עבור לתוכן

זיכרונות ל Overclock

Featured Replies

פורסם

לפני חודש , התכוונתי כבר להזמין מחו'ל את ה Mushkin Level II PC3500 , שמבוססים על ה BH5 המהוללים . בגלל בעיות עם חברים , שהיו אמורים להביא את הזיכרונות והכרטיס מסך החדשים שלי מארה"ב , ההזמנה התעקבה , והייצור של שבבי ה BH5 הופסק . התגובה המיידית של השוק הייתה היחטפות של כל הזיכרונות מבוססי ה BH5 בכלל , וה Mushkin Level II בפרט ( למרות שאפשר עדיין להשיג PC2700 .. ) .

אומנם עדיין ניתן להשיג את ה Level II Based on the BH5 , אבל המחירים שלהם ממש מטורפים ( 350$ לסטיק של 512 PC3500 , או 550$ לשניים ) .

עכשיו , ישנה גירסה נוספת של ה Level II , שנקראת ה 2-2-2 Special , והיא מבוססת על שבבי ה BH6 .

אני אפילו לא מציין שאני מתכנן OC רציני , זה די ברור ..

ההתלבטות שלי היא אם לקנות את ה Special Edition , שעולים בערך כמו הלבל 2 BH5 , או לקנות זיכרונות אחרים , מהירים יותר . יש המלצות ? הערות והארות יתקבלו בברכה .

פורסם

עם אתה לא הולך לעשות oc רציני אין לך צורך בזכרונות כאלו תקנה משהו של ocz הם מעולים.

פורסם

עם אתה לא הולך לעשות oc רציני אין לך צורך בזכרונות כאלו תקנה משהו של ocz הם מעולים.

:-\

תעשה טובה, תעשה סוויץ' ותקרא שוב את ההודעה שהגבת לה, עכשיו תבין שטיפה של חשיבה מספיקה כדי להבין שזה

אני אפילו לא מציין שאני מתכנן OC רציני , זה די ברור ..

אומר שהבחור מתכנן OC.... :P

פורסם

עם ה BH-5 2700אתה יכול לעבור ת 3200 BH-6אם תפול על איזה ציפ נחמד

שניהם עושים אותם תיזמונים , אבל ה BH-5 ההוא על 5 ns והBH6 על 6 , אם אוברקלוק לא ממש חשוב לך לך על ה BH-6 , הם גם אמורים להיות לא רעים

פורסם
  • מחבר

ה OC זה הדבר הכי חשוב לי ! יש לי מעבד ברטון נעול מכפלה , ככה שאני בונה על FSB גבוה , ולכן רציתי לקנות את ה Level II PC3500 . אני לא מתכנן לשבת על מהירויות סטוק , ואני לא קונה זיכרונות מעולים רק כדי לעבוד בתיזמונים נמוכים .

אם להיות יותר ספציפי , אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקחת את ה Level II המבוססים על ה BH6 , או לקחת זיכרון אחר ... :P

פורסם

אז לא הבנתי את ההודעה שלו הכי טוב רוצה לירות בי?

ועדיין ocz גם תיהיה טובה לאוברקלוק רציני.

פורסם
  • מחבר

ועדיין ocz גם תיהיה טובה לאוברקלוק רציני.

והרי ל OCz יש רק דגם אחד , אז אני יודע למה אתה מתכוון ! ::)

פורסם

אל תבין אותי לא נכון , ה BH-6 גם טובים ל OC , פשוט שהBH-5 מגיעים רחוק יותר כי הם ns נומך יותר ..

וינבונד הפסיקו לייצר אותם כי אנשים לקחו דגמים נמוכים והריצו אותם במהירויות גבוהות , זה הפסד נטו בשבילם..

פורסם
  • מחבר

עכשיו , אפשר להתקרב קצת יותר לנושא שלי , ולהמליץ לי על זיכרון כלשהו ? ;D

פורסם

bh-5 - המוכרים

OCZ pc3500 platinum LIMITED EDITION

Kingston HyperX 3000

לפעמים אפשר ליפול על Kngston Value 2700 עם bh5, אבל זה די נדיר

בכל אופן, זה הטופיק להתעניין בו - http://www.ocforums.com/showthread.php?s=&threadid=237964

פורסם

למערכת שבמפרט עדיף שתיקח פשוט זכרונות במהירות 3500. תלך על זכרונות במהירות הזאת ותשקיע כמה שאתה רוצה

יש את הCorsair שעובדים במהירות הזאת בסטיק של 512MB

ויש לך גם קיט של Corsair עם שני זכרונות כאלו

פורסם

ה OC זה הדבר הכי חשוב לי ! יש לי מעבד ברטון נעול מכפלה , ככה שאני בונה על FSB גבוה , ולכן רציתי לקנות את ה Level II PC3500 . אני לא מתכנן לשבת על מהירויות סטוק , ואני לא קונה זיכרונות מעולים רק כדי לעבוד בתיזמונים נמוכים .

אם להיות יותר ספציפי , אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקחת את ה Level II המבוססים על ה BH6 , או לקחת זיכרון אחר ... :P

רק אנ שמתי לב?

בארטון נעול מכפלה אומר FSB יחסית נמוך! כי יש לו מכפלה לא בדיוק נמוכה והוא לא אובר קלוקר מעולה...

אז אולי כדאי לך לתכנן מחדש.

פורסם
  • מחבר

bh-5 - המוכרים

OCZ pc3500 platinum LIMITED EDITION

Kingston HyperX 3000

לפעמים אפשר ליפול על Kngston Value 2700 עם bh5, אבל זה די נדיר

בכל אופן, זה הטופיק להתעניין בו - http://www.ocforums.com/showthread.php?s=&threadid=237964

קודם כל , תודה על הקישור .

דבר שני , ה Limited Edition הם BH6 , ויש אותם רק במהירות PC3200 . אם אני כבר הולך על BH6 , לא עדיף את המושקין 222 Special ?

Shibby - יש לי כרגע SLK 947+Tornado 92 , שיוחלף בזמן הקרוב בקירור מים . :P

אין מעבד טוב יותר ל OC ברמה הזאת , אולי חוץ מלנסות להשיג ברטון משומש ..

פורסם

לא בהכרך שיבי , הבארטונים הנעולים מציגים יכולות אוברקלוק לא רעים בכלל

פורסם

אין לי מושג על הocz כרגע, אבל בעבר הם בהחלט היו 5

אולי תצליח לגרד מאיפשהו דגם לא מעודכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים