עבור לתוכן

מחפש עזרה, התמונה במסך מתפצלת לשתים ולאחר כמה דקות המחשב נתקע.

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הפורום,

לפני כחודש וחצי החלה לי בעיה מעצבנת במיוחד, בזמן משחקים(רק בזמן משחקים) לאחר כמה דקות המסך פשוט מתפצל לשתים... לפעמים מזיז את התמונה שמאלה ואז החלק שאמור להיות בצד שמאל מופיע בצד ימין, לפעמים חלק מלמטה מופיע למעלה, בינהם יש פס שחור. לאחר שאני יוצא המשחק המסך נשאר ככה עד שאני עושה ריסטארט. אם אני נשאר במשחק לאחר כמה דקות אני מקבל מסף כחול. אם אני לוקח סקרין שוט, הכל נראה תקין.

לאחר מחשבה של מספר דקות וחיפוש באינטרנט, הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בכרטיס מסך שלי.

המפרט שלי הוא:

HD 6950 2G (לא עשיתי שום אוברקלוק) של ספאייר.

Sonic2 620w bronze

Mother Board: Gigabyte z68ap-D3

Intel I5

8g Ram -כן אני יודע שזה דפוק על 32 ביט.

עידכנתי את הדרייברים- לא עזר.

לאחר מכן עשיתי התקנה "נקייה" שלהם- לא עזר.

שחקתי קצת עם ההגדרות של V-sync (מי יודע, אולי ... לא עזר).

שמתי כרטיס מסך ישן יותר(HD 4770) - הכל עובד פיקס... רק מה לא בדיוק פותר את הבעיה...

חיברתי לטלבזיה לראות אולי זה בכל זאת המסך עצמו- לא עזר, קורה אותו דבר.

שמתי בסלוט השני של בלוח אם - לא עזר.

טוב יש עדין אחריות על הכרטיס מסך, הלכתי לKSP, תוך יום כבר התקשרו אלי ואמרו אכן הכרטיס פגום ונחליף לך אותו.

היום מאוד אדיבים ואפילו קיבלתי כרטיס מסך טיפה יותר טוב, אבל הוא לא ממש התאים לי למחשב כנראה, הרעיש כמו מטורף ונשמע כאילו אחד מהמאוורים שלו מתחבא ונדלק כל הזמן. הלכתי אליהם שוב, בדיוק באותו יום היה להם HD6950 של אסוס שהגיע מהספק. לאחר כמה ימים קיבלו אותו בסניף וכולי שמח באתי ואספתי את הכרטיס.

היום שמתי אותו במחשב ... ואיזה קטע ... הבעיה חזרה - כרטיס מסך אחר מאותו דגם, אותה בעיה.

מה אני יכול לעשות, זה משגע אותי, לא נראה לי הגיוני שאני צריך להיות עם כרטיס מסך ישן יותר.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע מה יכול להיות הפתרון ?

פורסם

ניסיתה להתקין את ה- 6950 החדש במחשב אחר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים