עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לגבי גרפיקה

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב עם הכרטיס GTX770 רציתי לדעת מה אני אמור לעשות כדי לגרום למשחק להיראות הכי טוב אבל גם הכי שחיק...אני לא מבין בפילטרים ובהגדרות תצוגה אז אם אפשר הסבר מעמיק אני אודה מאוד.

פורסם

הממ... אתה לא חושב במקרה שהתשובה לשאלתך משתנה ממשחק למשחק?

בכל מקרה, התשובה לרוב מאוד פשוטה - שמים בהתחלה הכל על ההגדרות המירביות, ובודקים האם המשחק עובד חלק. כן? יופי. לא? מתחילים להוריד. נסה בהתחלה להוריד את הAA/AF - לרוב ההבדלים מעל X4 לא בולטים. לא מספיק? תבטל את הV-SYNC ותראה האם ההבדל בולט לעין (בחלק מהמשחקים ההבדל בולט מאוד, באחרים ממש לא). עדיין לא עובד חלק? תראה האם במשחק המדובר ישנו הסבר לגבי ההגדרות - בחלק מהמשחקים נאמר במפורש במסך ההגדרות אילו מההגדרות הן תובעניות במיוחד. אם המשחק עדיין אינו חלק ואין הסברים, תוריד את כל ההגדרות רמה אחת (נגיד, מVERY HIGH לHIGH) ותבדוק שוב. לא עובד חלק? תוריד עוד. עובד חלק? תעלה את ההגדרות בחזרה אחת אחת ותבדוק כל פעם, כי לחלק מההגדרות ישנה השפעה גדולה בהרבה על הביצועים מאשר לאחרות. אפקטים פיזיקליים, שיער מציאותי או הצללה מציאותית לרוב דורשים הרבה כוח עיבוד, כך שכדאי לנסות להפחיתם ראשונים. רזולוציית תצוגה או איכות טקסטורות הן הדברים האחרונים שכדאי להוריד, עקב הפגיעה המשמעותית באיכות התמונה.

בחלק מהמשחקים ישנה בדיקה מובנית שניתן להריץ בשביל לבדוק את הביצועים בהגדרות הנוכחיות. במשחקים אחרים, הרקע לתפריט עצמו מרונדר ע"י מנוע המשחק, כך שניתן לקבל רושם ראשוני לגבי הביצועים. באחרים, תצטרך להכנס למשחק עצמו כדי לראות בעצמך.

אגב, "עובד חלק" זה מושג אינדיבידואלי, ומשתנה לא רק ממשחק למשחק אלא מאדם לאדם. במשחק מסויים לאדם מסויים 30 פריימים בשנייה יראו חלקים לגמרי, במשחק אחר לאדם אחר גם 40 פריימים לשניה יראו כקרטוע.

פורסם
  • מחבר

הורדתי..עכשיו כל משחק יפעל לי באופן הכי טוב בלי לעשות דבר?

פורסם

זאת המטרה של זה, אני מניח שאי אפשר לסמוך על זה באופן טוטאלי אבל ברוב המקרים זה יעשה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.