עבור לתוכן

איזה כרטיס בעל ביצועים טובים יותר

Featured Replies

פורסם

ה-GTX760 מעט חזק יותר וחדש יותר.

פורסם

עם AMD אתה צריך לקבל חבילת משחקים

פורסם
  • מחבר

תודה, בכל זאת יש כמה דברים כמו שיידרים וכמות הצבעים(?) (326 מול 256 אם אני לא טועה.) ועוד פרמטרים נוספים משפיעים באיזשהו מקום לא?

עם AMD אתה צריך לקבל חבילת משחקים

אתה יכול לפרט?

איזה משחקים?

פורסם

הכי אהבתי את זה שבטומב ריידר הם ביטלו אופציה שמטיבה עם AMD (אגב, זה תוקן בינתיים כפי הנראה ברשת), אבל את סטארקראפט 2, שבו בבירור ישנן אופציות שמטיבות באופן קיצוני עם NVIDIA (איך לכל הרוחות GTX650 עקף HD7970???), הם השאירו כמו שהן. הגינות למופת.

פורסם
  • מחבר
הכי אהבתי את זה שבטומב ריידר הם ביטלו אופציה שמטיבה עם AMD (אגב, זה תוקן בינתיים כפי הנראה ברשת), אבל את סטארקראפט 2, שבו בבירור ישנן אופציות שמטיבות באופן קיצוני עם NVIDIA (איך לכל הרוחות GTX650 עקף HD7970???), הם השאירו כמו שהן. הגינות למופת.

לא כל כך הבנתי מה הנקודה.

פורסם
תודה, בכל זאת יש כמה דברים כמו שיידרים וכמות הצבעים(?) (326 מול 256 אם אני לא טועה.) ועוד פרמטרים נוספים משפיעים באיזשהו מקום לא?

הביאו לך תוצאות של בדיקות "בשטח" ואתה ממשיך לשאול על נתונים יבשים ? תתעלם מהם.

Vic, לגבי טומב ריידר הבנתי שהתכוונת ל - TRESS FX, אבל איזו אופציה יש ב - SC 2 ? המשחק שם סתם מתוכנת גרוע ועובד טוב יותר על כרטיסי NVIDIA (לא זכור לי שיש שם שימוש מיוחד ב - PHYSX או משהו כזה).

פורסם
  • מחבר
הביאו לך תוצאות של בדיקות "בשטח" ואתה ממשיך לשאול על נתונים יבשים ? תתעלם מהם.

Vic, לגבי טומב ריידר הבנתי שהתכוונת ל - TRESS FX, אבל איזו אופציה יש ב - SC 2 ? המשחק שם סתם מתוכנת גרוע ועובד טוב יותר על כרטיסי NVIDIA (לא זכור לי שיש שם שימוש מיוחד ב - PHYSX או משהו כזה).

צודק.

ככל הנראה את הכרטיס הזה אני קונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים