עבור לתוכן

צריך חוות דעת על רמקולים FC330 וגם FC560U

Featured Replies

פורסם

ההבדל במחיר לא משמעותי ואני מתלבט ושמעתי של330 יש כבל באורך מטר. נשמע לכם הגיוני? ואם יש לכם רעיון יותר טוב באזור שולש מאות אשמח לשמוע. תודה

פורסם

מועבר לפורום אודיו, בהצלחה.

פורסם

חוות דעת כללית: יש לי את ה fc330 ולפי דעתי מערכת מעולה, שמע נקי גם בעוצמות גבוהות, בס עמוק ועוצמתי, אני לא עובר אפילו את החצי בעוצמה הכללית וגם בבאס, לא צריך יותר מזה בשבילי..משחקים,סרטים, ומוזיקה נשמעים מעולה בסלון שלי... חוץ מזה הכבלים נראים פחות או יותר באורך מטר אבל לא בדקתי...בכל מקרה תראה אם יש חוות דעת על המערכת השנייה גם, אולי היא יותר טובה אפילו לצרכים שלך ולגודל של החדר, אני פשוט לא מכיר אותה...

פורסם
  • מחבר

מטר לא מספיק אפילו לשולחן עבודה....

פורסם

קבל את התנצלותי, הכבלים באורך בין 1.6-1.7 מטר...שזה מספיק אפילו לתא מעל המסך,בהנחה שהסאב וופר מונח על הרצפה כמובן,פשוט אצלי הם בגובה העכבר ולא שמתי לב שלכבל יש עוד רזרבות.....

פורסם

זה מה שמפריע לך ברמקולים? קנה מאריך.

פורסם
  • מחבר

אם זה מטר, אני לא רואה איך זה מגיע משולחן העבודה למארז. אבל אם אתה אומר שאפשר לקנות מאריך אז סבבה...

פורסם

תראה מה רשמתי....זה לא מטר זה בערך 1.6....והכבלים מספיקים להגיע גם למדף מעל למסך בשולחן עבודה סטנדרטי....

פורסם

הכבלים של ה FC330 קצרים, לא הצלחתי לשים את הרמקולים על השולחן ואת הסאב וופר על הרצפה, אבל מאריך עולה גרושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים