עבור לתוכן

מחפש מדריך לניקוי המחשב עם ספרי מגעים

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לחפש ולא מוצא.

יש מדריך טוב כיצד לנקות את המחשב בעזרת ספריי מגעים, הוספת משחת טרמית או כל דבר אחר?

ניסיתי לחפש אבל רק מצאתי שיטות שלא מבריקות ב-100% את המחשב

מראש אני מתנצל אם לא רשמתי במקום הנכון אני פשוט לא יודע איפה לרשום את ההודעה הזו.

פורסם

לא מנקים מחשב באמצעות ספריי מגעים, אבוי. מנקים אותו באמצעות לחץ אוויר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההערה, זה מה שאמרו לי בחנות מחשבים מסויימת (שאני אוכל להביא להם את המחשב לניקוי כל שנה או שאני אוכל לנקותבעצמיבעזרת ספריי מגעים)

ראיתי מחשבים שממש ממש נקיים, כל הלוח וכל הרכיבים, אבק הרי לא יצא אך ורק בעזרת שואב אבק או לחץ אויר, איך הם שומרים על הציוד כה מבריק?

פורסם

יש לך סיבה לשמור עליו מבריק ? אחריי חודש עבודה הוא כבר לא יהיה מבריק

כל עוד אתה מנקה אותו כך שאין הצתברות אבק באף מקום זה כל מה שצריך - ברוב המקומות לחץ אוויר לבד מנקה טוב, מקומות שיש הצתברות של אבק כמו כנפיים של מאוררים או רכיבים שעומדים מול פתחי זרימת אוויר ניתן לנקות קצת אם מברשת יבשה כדיי לפורר את האבק ואז להעיף אם לחץ אוויר

פורסם
  • מחבר

למען האמת אין שום סיבה, הרעיון עלה לי שראיתי פה מערכותש אנשים מצלמים שנראים פשוט מבריקים- רחוק ממה שהיה אצלי למרות שניקיתי כל חודש.

בכל אופן צודק תודה רבה על העזרה בכל אופן

לגבי המשחה טרמית, יש מדריך או הסבר?

פורסם

מדריך ישן - מתאים בעיקר למעבדים אם ליבה קטנה כמו שיש בכרטיסי מסך או ציסטים

http://hwzone.co.il/guides/as_apllying

למעבדים שיש להם ראש אלומיניום ניתן למרוח באותה דרך אבל חייבים למרוח טוב יותר ובשכבה דקה יותר (כי הלחץ של הצלע קירור מתחלק ויש לו פחות יכולת להוציא את כל הבועות אוויר), או לשים כמות של כדור קלקר "בינוני" על האמצע ולמחוץ את זה אם הצלע קירור + לשחק איתה קצת כדיי שהחומר יתפשט

וכמובן המוני מדריכים ב youtube

ספריי מגעים, ספריי אתנול ואפילו מים מצינור כיבוי שימושיים לניקוי מחשב במקרים קשים של לכלוך - מחשב שעמד בסביבה תעשייתית אם אוויר מזוהם או מחשב של מעשן - ואם החומרים המתאימים והרבה שטיפה במים ניתן להבריק את החומרה למצב חדש גם במקרים האלה (והיא גם תעבוד אחריי זה). במקרה הכללי אין צורך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים