עבור לתוכן

מעוניין לשדרג את המחשב לגיימינג.

Featured Replies

פורסם

היי ,

ברשותי כיום E8400 עם 4GB זכרון וכ. מסך HD6900.

אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת גיימינג (משחק בעיקר MMO ו MOBA ברזולוציה הכי גבוהה)

אני מעוניין לרכוש :

לוח אם.

מעבד (i5)

זכרון (8 או 16 ?! )

2 כוננים קשיחים : אחד (256) SSD למ. הפעלה ומשחקים ואחד 2TB לגיבויים שלי ופרוייקטים אחרים.

מארז קטן ושקט.

ספק

1. אני לא מתכוון לעשות O.C.

2. המחיר לא רלוונטי , אני מעוניין לרכוש את מה שמבחינת עלות הכי כדאי היום.

3. האם להחליף כרגע את כ. המסך שיש לי או להשאר איתו לעוד מספר חודשים עד שיצאו דגמים חדשים ?

תודה.

פורסם

16GB זה המון לגיימינג ושימושים כלליים, מבחינת עלות\תמורה טובה זה יכול להיראות כך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪783

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד!

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪699

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪453

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪856

סה"כ: ₪3368

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3301 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/wkdmrjbg

מעבדי האסוול עדיפים באחוזים בודדים ממעבדי אייבי וחמים יותר, לכן הייתי מנצל את זה שמעבדי אייבי עדיין

זמינים במלאי החנויות וחוסך את ההפרש במחיר עם מעבד ולוח משתלמים וזולים יותר.

אם יש סבירות שיבוצע רייד מתישהוא או שאתה זקוק ללוח מפוצ'ר יותר אפשר לשקול את הלוח הזה שגם כן נותן תמורה טובה:

http://www.tms.co.il/product/11562

לגבי הבאנדל של המארז\ספק - ביקשת מארז שקט וקטן וזה יתאים לדרישות בצורה מצויינת, לא מדובר בבאנדל המוזל

הזול ביותר כמובן ויש אלטרנטיבות במידה ותעדיף לחסוך כ-100~200 שקלים ולהתפשר מעט בגודל המארז ו\או ברמת

השקט אם זה לא ממש חשוב.

כמובן שהספק במפרט ידע לקלוט בלי בעיה כל כרטיס שתבחר בעתיד.

פורסם
  • מחבר

תודה רועי על המענה המהיר .

מספר שאלות :

1. עד כמה הכרטיס מסך הנוכחי טוב (HD6900) ?

2. רייד לא יבוצע במחשב הזה , יש לי NAS בנוסף שמאחסן מדיה.

3. מאוד מצא חן בעיני המארז silverstone tj08-e (זה מארז קטן !) הלוח יתאים לו ?!

4. האם המחיר בן SSD 128 ל 256 מצדיק את ההפרש?

שוב תודה !

ערן.

פורסם

אם זה המארז עליו דיברת

http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=303

אז כן , הוא תומך בmATX .

ועד כמה שאני יודע ההבדל בSSD הוא בעיקר מהירות הכתיבה , מהירות הקריאה דיי דומה וכמובן הנפח שונה.

פורסם
  • מחבר
אם זה המארז עליו דיברת

http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=303

אז כן , הוא תומך בmATX .

ועד כמה שאני יודע ההבדל בSSD הוא בעיקר מהירות הכתיבה , מהירות הקריאה דיי דומה וכמובן הנפח שונה.

כן אור , זה המארז.

אני מתלבט בינו לבן ה Silverstone SUGO SG09B

http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=345

פורסם

-בגדול לא הייתי ממהר להחליף את הכרטיס מסך אם אין צורך ממשי, אם הוא מספק יחסית מבחינת ביצועים במשחקים שאתה

מריץ אז אין טעם ואפשר לחכות.

-אם ניקח בחשבון את שני כונני ה-SSD המשתלמים ביותר כרגע של סמסונג בנפחי ה-120GB וה- 250GB, ה-SSD של ה-250GB

מספק יחס מחיר\נפח טוב יותר וגם ביצועים עדיפים. שני כונני 120 לדוגמה יעלו 940 שקלים. אך עדיין מדובר בהוצעה לא קטנה, אם תסתפק

ב-120GB שזה מספיק למערכת ההפעלה ותוכנות נבחרות+משחק או שניים, אפשר בכיף לשקול אותו ולקצץ מאות שקלים מהעלויות.

-לגבי המארז, זו בחירה אישית לגמרי, מדובר במארזים לא זולים לדעתי שכדאי כמובן לבדוק זמינות בחנויות, יש לקחת בחשבון את

החיסכון של הבאנדלים המוזלים שיש בחנות אם תחליט לרכוש משם, בכל זאת יחד עם שאר המערכת מדובר בהוזלה לא רעה בכלל.

