פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים חברים יקריםקיבלתי הצעת מחיר של חנות מרוחקת שרק שם מצאתי את הכרטיס Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurableאני שוקל לקנות כנראה ממה שקרוב אליי לבית ולכן אני מחפש משהו שווי יכולות שksp או ivorry מציעיםאשמח לעזרהתודה רבה.
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר 640 אם אני לא טועה.איו סיבה מסוימת לכרטיס הזה פשוט מתאים לצרכייתודה מראש על העזרה- - - תגובה אוחדה: - - -אגב יש הבדלים משמעותיים בין Nividia ל Raedon?
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אתה יכול לציין את כל הפרטים:http://hwzone.co.il/community/threads/531071-דרושה-חוות-דעת-על-מפרט-ותיקונו-4-אלף-לא-כולל-ציוד-מקיף-(או-הרכבת-מפרט-חדש)TMS יכולים לשלוח עד אליך עם שליח
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר ידוע עידן הבעיה היא שיהיה תקלות להפעיל אחריות (נסיעות או שליח) כבר יעלו יותר מההפרש בינהם לחנויות אחרות.
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים במסגרת האחריות הם שולחים אליך שליח עד הבית בחינם.באמת? כי כשנתגלעה בעיה בלוח האם שלי אמרו לי לבוא אליהם או לוולקום, והם ישלחו חינם רק אם תתגלה בעיה.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים במקרה של בעיית חומרה המשלוח אליהם וחזה אליך בחינם, במקרה ואין בעיה, אז אתה משלם.מימשתי אחריות כבר פעמים ולא שילמתי על המשלוחים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.