עבור לתוכן

בעיות אחרי שידרוג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, במזל טוב שידרגתי את העגלה (סלרון 500) לאתלון 1000MHZ זריז (על לוח צ'יינטק)

1. רציתי לדעת האם ניתן היה להעביר את ההארדיסק (WINXP) על תכולתו המותקנת, למחשב החדש?

כשניסיתי, הוא הודיא לי שהוא לא מוצא את NTLOADER, ולא עזר שום RECOVERY ושום FIXMBR וכלום.

בסוף התקנתי מחדש הכל.

מישהו מכיר דרך להעביר דיסק עם XP מותקן ללוח חדש?

2. לא הצלחתי להתקין דרייבר נורמלי לכרטיס טלויזיה שלי,

flyvideo98 עם טיונר פיליפס

הדריברים באתר (החדשים גירסה 10400) לא מגיעים עם כל הקבצים

הגירסא הישנה (10345) עובדת לאט מאוד בהתחלה (1 פריים לדקה) או בכלל לא, בכל תוכנה (גם DSCALER)

למישהו יש ומכיר דריבר טוב?

פורסם

אי אפר להעביר הרדיסק אם וינדוס אקס פי למחשב אחר לא יעבוד כמו שראיתה.

כי וינדוס אקס פי עובר התאמה מלאה עד לפרטים הקטנים ביותר למחשב שהוא עליו מותקן ואם אתה מעביר אז נוצר בלאגן אחד גדול צריך לעשות זיהוי של הכול מחדש ועוד ועוד...

בקיצור תאלץ להתקין מחדש במקרה כזה.

פורסם

תתפלא אבל לפעמים הווינדוס לא עושה בעיות ואפשר להעביר הארד דיסק עם ווינדוס למחשב אחר והוא יזהה את הכל ויעבוד... לפעמים עובד, לפעמים לא.

בקשר לכרטיס טלויזיה, מזתומרת הדריבר לא בא עם כל הקבצים? מוזר.. :P

בכל אופן, תחפש ב http://www.driverguide.com

פורסם
  • מחבר

בדרייברגייד יש את הדרייבר הישן (10345)

כשאני מתקין את הדריבבר החדש מהאתר של החברה, (10400) הוא מתחיל טוב, אבל אז מבקש קובץ שנקרא BT848.SYS שקיים רק בדרייברים הישנים...

פורסם

שלח מייל לחברה ותודיע להם על הבעיה. אולי זו בעיה מקומית אצלך, או אולי בעיה גלובלית שהם עוד לא פרסמו\פתרו\גילו...

פורסם

בשביל להעביר XP ממחשב למחשב צריך להגדיר את ה IDE קונטרולר כגנרי ואז זה צריך לעבוד ...(בדרך כלל)

פורסם
  • מחבר

בשביל להעביר XP ממחשב למחשב צריך להגדיר את ה IDE קונטרולר כגנרי ואז זה צריך לעבוד ...(בדרך כלל)

אתה מתכוון שצריך לעשות את זה עוד כשהדיסק על הלוח הראשון, לפני המעבר? כי אחרי פשוט ה XP לא עולה...

בכל מקרה הסתדרתי עם הכרטיס מסך:

קראתי באתר את הגדרות ה BIOS (IRQ ל AGP ול USB וכ') והעברתי את הכרטיס ל PCI השני כהמלצתם.

אח"כ היו לי בעיות ברשת כי העברתי את הכרטיס רשת ל PCI הכי נמוך (כדי להרחיק אותם) אבל עד שלא החזרתי את הכרטיס רשת ל PCI השלישי, היא לא עבדה טוב:

מסקנה: בלוח שלי, CHAINTECH 7AJA2E או בכלל ב VIA133KT, או בכלל במחשבים, כדאי לשים כרטיסי PCI דורשי רוחב פס כמה שקרוב למעבד (אבל לא ב PCI 0)!

פורסם

ניתן להעביר xp ממחשב למחשב בתנאי אחד בלבד!!

לוח עם אותו CHIPSET בדיוק... ואני מדבר מניסיון רב בתחום...

אחרת אין שום דרך אחרת שמוכרת לי להעביר אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים