עבור לתוכן

צריך עזרה עם yatse ו xbmc

Featured Replies

פורסם

התקנתי את האפליקציה על הנקסוס 4 שלי כאשר חיפשתי את המחשב(את התוכנה xbmc) האפליקציה yatse לא מזהה אותה.

נכנסתי אל xbmc הפעלתי את כל מה שיש בשירותים. zeroconf התקנתי גם כן. ועדין שום דבר.

בשם משתמש רשמתי xbmc כמו שראיתי במדריך מסויים וניסיתי גם להכניס סיסמה(xbmc) וגם בלי סיסמה שני הדברים לא עובדים.

פתחתי פורטים בראוטר שלי, בקיצור עשיתי כל מה שאני יודע ועדין האפליקציה לא מזהה את התוכנה אשמח לעזרה בנושא!

פורסם

איזה פורטים ואיזה zeroconf? אתה בכלל מבין מה זה? :)

אתה בסה"כ צריך להפעיל את הממשק web של XBMC בדיוק כמו שאתה ניגש בדפדפן ממחשב מרוחק.

תראה את זה:

פורסם
  • מחבר

עשיתי כל מה שנאמר במדריך אני לא מצליח למצוא את המחשב לא בעזרת yatse ולא בעזרת xbmc remote control.

לעומת זאת כאשר התחברתי עם המחשב הנייד שלי לרשת הביתית בצורה אלחוטית לwifi כן הצלחתי ליצור התאמה בין האפליקציה אל המחשב הנייד.

יש רעיונות למה בחיובר אלחוטי זה עובד ובחיבור חוטי כרגע זה לא עובד לי?

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי את זה. איך עושים את זה?

פורסם

מה זאת אומרת איך? תפתח דפדפן ותיכנס לכתובת של המחשב המארח.

פורסם
  • מחבר
מה זאת אומרת איך? תפתח דפדפן ותיכנס לכתובת של המחשב המארח.

אם אתה מתכוון להקליד את הip אחריו נקודותים ואת הפורט שהקצתי לתוכנה (כולל פתיחת הפורט בראוטר) עשיתי את זה, זה לא נכנס לכלום.

פורסם

אז לא הפעלת שום ממשק, אם כך.

אתה לא צריך לפתוח שום דבר כי אתה לא עובר שום מנגנן NAT. חוץ מזה בNAT זה הפניית פורט ולא "פתיחה" כמו בFW.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אז מאיפה לנסות להתחיל לפתור את הבעיה לדעתך?

פורסם
  • מחבר

אשמח אם מישהו שהצליח להגדיר את התוכנה במחשב בקלות ינסה לעזור מעט.

ממש לא מובנת לי הבעיה.

תודה לכולם.

פורסם

ניסית את זה עכשיו. לקח לי בדיוק חמש שניות להתחבר ולעבוד.

כמו שכבר כתבתי, תעבור על הדרישות ותבדוק רכיב רכיב.

פורסם
  • מחבר

אני אסביר את הבעיה שוב. כשאני משתמש במחשב נייד שמחוברת לwifi בבית הכל עובד מעולה. אבל כשאני מנסה לעשות את הדברים מתוך המחשב הנייח המחובר לראוטר בעזרת כבל אין זיהוי. מישהו מבין מה הבעיה?

פורסם

אין פה שום הבדל.

כמו שכבר כבתי בתחילת הדיון - תבדוק שממשק ה web מופעל ומתפקד.

פורסם

סליחה אם אני שואל לא במקום אבל מישהו יודע איך אני עושה כמו קליק ימני בעכבר באפליקציה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים