פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים צרבתי עם התוכנה :IMGBURNהגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון , ומערכת ההפעלה עולה כרגיל .הערה: הגדרתי בביוס כשהדיסק היה בפנים , ככה ראיתי שהיה כתוב שצריךתודה.
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים לא הבנתי. תוודא שהצריבה בוצעה בהצלחה ושהכונן דיסקים מוגדר לעלות בבוט ראשון תמיד/חד פעמי. ואז אתה אמור ללחוץ על כל מקש
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים מחבר לא הבנתי. תוודא שהצריבה בוצעה בהצלחה ושהכונן דיסקים מוגדר לעלות בבוט ראשון תמיד/חד פעמי. ואז אתה אמור ללחוץ על כל מקשבמחשב 1 התקנתי מהדיסק הזה !עכשיו אני מנסה מחשב 2 במחשב 2 הגדרתי בביוס שהדיסק יעלה לפני הדיסק קשיח ופשוט לא קורה כלום.האם אני צריך ללחוץ על מקש כל שהוא שההתקנה תעלה ? יעני התקנה לא עולה לבד?עריכה ההתקנה עלתה לי אחרי שלחצתי הרבה פעמים אינטרהאם ככה זה אמור להיות? נערך 2013 באוגוסט 2512 שנים על-ידי SPONER
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים ככה זה אמור להיות, בכל התקנת ווינדוס יופיע את המשפט הבא: וצריך ללחוץ על מקש כלשהוא על מנת שההתקנה תתחיל.
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים מחבר כן היה לי את זה , אבל אם אני לא טועה זה לא קשור בכלל.אני לא הצלחתי להעלות את הדיסק לא את הביוס
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים זה בהחלט קשור, אין סיבה שתתווכח.בשביל שהדיסק יעלה צריך ללחוץ ברגע שרואים את הטקסט הזה, במידה ואתה לא לוחץ זה ימשיך לדבר הבא בBOOT.
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים מחבר זה בהחלט קשור, אין סיבה שתתווכח.בשביל שהדיסק יעלה צריך ללחוץ ברגע שרואים את הטקסט הזה, במידה ואתה לא לוחץ זה ימשיך לדבר הבא בBOOT. הבנתי תודה רבה ! עכשיו הבנתי פספסתי את המשפט האחרון שלך מתחת לתמונה ! אם הייתי רואה שאתה אומר שלוחצים על מקש ,אז לא הייתי אומר שזה לא קשור שוב פעם תודה על ההסבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.