עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אופס, הרסנו לבן אדם את החיים...טעות, קורה.

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2876810,00.html

אתמול נחשף דוד אברמצייב בבית משפט, לאחר שהמשטרה טענה כי הוא ה"מוח" מאחורי סחיטת בתו של בעלי "קוקה קולה" דרורית ורטהיים. הוא הכחיש כל העת את מעורבותו בפרשה, אחר הצהריים הודתה המשטרה: אברמצייב אינו קשור לפרשה ושיחררה אותו ממעצרו. גורם במשטרה: "קורה שטועים". עורכי דינו ל-ynet: "נעשה פה עוול משווע. בבת אחת נהרס כל עולמו של דוד, ועל מה?"

פורסם

רואים שזה עם ישראל.... המנייק תמיד טועים!! >:(

פורסם

טוב שלא הגזמת,

הבן אדם נחשב בפשע. הוא נלקח לחקירה, בחקירה גילו שאין קשר בינו לבין המקרה, שיחררו אותו. עניין של ימים, מה כל הקטע?

ולבחור שאמר שהמנייקים תמיד טועים - אתה לא שווה התייחסות.

פורסם

"הרסנו לבנאדם את החיים"

טוב שלא הגזמנו.

הוא נחשד בפשע, ושהה במעצר 24 שעות. המשטרה הבינה שטעתה, ושיחררה אותו. אני לא אומר שזה בסדר, אבל פאק, זה לא הדבר הכי גרוע שהמשטרה עשתה. זה אפילו לא בין 100 הגרועים ביותר. אולי התגובה של "הגורם במשטרה" (מנסיון עם YNET וידיעות אחרונות, אני יודע שיש להם נטייה קצת להמציא דברים - מי שרוצה פרטים שיפנה אלי באישי) קרה ולא מתחשבת, אבל אם חושבים על זה-באמת קורה שהמשטרה מקבלת מידע מודיעיני על אדם מסוים, שבמרה לא היה קשור לפשע. בינתיים למשטרה יש סמכות חוקית לעצור חשוד.

חוץ מזה אם רוצים לדבר על מי שאולי הרס לו את החיים, זה בכלל (לדעתי) התקשורת. המשטרה עצרה אותו ליום. אוקי. אני לא כ"כ מבין איזה נזק הרסני יכול להגרם מזה (אלא אם כן קרה משהו בכלא.....). מי שפירסם את הפרצוף שלו בתור פושע עוד לפני שבכלל הוכיחו את זה, ומי שקיבע את הדעה הזאת עליו, זה העיתונים / טלוויזיה / אתרי אינטרנט שששים על כל פיסת לכלוך שהם מוצאים על בנאדם ולא טורחים לברר אותה.

פורסם
  • מחבר

טוב שאני לא מגזים?- טוב שאתם לא מתחסדים.......

אתם לא מתארים איזה נזק נגרם לבן אדם. בכל מקום שיזהו אותו עכשיו יסתכלו עליו בעין עקומה כי הוא תמיד

ייזכר שנעצר באשמה לשוחד- העובדים בקוקה קולה, החברים....אנשים ישאלו.."הא, זה לא אתה שאיימת בשוחד על

המיליונרית ההיא?"

ולמשטרה, פעם הבא צריך לעשות בדיקה לפני שעוצרים את הבן אדם....

פורסם

אני מאוד מתאר לעצמי איזה נזק נגרם לבנאדם. אני רק טוען שרוב הנזק הזה הגיע מהתקשורת.

תחשוב שניה: בוא נגיד שהמשטרה הייתה עוצרת אותו ומשחררת אותו אחרי יום בלי שזה היה מפורסם בתקשורת. איזה נזק היה נגרם לו אז?

פורסם

זה גורם נזק בלתי הפיך

מוניטין של שנים יכול לרדת לטמיון תוך שניות

נגיד למשל, התקשורת פרסמה שפקיד גנב מבק לאומי בת"א מיליונים

ערוץ 10 אף שפט אותו בשידור חי ופרסם את שמו, ואמר שהוא נחקר במשטרה

זה היה שקר, לי יש את מקורותי, אבל הבנאדם לא נחקר במשטרה, אלא רק בחקירות הפנימיות של הבנק

התקשורת מסלפת דברים וממציאה, בלי לבדוק אותם קודם

אני לא אומר שזה קורה כל הזמן

אבל מקרה אחד יכול להרוס לבנאדם את החיים

לפעמים עדיף לחכות 24 שעות לפני שקופצים בסקופים ובכותרות

פורסם

זה גורם נזק בלתי הפיך

מוניטין של שנים יכול לרדת לטמיון תוך שניות

נגיד למשל, התקשורת פרסמה שפקיד גנב מבק לאומי בת"א מיליונים

ערוץ 10 אף שפט אותו בשידור חי ופרסם את שמו, ואמר שהוא נחקר במשטרה

זה היה שקר, לי יש את מקורותי, אבל הבנאדם לא נחקר במשטרה, אלא רק בחקירות הפנימיות של הבנק

התקשורת מסלפת דברים וממציאה, בלי לבדוק אותם קודם

אני לא אומר שזה קורה כל הזמן

אבל מקרה אחד יכול להרוס לבנאדם את החיים

לפעמים עדיף לחכות 24 שעות לפני שקופצים בסקופים ובכותרות

my point exactly

פורסם

זה הרי ידוע שהתקשורת עושה פיל מעכבר. מן הסתם זה קורה כי התקשורת היא לא גוף אובייקטיבי. היא גוף שהמטרה שלו לעשות כסף, וכותרות גדולות ומפוצצות עושות יותר כסף מאשר קטנות ולא מעניינות.

אם אתם רוצים להאמין למה שהתקשורת מפרסמת, קחו את זה בערבון מוגבל.

בקשר לנזק למוניטין של הבנאדם - הוא באמת עצום. זה נכון שתמיד יהיו כאלה שיסתכלו עליו בתור פושע (וזה לא משנה תמיד אם הוכח שאתה אשם או לא) אבל אין מה להאשים את המשטרה. היא עשתה את העבודה שלה וחקרה חשוד. מי שהאשים אותו היא התקשורת, לא המשטרה.

פורסם
  • מחבר

תקשורת+משטרה=הרס חיים של בן אדם, אפילו אם אין לו שום אשמה.

אבל מצד שני, איפה ראיתם משטרה בלי תקשורת אם יש קייס שיכול לעשות כותרות- התקשורת תמיד שם.

פורסם

אבל מצד שני, איפה ראיתם משטרה בלי תקשורת אם יש קייס שיכול לעשות כותרות- התקשורת תמיד שם.

ועל זה בדיוק אנחנו מדברים. התקשורת, יותר מלחשוף את האמת-המטרה האמיתית שלה-מחפשת סקופים וכותרות, על הגב שלנו.

פורסם
Money money money ... its a rich man's world

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.