עבור לתוכן

כשאני מדליק את המחשב הGPU USAGE ב20 דקות הראשונות 100, ואז צונח ל2-3

Featured Replies

פורסם

כשאני מדליק את המחשב הGPU USAGE ב20 דקות הראשונות 100, ואז צונח ל2-3 והטמפרטורה יורדת מ80-90 ל55 IDLE וזה מביא אותי לשאלה השנייה, 55 צלזיוס בIDLE זה בסדר?

פורסם

על איזה כרטיס מסך מדובר ?

תנסה להעלות את המחשב בסייפ מוד תראה מה קורה עם GPU LOAD ?

פורסם

לא תקין, תראה איזה תהליכים עולים לך עם המחשב

55 במנוחה לא ישרוף לך את הכרטיס, אבל 90 במאמץ זה כבר מוגזם, וזה עוד מאמץ "סתמי" יחסית אני משאר... לדוגמא אני יכול לשים את הGPU-Z RENDER TEST שתופס 100% ולקבל 50 מעלות בקושי, ובמשחק בפועל לקבל 70 מעלות עם 70% שימוש ... אז יכול להיות שבמשחקים שיותר גורמים לחימום, הכרטיס שלך יהיה ממש בסכנה ...

למרות שמצד שני אני לא יודע מה גורם לזה, אם זה וירוס שגורם למאמץ בסגנון FURMARK אז זה דווקא טמפ' תקינה.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך הוא GTX 460 והעניין הוא שאני רואה בגרף של הGPU USAGE ממש צניחה קיצונית כשאני בIDLE, אני מדליק את המחשב הGPU USAGE ישר על 100-97 בערך והטמפרטורה עולה ועולה ועולה ועולה ועולה עד שבשלב מסויים הGPU USAGE פשוט צונח ל0-10, ולפני שהוספתי 3 מאווררים למארז בשלב שבה הטמפרטורה עלתה ועלתה ועלתה ועלתה ועלתה עד ל99-97 כזה, אז היא גם הגיעה ל100 והדרייבר קרס, אבל עכשיו זה לא מגיע לשלב הזה.

הטמפרטורה שלי במשחקים היא 70-80 הIDLE שלי היא 50 כזה אבל כשאני מדליק את המחשב הGPU USAGE מתחרפן, וsashakrik אתה תוכל להסביר לי איך לעשות את זה? אני יודע איך להעלות את המחשב בסייף מוד אני לא יודע איך לבדוק מה קוה עם GPU LOAD

פורסם

נראה לי שאי אפשר, בגלל שאין את הדרייבר של הכרטיס מסך, אם תנסה להריץ GPUZ או משהו זה לא יצליח ...

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע?

פורסם

לקנות מחשב חדש...

סתם, תסתכל בMSCONFIG על כל התוכנות שיש לך ותבין מה כל אחת עושה, תריץ בדיקה לוירוסים

אני מהמר שזה וירוס אם אתה מקבל 90 מעלות, כשמשחקים נותנים לך 70-80

אם לא תמצא כלום, ואין לך הרבה התקנות, הכי קל כמובן לפרמט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים