עבור לתוכן

עד 1600 ש"ח + מספר טלפון חדש + המלצה לחנות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה,

ביררתי ובדקתי לגבי ה XTREAMER JOYZ בבאג ואפילו המוכרים לא יכלו להמליץ עליו (אלא להיפך - ניסו לשכנע אותי שלא לקנות אותו :). בקיצור גם הוא ירד.

אני אחכה לירידה במחיר של SGS3 ואקנה עם אחריות לשנתיים מהיבואן. כבר כמעט קניתי ב SMARTPHONE ברמת-גן - אבל פתאום הם תקנו את המחירים (כלפי מעלה). אז אני אמשיך לחכות.

תודה לעוזרים

פורסם

אני לא מצליח להבין את החשיבות העילאית שנותנים לאחריות היצרן. האחריות הזו כמעט ולא מכסה כלום - ישבר לך המסך? תשלם; תהיה לך בעיה אלקטרונית? הם יטענו שיש קורוזיה ולא יסכימו לתקן. תבוא בעוד שנה וחצי? הם יגידו שאין חלפים. אני עשיתי לי מנהג לרכוש טלפונים סיניים במחירים מצחיקים - האחרון היה תואם S3 במחיר של 130$. הוא הגיע עם עברית מלאה, מגן מסך, כיסוי, אוזניה, מטען ושתי סוללות - פחות מ-500 שקל אחרי שעבר במכס בלי מיסים ובלי מע"מ. תצאו מהסרט שאתם חיים ותפסיקו לממן יבואנים שסתם קורעים אתכם במחיר.

http://www.aliexpress.com/item/Haipai-I9389-Android-4-2-MTK6589-8-0MP-Camera-Quad-Core-4-7-Inch-1GB-RAM/999100206.html

אפילו אם תזמין היום NEXUS 4 ישירות מגוגל במחיר של 250$ שקל, אחרי הובלה, מיסים ומע"מ לא תשלם יותר מ-1,400 שקל ואם יש מישהו בחו"ל שיכול לקנות לך בחו"ל זה בכלל יצא חצי חינם.

פורסם
  • מחבר

הסיני הוא מצוין עד שפעם אחת נופלים (וזה קורה). אין אחריות והנה הלכו 2000ש"ח (1000 על המכשיר שתזרוק + 1000על המכשיר החדש שתצטרך לקנות). אין ערובה שזה לא יקרה גם עם מכשיר מחברה מוכרת וטובה, אבל הסיכוי לכך נמוך משמעותית וגם יש תמיכה.

אני מודה שעוד לא היה לי נסיון עם נושא זריקת האחריות לפגם על הצרכן (קורוזיה וכ"ו) - מה שכן - כל המחשבים הניידים שלי בבית מבוטחים בשירות בבית הלקוח ל 3 שנים - וזה הוכיח את עצמו פעם אחר פעם. לכן אני עושה את האינדוקציה שלי גם לאחריות על הטלפונים החכמים.סמסונג מובייל למשל נותנים שירות בכל חנות שלהם (יש אחת ליד הבית שלי) - מבטיחים מכשיר חלופי והעברת הזכרונות. נשמע לי מצוין ומינימום מאמץ מבחינת המשתמש במקרה של תקלה.

פורסם

מייק, תחשוב אם עניין הבטרייה הוא חשוב עד כדי כך, שאתה מוכן לקחת מכשיר שהוא גם נחות בהרבה מהנקסוס 4 וגם יעלה אותו הדבר או יותר.

הנה גרסת 16GB:

http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=25956

הירידת מחירים תגיע לחנויות בישראל תוך מספר שבועות להערכתי. ואז יעלה 1300 שח.

פורסם

למה שהירידת מחירים תגיע לישראל? גוגל מסבסדת את הנקסוס 4 מהעלות המקורית

פורסם

מכיוון שגם קודם המחירים היו כמו מחירי גוגל.

הנקסוס 4 גרסת 16GB עלה במשך החודשים האחרונים 1750 שח בחנויות רבות בישראל. שזה בפועל בול המחיר שגוגל מכרה אותו, בתוספת מיסים בישראל.

1.357 * 3.7 * 349 $ = 1752 ש"ח.

פורסם

זה אומר שגם החנויות בארץ יתחילו לקנות אותו במחיר נמוך יותר.

פורסם
  • מחבר
מייק, תחשוב אם עניין הבטרייה הוא חשוב עד כדי כך, שאתה מוכן לקחת מכשיר שהוא גם נחות בהרבה מהנקסוס 4 וגם יעלה אותו הדבר או יותר.

הנה גרסת 16GB:

http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=25956

הירידת מחירים תגיע לחנויות בישראל תוך מספר שבועות להערכתי. ואז יעלה 1300 שח.

גיל תודה,

1. אני יכול לחכות שבועיים שלושה ולראות מה מצב השוק.

2. העניין עם הסוללה הוא קריטי. לא נעים שהסוללה נגמרת באמצע היום וצריך לחפש שקעים/מטענים בשביל להיות זמין, בטח ובטח כשיש ילדים.

3. לא הבנתי איך הגעתם לזה ש SGS3 נחות מ- נקסוס4. בגלל המעבד והזכרון? אני בטוח ב- 200% שזה לא יורגש בשימושים של אישתי שמשדרגת כאמור מטיפשפון לסמארטפון. היתרון היחיד של הנקסוס4 מבחינתי הוא פאנל IPS מול AMOLED. בדרך כלל IPS עדיף מבחינת דיוק צבעים. יחד עם זאת הוא גם אוכל סוללה יותר מ AMOLED ובהיר פחות באור שמש. בשאר הפרמטרים - שהם לטעמי מורגשים יותר ממעבד וזיכרון, הנקסוס 4 נופל מה SGS3 : שמע חלש יותר, זמן דיבור/המתנה קצר יותר(אפילו שלסוללה קיבול זהה) , אין רדיו, מצלמה פחות טובה (הן קידמית והן אחורית), אין חריץ מיקרו-SD וכאמור סוללה לא נשלפת.

יש לנקסוס4 יתרון חשוב נוסף כמובן - הוא עולה 25% פחות מה SGS3 (-;

פורסם

מה זה סמארטפון? בראש ובראשונה זהו מחשב אולטרה-נייד. ומה חשוב במחשב? שיגיב מהר ושיעבוד יציב.

בשני אלו, נקסוס מספק את חווית האנדרואיד הטובה ביותר.

מנסיון, ההבדל בין ה SGS3 והנקסוס 4 מורגש כל הזמן.

פורסם

לגבי עניין הסוללה יש את זה:

http://www.aliexpress.com/item/New-8400Mah-Dual-USB-Power-Bank-Portable-Mobile-Battery-Charger/1047407968.html

אין בעיה להחזיק אחד כזה בתיק לשעת חירום

לאחר צפייה בהרבה סרטונים ביו טיוב נראה לי שהנקסוס

בקבוצת המחיר שלו עולה על כל המתחרים והאפשרויות.

פורסם

דבר נוסף, הערכות אומרת שאנדרואיד 5 ישוחרר ע"י גוגל עד סוף השנה. הנקסוס יקבלו מיידית, ה SGS3 יקבלו 8-9 חודשים אח"כ במקרה הטוב. רוב האחרים לא יקבלו אותו כלל.

גם ל 4.3 שיש לנקסוס אך ה SGS3 עדיין לא קיבלו, יש יתרון מהותי - תמיכה ב TRIM. זה אומר שככל שאתה ממלא את זכרון המכשיר ביותר דברים וא"כ מוחק, כך זכרון ה FLASH ישמור על ביצועיו ולא יואט עד פי 10.

anandtech בדק את השפעת הנושא במסגרת סקירת הנקסוס 7 החדש http://www.anandtech.com/show/7231/the-nexus-7-2013-review/4

פורסם

יש אחד דומה עם קיבולת סוללה נמוכה יותר שאפשר לחבר למחזיק מפתחות

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מסכים עם ציף האחריות זה סתם נייר שלא שווה כלום

תקנה מ EBAY

HTC FIRST בפחות מ 700 שקל

תפתח אותו לכל החברות ויש לך מכשיר מעולה הבטרייה לא נשלפת אבל בהחלט מחזיקה יותר ממוצע של משאר המכשירים של HTC בגלל הרום הנקי

פורסם

אני לא מחסידיו של הנקסוס 4, אבל במסגרת התקציב שלך הוא בהחלט הבחירה הטובה ביותר (אם מורידים מכשירים סיניים מהפרק). לקנות מכשיר נחות משמעותית ממנו רק בגלל ההתעקשות על הסוללה, זה דבילי.

אשתך לא תלך עם סוללה רזרבית הרי. אף אחד כמעט לא עושה את זה. חיי הסוללה שלו אולי נחותים טיפה ממכשירים אחרים, אבל זה לא משמעותי. אם היא לא תטחן אותו, היא תצליח להסתדר יום שלם. מה גם בימינו כל אחד נמצא בשלב מסויים של היום באיזור שבו אפשר להטעין (עבודה, בית קפה או רכב).

ראיתי הרבה דיווחים ב IANDROID על בעיות חומרה ב NEWMAN N2 שזהה חומרתית ל JoyZ. לא הייתי מתסכן.

יש לך את האפשרות של ה Samsung Ativ S ב 1150 שקלים ב KSP. יש בו כל מה שאתה רוצה, פרט לאנדרואיד.

נ"ב

לגבי עניין "דיוק הצבעים" בנקסוס מול SGS3:

1. זוויות הצפיה בו נחותות מאשר ב SGS3. זה הרבה יותר משמעותי מ"דיוק צבעים" לדעתי.

2. לייחס לפרמטר הזה משקל שגבוה מאחוז בודד זה דיי דבילי לטעמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים