פורסם 2013 באוגוסט 2412 שנים שלום רב,יש לי מחשב נייד חדש ASUS X55OC עם ווינדוס 8 שאני רוצה לפרמט אותו לכל הרוחות ולהתקין 7.אז שמתי דיסק מקורי של 7 ואין בביוס שום אופציה לעלות BOOT מCDבסדר אז העברתי את כל קבצי הדיסק במחשב נייח לתוך דיסקונקי כדי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מדיסקונקי. הפלא ופלא הביוס מכיר את הדיסקונקי והגדרתי שיעשה בוט ראשון ממנו אבל הווינדוס 8 ממשיך בשלו ומעביר אותי לPREPAIR SYSTEM BLA BLA ולא עושה בוט מהדיסקונקי.אמרתי הבה נתחכמה לו פירקתי את הדיסק קשיח מהמחשב הנייד וחיברתי אותו לתוך מערכת מחשב קיימת עם ווינדוס 7 לתוך הלוח אם והוא זיהה אותו כהלכה וניגשתי למחיצה שלו כדי לפרמט משם את ה8 ובתקווה שאחרי הפרמוט הוא יעלה מהדיסקונקי.אז זה לא הלך, הפירמוט תקע את המחשב לגמרי.חפרתי בביוס ואיפסתי אותו ושום דבר לא עזר.אז אם יש רעיונות אני אשמחתודה
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים בקלות אתה יכול לגרום לW8 להראות כמו 7 ,ולא לראות את מטרו לעולם .. אתה סתם בוחר בדרך הקשה במקום בקלה . W8 פשוט טובה יותר , למעט הממשק כמובן .
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים אתה צריך להעביר את הקבצים לדיסק און קי בעזרת תוכנה כמו Windows 7 USB DVD Download Tool
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים מחבר דייויד זה ענין של טעם הWIN8 מעצבן אותי 7 הרבה יותר טוב.מצד שני יש לי מחשב נייד אחר שהוא מסך טאצ ושם יש 8 ועם טאצ הוא בסדר סביר.לוין, העברתי את קבצי ווינדוס 7 מהדיסק לדיסקונקי בצורה טובה בוודאות ללא צורך בתוכנהhttp://support.microsoft.co.il/windows-7-disk-on-key/
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים חבל להסיר את הוינדוס המקורי שמגיע עם מחשב נייד.אני מניח שהוא מגיע עם אופציה לשחזור מערכת כמו שנהוג במחשבי מותג ובמיוחד בניידים.שלא לדבר על הדריוורים/תוכנות/וההגדרות המותאמות למחשב הנייד הספציפי הזה.את כל זה אתה מאבד כשאתה מתקין וינדוס מחדש מחוץ לכלים של יצרן המחשב.
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים ניסית פשוט ללחוץ F12 או F10 לפני שהוינדוז עולה? זה אמור לתת לך אפשרות לבחור BOOT DEVICE.אם כן, ממש לא הגיוני שאתה לא יכול לעשות בוט מתקליטור. יותר הגיוני שמשהו כאן לא תקין. או המדיה או הכונן.
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים יכול להיות שהגדרת BOOT בביוס מוגדרת לעלות מע' הפעלה קודם כל מדיסק קשיח. התעסקתי לא מזמן עם נייד של ASUS (דגם שונה) שבו לא הצלחתי להגיע גם לBOOT MENU של הביוס, אבל קינפגתי את הBOOT ORDER בביוס בשביל לתקן משהו בWIN דרך CD
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים גיבוי יצרן של חלונות 8 רשום בדיסק לפני טרק 0עם אתה עושה שינוי ב C: SYSTEMהמערכת מפעילה מעין וירוס המשחזר אותהלכן צריך למחוק את הכל מה שנמצא לפני טרק 0
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים מהתיאור בהודעה המקורית ה USB שלך בכלל לא bootable. כדי לעשות אותו bootable צריך תהליך יותר מתקדם ל "הכנת" ה USB על ידיי תוכנה מתאימה - העברת הקבצים לתוך ה USB דרך ה my computer לא מספיקהנחזור ל CD. יתכן שהאפשרות קיימת תחת שם אחר, תחפש DVD, CDRW, ODD (Optical Disk Drive) וכו - ואולי הוא בכלל מזוהה בתור יצרן+דגם ולא בתור סתם "כונן CD"אם ה CD וה USB לא עובדים גם כשאתה בוחר אותם והם תקינים, יכול להיות ש secure boot מתערב - לך ל uefi ותבטל אותו נערך 2013 באוגוסט 2512 שנים על-ידי 11010010110
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים דייויד זה ענין של טעם הWIN8 מעצבן אותי 7 הרבה יותר טוב.מצד שני יש לי מחשב נייד אחר שהוא מסך טאצ ושם יש 8 ועם טאצ הוא בסדר סביר.לוין, העברתי את קבצי ווינדוס 7 מהדיסק לדיסקונקי בצורה טובה בוודאות ללא צורך בתוכנהhttp://support.microsoft.co.il/windows-7-disk-on-key/מה כבר כל כך מפריע לך בW8 , ששינוי הממשק שלה לאחד שזהה לW7 לא יספיק ?
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים אם זה היה נגמר בשינוי ממשק ניחא אבל חלונות 8 יכולה לשגע אותך גם בעניני יום יוםשמתי במחיצה קובץ תמונות שבדרך כלל אני מסתכל דרך פיקאסה והעזתי לנסות ולראות דרך הסייר של חלונותמיד יצאה הודעת אבטחה שאסור לי לראות סתם ככה תמונות שלא דרך פיקאסהולא חסרות דוגמאות לאיוולת של המערכת הזו
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים סתם כמה הגדרות שאם אתה יודע איך לסדר לוקח בדיוק רגע.חבל סתם לשלול את הוינדוס 8 ללא נסיון אמיתי להתרגל ולהתאים אותו.אני אומר לך בשיא הרצינות, אני מאוד מרוצה מהמעבר לוינדוס 8.מערכת יותר טובה מ7 חד וחלק.
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים אני משתמש ב-8 ל- HTPC שלימזל שיש את התוסף classic shell בלעדיו זה היה גיהנוםאני מניח שבסופו של דבר יכריחו את המשתמשים לעבור ל-8בשיטות הידועות של מייקרוסופט, כל פיתוח חדש הולך ל-8 ו-7 נעצרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.