פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים התקנתי את האפליקציה על הנקסוס 4 שלי כאשר חיפשתי את המחשב(את התוכנה xbmc) האפליקציה yatse לא מזהה אותה.נכנסתי אל xbmc הפעלתי את כל מה שיש בשירותים. zeroconf התקנתי גם כן. ועדין שום דבר.בשם משתמש רשמתי xbmc כמו שראיתי במדריך מסויים וניסיתי גם להכניס סיסמה(xbmc) וגם בלי סיסמה שני הדברים לא עובדים.פתחתי פורטים בראוטר שלי, בקיצור עשיתי כל מה שאני יודע ועדין האפליקציה לא מזהה את התוכנה אשמח לעזרה בנושא!
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים איזה פורטים ואיזה zeroconf? אתה בכלל מבין מה זה? אתה בסה"כ צריך להפעיל את הממשק web של XBMC בדיוק כמו שאתה ניגש בדפדפן ממחשב מרוחק. תראה את זה: נערך 2013 באוגוסט 2912 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מחבר עשיתי כל מה שנאמר במדריך אני לא מצליח למצוא את המחשב לא בעזרת yatse ולא בעזרת xbmc remote control.לעומת זאת כאשר התחברתי עם המחשב הנייד שלי לרשת הביתית בצורה אלחוטית לwifi כן הצלחתי ליצור התאמה בין האפליקציה אל המחשב הנייד. יש רעיונות למה בחיובר אלחוטי זה עובד ובחיבור חוטי כרגע זה לא עובד לי?
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים מחבר מה זאת אומרת איך? תפתח דפדפן ותיכנס לכתובת של המחשב המארח.אם אתה מתכוון להקליד את הip אחריו נקודותים ואת הפורט שהקצתי לתוכנה (כולל פתיחת הפורט בראוטר) עשיתי את זה, זה לא נכנס לכלום.
פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים אז לא הפעלת שום ממשק, אם כך.אתה לא צריך לפתוח שום דבר כי אתה לא עובר שום מנגנן NAT. חוץ מזה בNAT זה הפניית פורט ולא "פתיחה" כמו בFW.
פורסם 2013 באוגוסט 3012 שנים http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Webserverhttp://wiki.xbmc.org/index.php?title=Web_interfaceהכל מוסבר בWiki שלהם (לא שיש הרבה מה להרחיב על זה).אני אוכל לבדוק את זה בשבילך בימים הקרובים במערכת שלי. בגע שאני אסיים לפרוס הכל בדירה החדשה... נערך 2013 בספטמבר 212 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים מחבר אשמח אם מישהו שהצליח להגדיר את התוכנה במחשב בקלות ינסה לעזור מעט. ממש לא מובנת לי הבעיה. תודה לכולם.
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים ניסית את זה עכשיו. לקח לי בדיוק חמש שניות להתחבר ולעבוד.כמו שכבר כתבתי, תעבור על הדרישות ותבדוק רכיב רכיב.
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים מחבר אני אסביר את הבעיה שוב. כשאני משתמש במחשב נייד שמחוברת לwifi בבית הכל עובד מעולה. אבל כשאני מנסה לעשות את הדברים מתוך המחשב הנייח המחובר לראוטר בעזרת כבל אין זיהוי. מישהו מבין מה הבעיה?
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים אין פה שום הבדל.כמו שכבר כבתי בתחילת הדיון - תבדוק שממשק ה web מופעל ומתפקד.
פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים סליחה אם אני שואל לא במקום אבל מישהו יודע איך אני עושה כמו קליק ימני בעכבר באפליקציה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.