לגבי הבאנדל - הדיפיין מיני הוא מארז לא מאוד קטן אבל קטן מהסטנדרט, עם חומר בדפנות המארז להשתקת רעשים ומסיבה עיקרית

זו נבחר, בשילוב איכות בניה וחומרים מאוד גבוהה בבאנדל עם ספק איכותי ביותר ושקט מדובר בשני רכיבים מאוד איכותיים ושקטים.

אם אתה רוצה לצמצם מימדים עוד יותר עם מארז קוביה למשל אפשר לבחון אחד שידע לקבל כרטיסים ארוכים בצירוף לוח מיני.

מה שבטוח זה שזה יעלה את המחיר מאוד.

פורסם
  • מחבר
-בגדול לא הייתי ממהר להחליף את הכרטיס מסך אם אין צורך ממשי, אם הוא מספק יחסית מבחינת ביצועים במשחקים שאתה

מריץ אז אין טעם ואפשר לחכות.

-אם ניקח בחשבון את שני כונני ה-SSD המשתלמים ביותר כרגע של סמסונג בנפחי ה-120GB וה- 250GB, ה-SSD של ה-250GB

מספק יחס מחיר\נפח טוב יותר וגם ביצועים עדיפים. שני כונני 120 לדוגמה יעלו 940 שקלים. אך עדיין מדובר בהוצעה לא קטנה, אם תסתפק

ב-120GB שזה מספיק למערכת ההפעלה ותוכנות נבחרות+משחק או שניים, אפשר בכיף לשקול אותו ולקצץ מאות שקלים מהעלויות.

-לגבי המארז, זו בחירה אישית לגמרי, מדובר במארזים לא זולים לדעתי שכדאי כמובן לבדוק זמינות בחנויות, יש לקחת בחשבון את

החיסכון של הבאנדלים המוזלים שיש בחנות אם תחליט לרכוש משם, בכל זאת יחד עם שאר המערכת מדובר בהוזלה לא רעה בכלל.

לגבי הבאנדל - הדיפיין מיני הוא מארז לא מאוד קטן אבל קטן מהסטנדרט, עם חומר בדפנות המארז להשתקת רעשים ומסיבה עיקרית

זו נבחר, בשילוב איכות בניה וחומרים מאוד גבוהה בבאנדל עם ספק איכותי ביותר ושקט מדובר בשני רכיבים מאוד איכותיים ושקטים.

אם אתה רוצה לצמצם מימדים עוד יותר עם מארז קוביה למשל אפשר לבחון אחד שידע לקבל כרטיסים ארוכים בצירוף לוח מיני.

מה שבטוח זה שזה יעלה את המחיר מאוד.

תודה.

אכן מארז קטן מאוד קורץ לי (במיוחד 2 הדגמים שציינתי.)

אני לא יודע אם יש באנדלים על המארזים הללו + ספק , אך זה לא קריטי.. אני מניח שזה חסכון של 100-200 שקל לכל היותר , לא ?!

יש לי במחשב הישן כונן קשיח 120GB SSD , אך בכדאי להשתמש בו עם המחשב החדש (אני לא כל כך מעוניין לפרמט אותו) אני מניח שאצטרך לגבות אותו ולשחזר אותו מחדש (Acronis).

הדבר היחידי שמפריע לי הוא ש WIN7 כבר תפח ל 30GB !

פורסם

ברור שכדאי. כן.. מערכת ההפעלה לוקחת כמות כזו של נפח איחסון, עדיין נישאר מספיק בשביל תוכנות נבחרות

ומשחק או שניים. את מרבית התוכן הכבד תזרוק על הקשיח בשביל זה הוא מיועד.

באיזה SSD מדובר? לדעתי יש סבירות טובה שכדאי לך לוותר על ה-SSD במפרט אם כבר יש לך אחד.

בהחלט אפשר לחיות עם 120GB לצד קשיח 2TB עדכני.

תלוי בבאנדל, המחיר של הבאנדל במפרט ללא הדיל בקנית מחשב הוא 834 שקלים.. ז"א חיסכון של 135 שקלים.

בכל מקרה אני לא חושב שבקנית מארז ו\או ספק מחנות אחרת הדילים על הרכיבים האחרים יהיו רלוונטים גם כן.

את זה כבר תצטרך לבדוק , בכל מקרה לא מדובר בהפרשי מחירים גדולים ככה שזה לא קריטי, אם אהבת את אחד המארזים

שהזכרת פשוט תרכוש בניפרד או שלגמרי תפצל את הקניה ותקנה כל דבר איפה שיוצא הכי זול.

ראיתי שהם נמכרים ב-IQPC והמחיר שלהם לא מאוד גבוה.

אתה מרכיב לבד כן?

פורסם
  • מחבר

כן , מרכיב לבד.

פרסמתי שירשור אחר... מה לגבי AMD ? על הפרק או מיותר בימינו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים