פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים שלום, מעוניין בהמלצות לשדרוג הזכרון (הזכרון שלי כרגע פגום וחשבתי על הדרך לשדרג)המערכת שברשותי:מעבד - intel core i7 920 2.67GHzלוח אם - ASUS P6T chipes - intel x58זכרון עכשווי - OCZ ddr3 6 gb (triple) - לא זוכר את המהירות ולא כל כך מבין איך בודקים אותה, אך הנה שתי נתונים שאולי קשורים מcpu-z -NB Frequency - 2137MhzDRAM Frequency - 534.5Mhzבדף של SPD רשום Max Bandwidth - 533Mhzכרטיס מסך - Nvidia GeForce GT 240שימושים:אני סטודנט למדעי המחשב - צריך מחשב יציב בעיקר ומהירתקציב: מעדיף משהו בסביבות 300-500תודה לעוזריםניר
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר אין אחריות??יכול להיות, זה מה שאני מנסה לברר עכשיו, אבל חשבתי על הדרך כבר לשדרג, הזכרון והמחשב כולו נקנו לפני 4 שניםאני מניח שאפשר לשדרג את המהירות
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אם אין אחריות אז אתה יכול פשוט לקנות 2 סטיקים של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 ב330ש"ח(סטיק יחיד ב165ש"ח) מאחר והלוח שלך תומך מקסימום ללא OC בזכרונות במהירות של 1333/1066Hz שהם למעשה במהירות 666/533Hz .
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אם אני זוכר טוב האחריות היא "לכל החיים".פנה לחנות עם קבלה של הרכישה.מאיפה קנית?
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר אם אין אחריות אז אתה יכול פשוט לקנות 2 סטיקים של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 ב330ש"ח(סטיק יחיד ב165ש"ח) מאחר והלוח שלך תומך מקסימום ללא OC בזכרונות במהירות של 1333/1066Hz שהם למעשה במהירות 666/533Hz .מעולה תודה!אני אשמח אם תפנה אותי לביקורת על הזכרון או לחילופין תגיד למה אתה ממליץ דווקא עליו- - - תגובה אוחדה: - - -אם אני זוכר טוב האחריות היא "לכל החיים".פנה לחנות עם קבלה של הרכישה.מאיפה קנית?אתה צודק, וכמו שאמרתי זה מה שאני מנסה לברר עכשיו, אני באמת לא זוכר מאיפה קניתי לפני 4 וחצי שנים, זה היה באינטרנט מאיזשהי חנות בחולוןאני אבדוק את העניין ותודה על העזרה אני מעריך את זה, אבל ביקשתי המלצות לשדרוג, להפעיל את האחריות (אם קיימת) אני אסתדרתודה רבה!
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אם אני זוכר טוב האחריות היא "לכל החיים".פנה לחנות עם קבלה של הרכישה.מאיפה קנית?כשכתוב "לכל החיים" מתכוונים לחיי המוצר לא נראה לי הגיוני שאם למשל קניתי זיכרונות היום ועוד 10 שנים הם יתקלקלו אני אבוא לחנות ואקבל חדש ובכלל היה על זה דיון ב2007האם יש הבדל בין מעבד באחריות איסטרוניקס לכל החיים לבין אחריות 3 שנים?
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אתה לא צריך "שדרוג" - אתה צריך מימוש אחריות וחשוב שתבדוק זאת לפני שאתה זורק סתם כסף. במקום לנהוג בפזיזות, תנהג בחכמה.מבחינת זיכרון שנתנו לך - אז קח את הזול ביותר במהירות שמתאימה - זה לא ממש משנה.עדיף כבר שתקנה לעצמך איזה SSD נחמד למערכת, בתקציב של עד 500 ש"ח.っ◕‿◕)っℜ◯ⓃУ,כיוון ש-DDR3 עדיין רלוונטי בימינו יתכן ויחליפו לו לשווה ערך. נערך 2013 באוגוסט 1812 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר אתה לא צריך "שדרוג" - אתה צריך מימוש אחריות וחשוב שתבדוק זאת לפני שאתה זורק סתם כסף. במקום לנהוג בפזיזות, תנהג בחכמה.מבחינת זיכרון שנתנו לך - אז קח את הזול ביותר במהירות שמתאימה - זה לא ממש משנה. עדיף כבר שתקנה לעצמך איזה SSD נחמד למערכת, בתקציב של עד 500 ש"ח. קניתי כבר SSD לפני שבוע וברור שאני מנסה להפעיל את האחריות, אך למה לא לבדוק את שתי האופציות במקביל?
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר אין שום בעיה שתבדוק במקביל רק חשוב שיהיה סדר עדיפויות לפני שתשקיע כסף.ברור, תודה רבה על העזרה!
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מעולה תודה!אני אשמח אם תפנה אותי לביקורת על הזכרון או לחילופין תגיד למה אתה ממליץ דווקא עליותודה רבה!ביקורות על הזיכרונותhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145322ואין לך צורך בזיכרון מיוחד לפי מה שאני מבין אז עדיף את אלו הם זולים והם יספיקו .לגבי ה"אחריות לכל החיים" שלא קיימת, אני לא בטוח אם אחרי 4 וחצי שנים הם כבר יכבדו את האחריות וזה גם נורא תלוי מאיפה קנית את המחשב.lifetime warranty is usually a guarantee on the lifetime of the product on the market rather than the lifetime of the consumer.קישור למקור http://en.wikipedia.org/wiki/Warranty נערך 2013 באוגוסט 1812 שנים על-ידי rony2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.