עבור לתוכן

רוצה לשדרג זיכרון ולא יודע כמה זיכרון נתמך NP530U4E סמסונג

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי ת המחשב שלשום [h=3]NP530U4E-S01IL[/h], וראיתי שאני משתמש בהרבה זיכרון, בטח בגלל וינדואוס 8 הזה(3 זיכרון תפוס שיש יוטיוב פועל והמחשב במצב רגיל).

אני לא בטוח איזה סטיק לקנות 8 או 4 ? אני לא יודע מה נתמך והדעות חלוקו באינטרנט...

כרגע יש במחשב 4 שהם על הלוח, וסקוט לזיכרון ריק.

שאלה נוספת - האם 8 זיכרון זה מספיק ? או שכדאי השקיע עוד 100 ש"ח ולקבל 12 גיגה זיכרון(במידה ואפשר) ?

אשמח לדעות מאנשים שיש להם 8 ומרוצים\ מאוכזבים .

תודה לעוזרים !

פורסם

קודם כל תתחדש על המחשב המצוין.

לדעתי תן לו שבוע שבועיים, ואז תראה אם אתה נתקל באיטיות בעומס משימות, ואז תחליט אם חשוב לך זכרון נוסף.

לדעתי סה"כ 8GB זה מעולה, והעלות לא גדולה 100-150 שקל לפס של 4GB

עבור פס של 8GB שתשקיע בו 300-350 שקל, לדעתי לא תקבל תמורה לכסף

פורסם

אני מעוניין לקנות את המחשב שקנית , ויש לי שאלה אליך לכמה זמן הסוללה מחזיקה ?

פורסם
  • מחבר

אני 4 ימים איתו...הסוללה מחזיקה לי במאמץ 4 שעות ובלי מאמץ ושימוש יומי 7 שעות בערך...

ואם אתה רוצה לקנות קנה ב ynetshop יש מבצע עליו ב 3460 שקל עם 3 שנים אחריות ;)

שים לב לעשות את כל העידכונים האפשריים כי המחשב צריך את זה

פורסם
אני 4 ימים איתו...הסוללה מחזיקה לי במאמץ 4 שעות ובלי מאמץ ושימוש יומי 7 שעות בערך...

ואם אתה רוצה לקנות קנה ב ynetshop יש מבצע עליו ב 3460 שקל עם 3 שנים אחריות ;)

שים לב לעשות את כל העידכונים האפשריים כי המחשב צריך את זה

קניתי את המחשב לאחותי והיא מאוד מרוצה כבר 4-5 חודשים.

בעבודה רגילה (אינטרנט/מסמכים+wifi) מחזיק 6 שעות לפחות , אפשר לסחוט עוד הרבה יותר...

3500 זה מחיר מעולה

פורסם

חלונות 7 ו 8 מראים שימוש יתר בזכרון כי הן מנצלות זכרון פנוי לחלונות עד שיש בו צורך אחר.

כמה שתגדיל יותר חלונות ישתמש ביותר.

זה לא האינדיקציה לחוסר בזכרון שגורם להאטה !

אולי קישור יסביר איך זה עובד פחות או יותר

http://www.zdnet.com/blog/bott/windows-7-memory-usage-whats-the-best-way-to-measure/1786

החי חשוב ותורם לקרוא שם על ה Resource Monitor שבחלומות.

פורסם

עוד שאלה לגבי המחשב מה בידיוק הכרטיס 24 ג'יגה הזה ? זה לא SSD או מזה בכלל ? לפי מה שאני מבין הוא משמש כתחליף או שהכוונה היא לSSD (סליחה על הבורות)

500GB S-ATA Hard Drive (5400RPM) with ExpressCache 24GB

פורסם
פורסם

קודם כל תודה על הכל ! , ועוד דבר המעבד של המחשב הזה הוא מוחלש לפי הבנתי מעבד U , עד כמה זה יהיה מורגש במחשב לעומת מעבד M ? ואם בכלל ?,ואולי בכלל יש מחשב שנותן תמורה דומה במחיר הזה אבל עם מעבד חזק יותר מהמחשב הזה . תודה לעוזרים

פורסם

תלוי לאילו שימושים, ככלל זה צריך להספיק מעל ומעבר במיוחד שיש גם כונן משולב שתורם לביצועי המחשב ברמה היומיומית.

חייבים להגדיר גבולות ולהתפשר איפשהו. זה מחשב 14", קל ועם כרטיס מסך טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים