פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים קניתי מחשב עם הכרטיס GTX770 רציתי לדעת מה אני אמור לעשות כדי לגרום למשחק להיראות הכי טוב אבל גם הכי שחיק...אני לא מבין בפילטרים ובהגדרות תצוגה אז אם אפשר הסבר מעמיק אני אודה מאוד.
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים הממ... אתה לא חושב במקרה שהתשובה לשאלתך משתנה ממשחק למשחק?בכל מקרה, התשובה לרוב מאוד פשוטה - שמים בהתחלה הכל על ההגדרות המירביות, ובודקים האם המשחק עובד חלק. כן? יופי. לא? מתחילים להוריד. נסה בהתחלה להוריד את הAA/AF - לרוב ההבדלים מעל X4 לא בולטים. לא מספיק? תבטל את הV-SYNC ותראה האם ההבדל בולט לעין (בחלק מהמשחקים ההבדל בולט מאוד, באחרים ממש לא). עדיין לא עובד חלק? תראה האם במשחק המדובר ישנו הסבר לגבי ההגדרות - בחלק מהמשחקים נאמר במפורש במסך ההגדרות אילו מההגדרות הן תובעניות במיוחד. אם המשחק עדיין אינו חלק ואין הסברים, תוריד את כל ההגדרות רמה אחת (נגיד, מVERY HIGH לHIGH) ותבדוק שוב. לא עובד חלק? תוריד עוד. עובד חלק? תעלה את ההגדרות בחזרה אחת אחת ותבדוק כל פעם, כי לחלק מההגדרות ישנה השפעה גדולה בהרבה על הביצועים מאשר לאחרות. אפקטים פיזיקליים, שיער מציאותי או הצללה מציאותית לרוב דורשים הרבה כוח עיבוד, כך שכדאי לנסות להפחיתם ראשונים. רזולוציית תצוגה או איכות טקסטורות הן הדברים האחרונים שכדאי להוריד, עקב הפגיעה המשמעותית באיכות התמונה.בחלק מהמשחקים ישנה בדיקה מובנית שניתן להריץ בשביל לבדוק את הביצועים בהגדרות הנוכחיות. במשחקים אחרים, הרקע לתפריט עצמו מרונדר ע"י מנוע המשחק, כך שניתן לקבל רושם ראשוני לגבי הביצועים. באחרים, תצטרך להכנס למשחק עצמו כדי לראות בעצמך.אגב, "עובד חלק" זה מושג אינדיבידואלי, ומשתנה לא רק ממשחק למשחק אלא מאדם לאדם. במשחק מסויים לאדם מסויים 30 פריימים בשנייה יראו חלקים לגמרי, במשחק אחר לאדם אחר גם 40 פריימים לשניה יראו כקרטוע.
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים אם אתה לא מתמצא בנושא פשוט תשתמש ב - Geforce Experience, הנה - http://www.geforce.com/geforce-experience
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים זאת המטרה של זה, אני מניח שאי אפשר לסמוך על זה באופן טוטאלי אבל ברוב המקרים זה יעשה את העבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.