם

זה תלוי במהירות הזיכרון שלך.

עקרונית תוכל לשים אותו בפנטיום אבל מכיוון שיש לך רק סטיק אחד (ולא ברור באיזו מהירות הוא פועל) אתה לא תוכל לנצל את מלוא עוצמתו של הפנטיום החדש (סדרת הC) אלא אם כן תקנה עוד סטיק של זיכרון. ולכן אם אתה לא מתכנן לקנות עוד סטיק של זיכרון והזיכרון הנוכחי שלך הוא 333 MHZ אז עדיף לך לקנות את ה AMD כי הוא יביא ביצועים עדיפים על האינטל עם סטיק אחד של זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים