עבור לתוכן

GTX 770 עושה לי ריסטרט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

deelad

לפני שאחליף ספק כוח אני רוצה קודם לנסות להוריד את צריכת החשמל של הכרטיס דרך Afterburner אבל אני צריך שמישהו יסביר לי איזה ערכים להזין שם. אני יודע איך לעשות unlock ל-voltage פשוט אני לא יודע איזה מספר להכניס ואשמח אם מישהו יסביר לי.

rony1880

לפרמט את המחשב זו לא אופציה מבחינתי.

המחשב עד אז עבד בסדר למעט מדי פעם תקיעות במשחקים כמו Warframe וכדומה, אז היה לי GTX 460.

ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שוב, הפעם עם Fusion Driver. הבעיה עדיין קיימת.

• תגובות 59
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך אפשרות לבדוק את המערכת עם ספק אחר ?

זה לא עניין של ספק לא מספיק חזק כי הוא כן, זה העניין שאולי הוא תקול (או גוסס) ואז אין ברירה אלא להחליף אותו.

פורסם

הכוונה שלי, אולי יש לך חבר שאתה יכול להשאיל ממנו ספק כח חזק ואיכותי לבדיקה או לחלופין לבדוק את הכרטיס מסך שלך אצלו.

* לדעתי הספק הזה לא נותן באמת 600, אולי חצי וזה גם לא יציב במיוחד.

נערך על-ידי deelad

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הקבלה של קניית המחשב.

הקנייה נעשתה ב-2010, כלומר ספק הכוח הנוכחי הוא בן 3 שנים.

האם 3 שנים זו תקופה ארוכה מספיק כדי שיתחיל לעשות צרות?

פורסם

3 שנים לספק כח איכותי זה לא הרבה.

תשמע, אולי אני קצת מקצין, אבל הספק כח הזה נחשב לספק לא איכותי בעליל ולא "מתאים" להחזיק כרטיסים HIGH END

פורסם
הכוונה שלי, אולי יש לך חבר שאתה יכול להשאיל ממנו ספק כח חזק ואיכותי לבדיקה או לחלופין לבדוק את הכרטיס מסך שלך אצלו.

* לדעתי הספק הזה לא נותן באמת 600, אולי חצי וזה גם לא יציב במיוחד.

אלעד לצ׳יפטק יש ספקים איכותיים שלא תטעה ותחשיב אותו ג׳נרי, הוא אמור לתת מה שמוצהר עליו.

לא יעזור לנתר צורב והרדיסק.

פורסם
  • מחבר

אוקי, החלטות עד כה:

1. מוותר על שינוי הגדרות החשמל של הכרטיס מחשש להרוס משהו.

2. מחר מביא את כרטיס המסך לבדיקה במחשב של מישהו אחר כדי לבדוק האם הבעיה מופיעה גם שם.

3. פותח במקביל דיון בפורום ספקי כוח בשביל המלצות לספק כוח חדש.

תודה לכל מי שעזר, אעדכן אתכם בהתפתחויות עוד כמה ימים :)

פורסם

בהצלחה ;)

פורסם
שלום,

קניתי והתקנתי היום כרטיס מסך Geforce GTX 770.

מאז שהתקנתי אותו, המחשב עושה לי ריסטרט כל רבע שעה בערך.

הריסטרט מתרחש כשאני סתם גולש באינטרנט או לא עושה דבר, אז חום אינו הבעיה (גם בדקתי ב-Afterburner).

לפי הדרישות שכתובות על האריזה, ספק הכוח שלי גם אמור להספיק - המינימום הנדרש הוא 600W

התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס וגם זה לא עזר.

להלן המפרט הנוכחי שלי:

ספק כוח: Chieftec CFT-600-14C 600W

כרטיס מסך: Geforce 770GTX 4GB GDDR5

לוח אם: Gigabyte GA-P55-USB3

זיכרון פנימי: G.Skill 4GB DDR3 1333 mhz (שני כרטיסים, סה"כ 8GB)

מעבד: I5 2.8 GHZ ארבע ליבות

מעניין, גם המחשב שלי התחיל לעשות ריסטרטים כל שתי דקות ולהיתקע.

במעבדה קבעו שכרטיס המסך לא תקין - Nvidia GTX 570.

פורסם

שאלה לפותח דיון... בחיבור לכרטיס מסך 6PIN או 8PIN השתמשת במתאם? והעם אותן מתאם מחובר לקבל אחד שיוצא מספק כח?

פורסם

יש פאק לספק הזה כנראה שהעמסת על אחת המסילות ולכן תצטרך להוריד ממנה עומס, מתוך הקישור:

The designations V1, V2, etc indicate what exactly +12V line goes to particular connectors. It is somewhat odd that the CPU has two such lines whereas the two graphics cards cables have only one because modern graphics cards consume far more than CPUs. You may find yourself in a stupid situation with a monstrous card like GeForce GTX 295: when under load, it won’t be satisfied with the 18 amperes available with the two default cables, and you will have to use an adapter to connect one of the card’s power plugs to a Molex connector of the PSU. People at Chieftec must have thought that owners of such premium-class graphics cards would prefer higher-wattage PSUs although 600 watts should be quite enough for a serious gaming computer.

http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/chieftec-psus_3.html

אני ממליץ לך להשתמש בחיבור מולקס כדי לתאם שש פין לכניסה אחת של הכרטיס ובכך להוריד עומס מהמסילה השניה שלבד מספקת רק עד 216W והתצרוכת הנומינלית של GTX770 היא סביב ה-220W.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

shus2000

חיברתי את הכרטיס מסך לשני כבלים - 6pin ו-8pin. הכבלים הללו מחוברים ישירות אל ספק הכוח בלי שום מתאם או אובייקט כלשהו הנראה לעין.

Idanmal

באמת שאין לי מושג בספקים, אז תצטרך להסביר את עצמך ממש מהתחלה וברמה שהדיוט כמוני יבין מה לעשות.

פורסם

לפי הקישור שעידן העלה אני רואה שיש לספק כח 2 יציאות מלאות של 8 פינים כל אחד , אני מקווה שחיברת את הכרטיס עם 2 היצאות האלו בלבד , הספק איכותי ומספיק חזק לכרטיס, ספק איכותי לא נהרס כל כך מהר , תבדוק זאת .

פורסם

עצם העובדה שחטפת מסך כחול ללא הודעת שגיאה,

מחזק מאוד את החשד לכשל בחומרה (ספק או כרטיס מסך כנראה).

CHIFTEC כמו שעידן מלכה רשם היא חברה מוכרת ואיכותית בספקים ומארזים לדיסקים קשיחים (מנסיוני האישי).

נראה לי שוב שמה שמצא עידן מלכה "מתאים" לאופי התקלה.

לגבי חיבור הכבלים - האם יש לך 2 כבלים היוצאים מהספק ונכנסים לכרטיס המסך ישירות ?

צריך לוודא שחיברת לתקע הנכון בצד ספק ובצד הכרטיס את הכבלים...

עדכון

עצם העובדה שאתה רואה את המסך סותר את האפשרות של חיבור שגוי של כרטיס מסך.

בצע את מה שעידן כתב, הכוונה היא לנתק את חיבור כבל 6PIN בצד ספק, להשתמש במתאם

כדי לחבר אותו לשקע מתח "רגיל" בספק - כמו שהדיסק הקשיח מחובר - זה עשוי בהחלט לפתור את הבעיה...

נערך על-ידי Cahiml

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים