עבור לתוכן

מכונת הגילוח שלי לא עובדת מהר יותר בעת הפעלתה מהמטען כאשר הסוללה מתרוקנת

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350 נטענת ולאחרונה יש איתה בעייה:

מכונת הגילוח הזו מגיעה עם מטען שאמור לשמש גם כשנאי להפעלת המכונה ממנו במקום מהסוללה במקרה והיא מתרוקנת בזמן הגילוח (מהירות סיבוב המנוע יורדת באמצע הגילוח), היות והמכונה לא הגיעה עם כבל שנאי נפרד מהמטען שלה, אך כתוב שאפשר להשתמש בה עם שנאי.

עד לאחרונה, כאשר הסוללה הייתה מתחילה להתרוקן בעת הגילוח והייתי מתגלח כאשר היא מחוברת עם המטען לחשמל, המנוע היה מסתובב במהירותו האופטימאלית (בהשוואה לכאשר היא לא הייתה מחוברת שאז הוא היה מסתובב לאט יותר, כיוון שהסוללה מתרוקנת).

בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך שכאשר הסוללה מתרוקנת ומהירות המנוע יורדת, כאשר אני מנסה להתגלח כאשר המכונה מחוברת עם המטען לחשמל, אין שיפור במהירות סיבוב המנוע והוא ממשיך להסתובב באותה המהירות האיטית כאשר המכונה לא מחוברת לחשמל.

עם זאת המטען מטעין את הסוללה באופן תקין.

התקשרתי לשירות רם, שזה השירות של אלקטרה למכונות גילוח של פיליפס בחיפה, והסברתי את הבעייה, אך הנציגה התפרצה אליי באמצע הדיבור בטענה שהסוללה של המכונה חלשה וצריך להחליף אותה (כאשר הסוללה הוחלפה לפני לא כל כך הרבה זמן, וגם אני מטעין אותה רק כאשר רואים ושומעים ירידה במהירות סיבוב המנוע ולא לאחר כל גילוח, כדי לשמור על אורך החיים שלה).

אז מה הגורם לבעייה?

תודה מראש.

נערך על-ידי dor123
כותרת אינפורמטיבית יותר

פורסם

dor123 שלום רב,

קראנו את הודעתך בנושא מכונת הגילוח שברשותך.

הינך מוזמן לשלוח אלינו את פרטייך באמצעות הטופס שבקישור המצורף וניצור עמך קשר בהקדם.

בברכה,

שירות אלקטרה.

http://www.electra-service.co.il/online

פורסם
  • מחבר

למה אף משתמש בפורום לא עונה לי? לא פתחתי את הדיון כדי לקבל שירות מאלקטרה (שאת זה אני אעשה בהקדם).

פורסם

כי עזרו לך כבר ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים