עבור לתוכן

מחשב חדש קרס

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ('ssd;WIN7,64BIT,מעבד COREI7,) מחשב חזק מאוד שאמור לעבוד עם תוכנות כמו מקס,כל תוכנות אדובי למניהן תלת מימד,אנימציה וסרטים)

לפני יומיים השארתי את המחשב דולק וכשחזרתי הביתה הוא היה כבוי...כשהדלקתי אותו הופיעה הודעת שגיאת אתחול וחיכיתי מספר פעמים שהוא יאתחל את עצמו מחדש- הוא לא הצליח להידלק וההודעה שחזרהה והופיעה הייתה שיש בעיה בווינדווס 32BIT בדיסק E (שלפי מיטב זיכרוני זה ה SSD)

אני לא ממש מבינה במערכות וכו אבל אין לי בכלל מערכת 32 ביט אם זה בכלל קשור...

התקשרתי לתמיכה כי קניתי אותו באייבורי והם אמרו שאין מה לעשות ושאני צריכה להביא את המחשב אליהם ווו... שזו הבעיה הכי גדולה שלי יש אפשרות שכל המידע שהיה לי במחשב אבד (פרוייקט גמר,עבודות במשך שנים,תוכנות- וכו)

אחרי שעתיים בערך המחשב נדלק כרגיל- זאת אומרת הופיע הווינדווס הוא ביקש לבחור הפעלה במצב רגיל,בטוח וכו... אבל כשבחרתי בכל אחד מהמצבים אחרי ההתחברות שלו כביכול כרגיל הופיע פשוט מסך שחור עם החץ של העכבר ולא ניתן לעשות איתו כלום.

אם מישהו מבין בזה ויוכל לרשום לי איך לנסות לפתור את זה בבית או שאתם ממליצים להביא את המחשב לתמיכה של אייבורי?

ןלגביי אובדן כל החומר לדעתכם אם יש בעיה בכונן E או לפי הבעיה שפירטתי יש סיכוי שזה באמת חמור עד כדי כך שאבד כל החומר?

*עוד משהו קטן- שבוע לפני שזה קרה השתמשתי ב-3D MAX שנכבה המחשב באמצע מספר פעמים אבל אחר כך הכל עבד כרגיל...

תודה!

נערך על-ידי MEGI

פורסם

חסרים פרטים, מה שאר מפרט המחשב? עם דגש על דגם הספק.

פורסם
  • מחבר

12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE THER700LP ספק כוח

8MB CORE I7 115 QUAD 3770 מעבד אינטל

GAB75MD3H לוח

GB670GTXGOC NIVIDA GEFORCE 670GTX 2GB-5 GIGABYTE כרטיס מסך

2Y 1TB S3 7200 64MB SEAGATE דיסק קשיח פנימי

VENGEANCE CORSAIR 8GB DDR3 1600MHZ זכרון

SAMSUNG 840 2.5 SATA3 120GB SSD

WIN7 HOME PRE 64BIT

כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם

מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS

כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם

פורסם

הייתי אומר לך תוציאי את הכוננים ותנסי לחבר למחשב אחר אבל מצד שני המחשב באחריות אז למה לך להתעסק עם זה

וטיפ קטן:

לגבות לגבות לגבות !

פורסם

ראשית - אם לא עשית גיבוי - זה בדיוק מסוג המקרים שאנשים לומדים (בכאב) מדוע צריך לעשות גיבוי (וכן, גם אני נכוויתי בעבר)

אם יש לך גיבוי תמסרי את המחשב לבדיקה ושלום על ישראל

אם אין לך גיבוי - "אזוי".

2 אופציות:

1. שתשלחי את הדיסק לשחזור בחברת הצלת נתונים (יקר)

2. שתקחי סיכון ותנסי לשחזר לעצמך את החומר (כי קחי בחשבון שאף חנות לא שומרת לך על החומר וקרוב לוודאי שגם לא מעניינם) - כל מה שתנסי לעשות מוריד בפוטנציה את אפשרות השחזור.

הבדיקה הכי פחות "פולשנית" - להעלות את המחשב מאיזה LIVECD ולגשת לנתונים על הדיסק - אם את יכולה לראות את הקבצים - תגבי אותם כמה שיותר מהר (ובטוח) - למדיה אחרת (דיסק קשיח חציוני\DOK או אפילו "ענן")

באמרת הגב - אם המחשב "מנסה" להעלות מערכת הפעלה - זאת אומרת שהדיסק לא עד כדי כך "דפוק".

מנהלתית - נא ערכי את ההודעה ליותר אינפורמטיבית

בהצלחה,

גבריאל

נערך על-ידי gabriel6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים