עבור לתוכן

מחפש אוזניות לנקסוס 4

Featured Replies

פורסם

מחפש אוזניות איכותיות להאזנה למוסיקה לנקסוס 4 שלי, מוכן להשקיע עד 500 שקל

תודה לעוזרים.

פורסם

אף אחד לא יעזור לך ככה, תרשום קצת פרטים אם אתה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת פרטים אחי.. כמו מה..

ניסיתי מלא אוזניות עם הפלאפון והם לא עבדו טוב.. כמו אוזניות של גלאקסי וביטס שעבדו ממש טוב עם אייפון ולא טוב עם הנקסוס אבל לעומת זאת דווקא קיבלתי עם הטלפון אוזניות של mio והם פשוט נהרסו בגלל זה אני מחפש חדשות ואני מוכן להשקיע עד 400 שקל דווקא שמעתי שלסאנהייזר ו-akg יש אוזניות טובות לטלפונים הללו...

יש המלצות?

פורסם
  • מחבר

לא צריך מיקרופון, רוצה שיהיו אוזניות קשת שמתלבשות על כל האוזן, ושיהיה בס ברמה גבוהה אבל שזה לא יוריד מהאיכות מכיר משהו דומה? והתקציב עלה ל-500

פורסם

הנקסוס 4 יהיה מאוד בעייתי עם אוזניות קשת גדולות - גם מבחינת הווליום וגם מבחינת הצליל.

האוזניות המלאות היחידות שלדעתי יענו על הדרישות ויהיו טובות הן ה creative aurvana live שיכנסו בתקציב שלך.

אופציה אחרת היא לקנות אוזניות קטנות יותר כמו ה sennheiser px200 או אפילו in ear .

פורסם
  • מחבר

איזה המלצה יש לך ל- in ear ?

פורסם

איזו מוסיקה אתה שומע?

פורסם
  • מחבר

אני שומע האוס אלקטרו טראנסים דאבסטפ היפהופ

חשוב לי שהבאסים יהיו ברמה ממש גבוה וגם שהאזניות יהיו אוזניות קשת.. בסוף ויתרתי על הin ear זה יותר חוויתי לשמוע באוזניות קשת לפי דעתי

פורסם

אני לא אוהב את האוזניות של beats ושונא להמליץ עליהן לאחרים , אבל נראה לי שזה מה שאתה מחפש...

יש אופציות הרבה יותר טובות אבל יש לי הרגשה שאתה תתאכזב מהן.

פורסם
  • מחבר

אבל איזה ביטס ייכנסו לתקציב שלי?

- - - תגובה אוחדה: - - -

עכשיו המשכתי את חיפושיי וקראתי על האוזניות הללו :

Sony mdrv55

Shure SRH440

Grado SR60

מישהו מכיר?

פורסם

XB500 - Costia טובות אך הן ותיקות ויהיה קשה להשיג אותן, ועוד בארץ אני חושב שזה כמעט בלתי אפשרי...

Mashan - מבין האוזניות שרשמת רק הסוני V55 תתאים למה שאתה שומע.

ה 440 ו SR60 הן מאוד מאוזנות עם חתימת סאונד שטוחה , לעומת הסוני והביטס שהן יותר בצורת V כלומר דגש על הבאסים והגבוהים - שזה מה שאתה מחפש לסגנון המוסיקה הזה.

לגבי ביטס, התכוונתי לאוזניות בסגנון שלהן.

אמרת ש 500 ש"ח זה מגבלת התקציב - הביטס עולות כמעט פי 2 מזה..

פורסם
  • מחבר

ומה עם הakg 81dj חבר שמתעסק בהגברה וסאונד אמר לי שהוא רכש אותם לפני כשלוש שנים ועד לפני חודשיים היו לו אותם... הם פשוט נגנבו הוא אמר שהם יכולות להתאים ושאני ממש אהנה מהם מישהו מכיר?

פורסם

ה SR80 נחמדות (בתור בעלים לשעבר של Alessandro MS1) אך לא יתאימו כלל לשימושים שלו - לא לסגנון המוסיקה ולא מבחינת ניידות.

מה שכן, הן כל כך קלות להנעה שאפילו לא טרחתי לחבר אותן למגבר (גם לא מהנקסוס 4 החלש, שזה הישג כשלעצמו).

על ה AKG האלו אני כלל לא ממליץ. הן לא באותה ליגה בכלל של שאר האוזניות שהוזכרו כאן...

אם כבר אז ה Q460 אבל גם זה רק אם אתה לא יכול ללכת על האלטרנטיבות.

פורסם
  • מחבר

חברה לא דיברתי על הk518 והם לא באותה רמה בכלל! רק בגלל שהן נראות כמעט אותו דבר...

דיברתי על ה akg 81dj

מישהו מכיר?

- - - תגובה אוחדה: - - -

הם גם די זולות 345 ש"ח נראה לי אני אלך עליהן

פורסם

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים