עבור לתוכן

מחפש אוזניות IN EAR למכון עד 100-150$ !

Featured Replies

פורסם

אחרי שחפרתי את הרשת, באמת שיש כל כך הרבה דגמים שיש ביקורות לפה ולפה מה שהשאיר אותי מבולבל לגמרי .

בחיפושיי אחר הדגם האולטמטיבי עלו מס' שמות כמו :

Etymotic hf5 , Bose ie2, Monster Isport immersion Klipsch image s4i ואפילו B&W C5

אני מחפש אוזניות למכון שישמשו לפעילות אנאירובית (משקולות) וגם לפעילות אירובית .

לכן מאוד חשוב לי הדברים הבאים :

1. שתהיה נעילת אמסטף על האוזן . ועכשיו באמת, מאוד חשוב לי שהאחיזה באוזן תהיה מקסימלית ונוחה. שגם בראבק של הריצה והמשקולות שום דבר לא יזיז אותם מהאוזן שלי ובמקביל להרגיש אותם כמה שפחות .

2. איכות הסאונד . בד"כ שומע טראקים סגנון tomrrowland ודברים מקפיצים בסגנון ... AVICII ובפעם ב..שחורה .

לא רוק ומטאל

3. רצוי שיהיו נגד זיעה.

אני יודע שהדרישות שלי גבוהות, אין לי בעיה להשקיע גם קצת מעבר בסט אוזניות באמת איכותי שגם מדי פעם ישמש אותי ביום יום (אך בעיקר למכון!)

אשמח לעזרתכם!! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על המענה!

וכן נתקלתי בזה, אחד הדברים היותר מושקעים שראיתי, אך מדובר על אוזניות בכללי ולאו דווקא אוזניות שמיועדות לפעילות ספורטיבית/מכון .

פורסם

אין ממש אוזניות ספורט לאודיופילים,

מציע שתסתפק בסנהייזר CX680 שיהיו מעולות לספורט.

פורסם

אני משתמש בSony XBA-S65. מבחינה ארגונומית הן פנטסטיות, עוד דוגמא שמבדילה את סוני מכל האחרים מהבחינה הזו. המגנון לולאה שמהדק את האוזנייה סביב לאפרכסת מאוד יעיל ולא מורגש בעת פעילות, בניגוד לאיך שזה אולי נראה ונשמע. האטמים שמגיעים איתן הן אותם אלה שמגיעים עם אוזניות הפרימיום שלהם וגם נוחים מאוד כמובן, החומר-גומי יותר רך מאוזניות אין-איר אחרות שיצא לי לנסות (למשל הshure SE530). המעטפת פלסטיק מאוד קשיחה ועמידה ונראית כאילו תהיה מסוגלת לשרוד כמה חבטות בלי יותר משריטה. מצד שני הן מעט מגודלות ובולטות קצת מהאוזן שלא כמו האוזניות של סנהייזר שדי נעלמות.

הדרייבר אמור להיות מבוסס על הXBA-1 מהליין האודיופילי כך שהסאונד יחסית מאוזן ומפורט, אין תחום שקופץ יותר מדי. הרבה יותר נקי ממשהו כמו הCX300 אבל בהחלט לא ברמה של הSE530 (השוואה מעט הוגנת יותר תהיה כמובן לאוזניות balanced armature אחרות עם דריבר יחיד). סביר להניח שהאשמה בחלקה של המעטה החסין-מים/זיעה שדרכו צריך לעבור הסאונד. 'קיצור אני מעדיף את הסגנון הזה אבל אם הבאס הרצוי יותר לכיוון סגנון beats אז תצטרך להיעזר באקווילזר כנראה.

נערך על-ידי IlyaN

פורסם

skyline - לא יודע ממה אתה מתאכזב כל כך.. באוזניות ספורט הדגש הוא על ההתאמה לספורט ולא על הסאונד.

מה שאתה מבקש זה יותר מדי, אתה חייב להתפשר על משהו כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים