עבור לתוכן

עזרה בבחירת זכרון

Featured Replies

פורסם

שלום, מעוניין בהמלצות לשדרוג הזכרון (הזכרון שלי כרגע פגום וחשבתי על הדרך לשדרג)

המערכת שברשותי:

מעבד - intel core i7 920 2.67GHz

לוח אם - ASUS P6T chipes - intel x58

זכרון עכשווי - OCZ ddr3 6 gb (triple) - לא זוכר את המהירות ולא כל כך מבין איך בודקים אותה, אך הנה שתי נתונים שאולי קשורים מcpu-z -

NB Frequency - 2137Mhz

DRAM Frequency - 534.5Mhz

בדף של SPD רשום Max Bandwidth - 533Mhz

כרטיס מסך - Nvidia GeForce GT 240

שימושים:

אני סטודנט למדעי המחשב - צריך מחשב יציב בעיקר ומהיר

תקציב: מעדיף משהו בסביבות 300-500

תודה לעוזרים

ניר

פורסם

אין אחריות??

פורסם
  • מחבר
אין אחריות??

יכול להיות, זה מה שאני מנסה לברר עכשיו, אבל חשבתי על הדרך כבר לשדרג, הזכרון והמחשב כולו נקנו לפני 4 שנים

אני מניח שאפשר לשדרג את המהירות

פורסם

אם אין אחריות אז אתה יכול פשוט לקנות 2 סטיקים של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 ב330ש"ח(סטיק יחיד ב165ש"ח) מאחר והלוח שלך תומך מקסימום ללא OC בזכרונות במהירות של 1333/1066Hz שהם למעשה במהירות 666/533Hz .

פורסם

אם אני זוכר טוב האחריות היא "לכל החיים".

פנה לחנות עם קבלה של הרכישה.

מאיפה קנית?

פורסם
  • מחבר
אם אין אחריות אז אתה יכול פשוט לקנות 2 סטיקים של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 ב330ש"ח(סטיק יחיד ב165ש"ח) מאחר והלוח שלך תומך מקסימום ללא OC בזכרונות במהירות של 1333/1066Hz שהם למעשה במהירות 666/533Hz .

מעולה תודה!

אני אשמח אם תפנה אותי לביקורת על הזכרון או לחילופין תגיד למה אתה ממליץ דווקא עליו

- - - תגובה אוחדה: - - -

מאיפה קנית?

אתה צודק, וכמו שאמרתי זה מה שאני מנסה לברר עכשיו, אני באמת לא זוכר מאיפה קניתי לפני 4 וחצי שנים, זה היה באינטרנט מאיזשהי חנות בחולון

אני אבדוק את העניין ותודה על העזרה אני מעריך את זה, אבל ביקשתי המלצות לשדרוג, להפעיל את האחריות (אם קיימת) אני אסתדר

תודה רבה!

פורסם

מאיפה קנית?

כשכתוב "לכל החיים" מתכוונים לחיי המוצר לא נראה לי הגיוני שאם למשל קניתי זיכרונות היום ועוד 10 שנים הם יתקלקלו אני אבוא לחנות ואקבל חדש ובכלל היה על זה דיון ב2007

האם יש הבדל בין מעבד באחריות איסטרוניקס לכל החיים לבין אחריות 3 שנים?

פורסם

אתה לא צריך "שדרוג" - אתה צריך מימוש אחריות וחשוב שתבדוק זאת לפני שאתה זורק סתם כסף. במקום לנהוג בפזיזות, תנהג בחכמה.

מבחינת זיכרון שנתנו לך - אז קח את הזול ביותר במהירות שמתאימה - זה לא ממש משנה.

עדיף כבר שתקנה לעצמך איזה SSD נחמד למערכת, בתקציב של עד 500 ש"ח.

っ◕‿◕)っℜ◯ⓃУ,

כיוון ש-DDR3 עדיין רלוונטי בימינו יתכן ויחליפו לו לשווה ערך.

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר
אתה לא צריך "שדרוג" - אתה צריך מימוש אחריות וחשוב שתבדוק זאת לפני שאתה זורק סתם כסף. במקום לנהוג בפזיזות, תנהג בחכמה.

מבחינת זיכרון שנתנו לך - אז קח את הזול ביותר במהירות שמתאימה - זה לא ממש משנה.

עדיף כבר שתקנה לעצמך איזה SSD נחמד למערכת, בתקציב של עד 500 ש"ח.

קניתי כבר SSD לפני שבוע :) וברור שאני מנסה להפעיל את האחריות, אך למה לא לבדוק את שתי האופציות במקביל?

פורסם

אין שום בעיה שתבדוק במקביל רק חשוב שיהיה סדר עדיפויות לפני שתשקיע כסף.

פורסם
  • מחבר
אין שום בעיה שתבדוק במקביל רק חשוב שיהיה סדר עדיפויות לפני שתשקיע כסף.

ברור, תודה רבה על העזרה!

פורסם
מעולה תודה!

אני אשמח אם תפנה אותי לביקורת על הזכרון או לחילופין תגיד למה אתה ממליץ דווקא עליו

תודה רבה!

ביקורות על הזיכרונות

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145322

ואין לך צורך בזיכרון מיוחד לפי מה שאני מבין אז עדיף את אלו הם זולים והם יספיקו .

לגבי ה"אחריות לכל החיים" שלא קיימת, אני לא בטוח אם אחרי 4 וחצי שנים הם כבר יכבדו את האחריות וזה גם נורא תלוי מאיפה קנית את המחשב.

lifetime warranty is usually a guarantee on the lifetime of the product on the market rather than the lifetime of the consumer.
קישור למקור http://en.wikipedia.org/wiki/Warranty

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים