עבור לתוכן

האוברקלוק גודל.הביצועים יורדים

Featured Replies

• תגובות 59
  • צפיות 13.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1.3v ? הE8400 שלי בזמנו היה לגמרי יציב עם 1.25V ב3.6GHz , מצד שני הE8400 כנראה היו פשוט שבבים יותר "איכותיים" ..

לדעתי זה יכול להיות אחד מהשניים (או שניהם) :

-הOC לא יציב וזה למה התוצאה נפגעת, כנראה המתח ..

-מה שאתה רואה כאן זה התנהגות דיי רגילה של 3DMark ,יש סטייה לפה ולשם לפעמים .

פורסם

איך הטמפרטורות ? יכול להיות שהוא מתחמם ומאיט את עצמו

פורסם

אני חושב שהמעבדים האלו צריכים להגיע לטמפ' רציניות כדי שהthermal throttling יכנס לפעולה ,אבל ברגע שהוא נכנס אני משער שהשפעה שלו צריכה להיות עצומה ,ולא 100 נקודות ב3Dmark .

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורות לא עוברות את ה 70 בבדיקת LINPACK של שעה..כן את האמת הייתי צריך מתח מכובד כדי שאני לא יקבל מסך כחול מ 3.50 ומעלה..אבל שיחקתי קצת עם האוברקלוק ויצא לי מצב כזה5211891cdcc61.png5211891ce22e0.png5211891ce445f.pngרציתי לדעת למה הווינדוס רושם שהמהירות על 3.85?הוא על 3.5

פורסם
  • מחבר
1.3v ? הE8400 שלי בזמנו היה לגמרי יציב עם 1.25V ב3.6GHz , מצד שני הE8400 כנראה היו פשוט שבבים יותר "איכותיים" ..

לדעתי זה יכול להיות אחד מהשניים (או שניהם) :

-הOC לא יציב וזה למה התוצאה נפגעת, כנראה המתח ..

-מה שאתה רואה כאן זה התנהגות דיי רגילה של 3DMark ,יש סטייה לפה ולשם לפעמים .

1.25?הלוואי עליי..אולי אני עושה משהו לא נכון??תוכל להדריךאותי בקשה?אם קורה משהו אני אחראי

גם ככה אני מחליף מערכת עוד תקופה קצרה..

פורסם

למען האמת אני הבן אדם האחרון שצריך להתיעץ איתו בנוגע לOC .. בנוגע למתח, 1.25 זה המתח ה"סטנדרטי" של הE8400 ברוב המדריכים לOC בנוגע למעבד הזה היה מצויין שסביר להניח שהמעבד יעבוד ב3.6GHz בלי לעלות מתחים אפילו ,זה היה נכון במקרה שלי אבל גם שמעתי על אנשים שלא התמזל מזלם .. חוץ מזה אתה צריך לקחת בחשבון שהE8400 שהיה אצלי היה פשוט שבב איכותי יחסית כנראה ..

בכל מקרה מציעה לך להתחיל מהגדרה של המכפלה של הזכרונות , אם אני מבין נכון זה זכרונות של 800MHz והם כרגע בOC מה שיכול לפגוע ביציבות (בעיקר אם אתה לא מעלה את המתח שלהם מה1.8 הסטנדרטי של זכרונות DDR2) הייתי מתחיל עם זה .

פורסם
  • מחבר

אז כדי שתבין הזיכרונות כעת הם 1066..הוצאתי ת 800..שיחקתי קצת באוברקלוק שמתי מחלק 1:1 העליתי טיפה מתח המעבד על 3.5 מה שאני זוכר שהמתח פחות מ 1.3..בינתיים כבר עבר חצי שעה של בדיקת LINPACK בOCCT מעלות מקסימום:68ניראה איך יתקדם..

פורסם

במפרט בצד כתוב OCZ PLATINUM , מחיפוש מהיר בגוגל היה רשום שהם 800MHz , אני לא מניח השערות סתם ..

פורסם
  • מחבר

ואווו זה פשוט מוזר כבר..מה אני לא עושה נכון??למה על 3.50 יציב צריך מתח פחות מ 1.3 ו3.60 פשוט צריך מתח מוגזם??

פורסם

ככה זה עם כל מעבד ,אתה יכול לעלות מתח בצעדים קטנים כל פעם כדי להגיע לתדר מסויים ,אבל אחרי זה המעבד מגיע לתדר כלשהו ופשוט מסרב בלי לעלות משמעותית את המתח .

פורסם
  • מחבר

זה הזמן לעצור?

פורסם

כן

פורסם

בזמנו ען הE8600 שלי הייתה את אותה התופעה עד לאזור ה3.5-3.8 הכל היה טוב מעבר ל4+ היה מתח הזוי של 1.5V+.

פשוט תעצור במתח הנמוך חיי המעבד תלוים בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים