עבור לתוכן

דרוש מפרט לגיימינג כבד, ללא OC ,כולל ציוד היקפי ומסך ב14K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?14K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח

2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו

- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) כן, הכל , רמקולים בנתיים שיהיו 2.1 , אני לא רוצה לתלות כרגע רמקולים בכל החדר ,ויש לי גם אוזניות דיי טובות לבנתיים

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? : 0 :D , כל עוד זה רעש "נקי" של מאווררים שעובדים , אין עם זה בעיה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC כרגע

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? : מערכת הפעלה WIN 8 64BIT ,אגב , יש לי לפטופ ויש לי סריאל לWIN 8 , זה עוזר אולי ולא צריך לרכוש שוב ? , הרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. : איזור מגורים חיפה, אין לי בעיה להזמין מכל חנות אמינה רחוקה ולשלם על משלוח

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). , חיבור אופטי רצוי מאוד , אבל לא חובה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? : כרגע אני מתכנן שהמחשב יחזיק לדיי הרבה זמן כך שאני לא רואה שדרוג באופק

סיכום בקצרה :

מפרט מחשב גיימינג +עכבר+מקלדת+רמקולים 2.1+ מסך 22" או יותר

ב14K

אם יש ממש צורך אז עוד 1K .

נערך על-ידי _m0tti_

פורסם

לשימושים שהגדרת ולדרישות הלא גבוהות שלך, תוכל לחתוך את המחיר בחצי ועדיין לצאת עם מחשב חזק מאוד עם מסך "23.

אלא אם אתה רוצה לקנות מסך "27 ואז המצב מתייקר בכמה אלפים אך עדיין לא יגיע לסכום הלא הגיוני שהקצבת.

פורסם

בהחלט, אם יש תקציב מופרז בערך פי 3 שווה להשקיע אותו על מסך גדול ואיכותי, יחד עם ציוד היקפי איכותי לגיימינג.

אם אתה צופה בסרטים דרך המסך, שומע מוזיקה ונהנה מסאונד איכותי אז בכלל..

השאלה אם אתה מעוניין להשקיע בדברים הללו, תקציב שכזה בכל מקרה גבוהה בצורה מוגזמת לגמרי למערכות גיימינג

וציוד היקפי סטנדרטי יחסית.

פורסם
  • מחבר

יש משהו במה שאתם אומרים

אבל חזרתי על הטעויות האלה יותר מידי פעמים

קניתי מחשב ב5-6 ואחרי שנה וחצי הצטערתי על זה ..

לא כדאי לשים כרטיס מסך חזק במיוחד שיעשה עבודה לכמה שנים?

hd 7990 או משהו דומה

לגבי מסך, אני מזמין בקרוב גם טלוויזיה ואני דיי סגור על דגם

כך שאני יעדיף להשקיע פחות במסך ויותר במפרט, כמובן שיהיה מסך איכותי והכל אבל אין צורך ב"27

פורסם

יכול להיות שהשקעת 5-6k ללא יעוץ והכוונה וקיבלת מחשב יקר שלא נותן את התמורה.

אף מחשב לא יחזיק לך משחקים כבדים למשך שנים, מה גם שאף אחד לא יודע איזה משחק יצא ועם אילו דרישות, תאר לך שתקנה כרטיס מסך עם תמיכה ב-DX11.1 ולאחר שנה יצא DX12 מה תעשה אז?

אם אתה הולך על מסך איכותי של DELL ״23 אתה יכול להרכיב מחשב סוס בחצי מהסכום כולל ציוד היקפי איכותי ולשמור את הכסף למחשב אחר בעוד 2-3 שנים או כרטיס מסך אחר או אולי אפילו חופשה קצרה, בקיצור אין טעם.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
יכול להיות שהשקעת 5-6k ללא יעוץ והכוונה וקיבלת מחשב יקר שלא נותן את התמורה..

זה משפט המפתח לדעתי :goodposting:

מעניין אותי לדעת מה אותו המפרט, אם קנית מערכת לפני שנה וחצי בסכום הזה אולי פשוט הכרטיס מסך

חלש ושווה לשקול שידרוג.

אין סיכוי שהיית מקבל פה מערכת גיימינג ב- 5K~6K והיית מתאכזב ממנה.

מערכת גיימינג בעלות הזו צריכה לספק ביצועים ברמות גבוהות לתקופה לא קצרה.

מעבר לזה אי אפשר להימנע משידרוג תקופתי של כרטיס המסך. גם כרטיס חזק ויקר פי שתיים תאלץ לשדרג תוך תקופה

מסויימת, ואל תיבנה על 4~5 שנים אם אתה אוהב ונהנה מביצועים ברמות הגבוהות ביותר ותמיכה עדכנית במשחקים המודרניים.

פורסם
  • מחבר

כולכם צודקים ללא ספק בקטע שמחשב ב5-6 יספיק בהחלט לתקופה לא קצרה

אבל ניקח מחשב לדוגמה עם

HD7950 או עם GTX760 WindForce

לעומת מחשב עם GTX780

או מחשב עם HD7990

כל כרטיס ישודרג בזמן שונה לגמרי לא ?

אותו דבר לגבי רכיבים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים