עבור לתוכן

מה האינטרנט הכי זול שיש?

Featured Replies

פורסם

אני צריך משהו בסיסי ביותר.

אז ספק מצאתי ב17 ש"ח - לא רע.

אבל תשתית.. אין משהו מתחת ל90 ש"ח חודשי..

האמנם?

פורסם

תסתכל שתי שורות למטה

פורסם
  • מחבר
תסתכל שתי שורות למטה

לא התקבלה שם תגובה שעוזרת לי. ואיך אתה יודע שזה שתי שורות? תלוי מתי קראתי את התגובה שלך.

פורסם

ספק + תשתית הכי זול היום זה חבילה "בלתי מוגבלת" בספקית סלילר כמו גולן או הוט . יש עדיין מגבלה ל3GB לחודש ואז יש האטת מהירות ממשהו בסביבות ה7 מגה ל512 (כדאי לבדוק) . מפעילים tether ומחברים את המחשב.

זה לרוב הכי משתלם אם אתה צריך טלפון נייד גם ככה . עדיין זה לא מתאים להורדות. צפיה בyoutube אולי אפשרית אם משתמשים באיכות נמוכה אבל זה הדבר הכי בסיסי שאפשר למצוא היום.

האופציה האחרת לרוב יקרה כי אין בארץ אינטרנט "זול" . צריך לבדוק חבילות משולבות אצל ספקיות האינטרנט. יכול להיות שיש משהו בגלל השוק הסיטונאי .

ראיתי שCCC מציאים משהו אני לא זוכר איזה עוד חברה עושה את זה אולי fast ו 018 .

אני היום משלם 142~ שקל לחודש לספק + תשתית 74/3 בבזק ו 014 . אני לא יכול להפחית מהירות בשביל לשלם פחות. המבצע של 100 ב100 שקל הוא מוגבל בזמן. עדיין גם במחירים רגילים המחיר למגה בחבילות האיטיות ממש בשמיים.

פורסם

עוד אפשרות זולה היא לעשות עם שותפים את האינטרנט.

אם אתה גר עם שותפים או שיש לך שכן שאתה ביחסים סבבה איתו.

כמובן שיש לזה חסרונות אבל זה הכי זול.

פורסם
עוד אפשרות זולה היא לעשות עם שותפים את האינטרנט.

אם אתה גר עם שותפים או שיש לך שכן שאתה ביחסים סבבה איתו.

כמובן שיש לזה חסרונות אבל זה הכי זול.

איך אני אשתף את האינטרנט עם שכן? (Wifi?)

יש לי דרך סבירה לסלול כבל Ethernet בין הדירות בבניין, ולחבר אוסף דיירים בבניין כמקשה אחת לספקית אינטרנט? (ולקבל ככה עסקה טובה יותר)

פורסם

אתה לא מקבל עסקה טובה יותר, אתה פשוט עושה מנוי אחד ומתחלק איתו בין השכנים שלך. אין צורך לחפור כבלים - יש WIFI.

בשביל זה אתה כמובן צריך שהם ירצו בכלל לשלם לך בתמורה לשימוש באינטרנט שלך באמצעות wifi בלבד (או לחלופין, לקחת ממך כסף ולתת לך להתחבר ב-wifi לרשת שלהם)

בכל מקרה כל הבלאגן הזה בשביל לחסוך כמה שקלים?

אתה יכול לעשות תשתית 15 מגה בבזק ב-70 שקל.

https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=16&locations=32&locations=64

פורסם

כשמדברים איתי על תשתית של 100Mbps שאין לי שום צורך בה (אני סתם זורק, לא זוכר כבר מה הם מציעים), נשמע לי סביר לחלק אותה בין כמה אנשים.

אוףטופיק - החתימה שלך נהדרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים