עבור לתוכן

המלצה למחשב - עד 4k שח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אשמח להמלצה לפי המפרט הבא:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט וקצת גיימינג.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מאד שקט , 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.ת״א

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). Usb3, קורא כרטיס sd card

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן. האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

המון תודה מראש!!

פורסם

מה רזולוציה של המסך שברשותך?

זה משחק שעוד לא שוחרר לא? ישוחרר רק בשנה הבאה לפי מה שהבנתי.זה המשחק היחיד שאתה מתכנן להריץ?

או עד יציאתו אתה מתכנן להריץ משחקים נוספים? איזה משחקים לדוגמה?

למה אני שואל? - מכוון שאם תריץ משחקים שונים ותנצל את המערכת לטובת גיימינג אין בעיה, אם לא אפשר לדוגמה לבנות מערכת

ללא כרטיס מסך אך כזו שתיהיה מותאמת לקלוט כרטיס מסך כלשהוא לטובת גיימינג, ופשוט תרכוש את כרטיס שיהיה רלוונטי והכי משתלם

באותו הזמן שהמשחק יושק. אם הבנתי נכון והמשחק יושק במהלך 2014 עד אז יהיו כבר בשוק כרטיסי מסך מסדרות חדשות ואני מאמין

שגם תיהיה הוזלה מסויימת עד אז לקיים.

פורסם
  • מחבר

אין לי כרגע מסך אבל אני מתכוון לרכוש מסך סוני או דל 21 אינץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים