פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים למישהו יש את הטלוייזיה הזו : Hyundai HU-D21 והוא יודע איך עושים סריקת ערוצים אוטמטית לסרוק הכל כי סרקתי ידני ולא רואים כ"כ טוב. (אם זה חשוב, אז הטלוויזיה לא מחוברת לממיר). תודה (מקווה שזה המקום המתאים לפרסם תרד זה.)
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים זה נקרא FINE TUNE.אל תצפה מהטלויזיה הזאת ליותר מידילי יש את ה25 אינץ' שלה, ומרוצה זה הדבר האחרון שאני יגיד אליה.
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים מחבר למה ???ואתה יודע איך אני עושה מה שבקשתי?אם כן תסביר לי צעד צעד עם השלט...כי נסיתי הכל לא הצלחתי..ואגב יש לי בטלוויזיה למעלה בצד שמאל מפתח סגול מה הוא אומר ומה הוא רוצה????????????? :-\
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים Menu -> Tuning -> Fineתשחק עם זה,זה יקח לך הרבה זמןלמה אני לא מרוצה??(אני ממש לא רוצה לבאס אותך -מתנצל מראש)---------------אם אין לך ממיר דיגיטלי בטח שמת לב לזה שלוקח הרבה זמן יחסית להעביר מערוץ לערוץדבר שני, אם יש לך דיגיטלי, אז ההפרדה בין ה21 פינים (סקארט) לבין הTuner, בוא נגיד, שלא מושלמת, יש הפרעות.
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים מחבר Menu -> Tuning -> Fineתשחק עם זה,זה יקח לך הרבה זמןלמה אני לא מרוצה??(אני ממש לא רוצה לבאס אותך -מתנצל מראש)---------------אם אין לך ממיר דיגיטלי בטח שמת לב לזה שלוקח הרבה זמן יחסית להעביר מערוץ לערוץדבר שני, אם יש לך דיגיטלי, אז ההפרדה בין ה21 פינים (סקארט) לבין הTuner, בוא נגיד, שלא מושלמת, יש הפרעות.אין לי בטלוויזיה לא מצאתי,לחצתי בשלט Menu ושם אין Tuning יש Fineובפניים אין Tuning.תוכל למקד אותי יותר?שלב שלב בבקשה
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים יכול להיות שב25" זה קצת שונהאבל מה שמופיע אצלי זהיש תפריט (MENU) שבתוכו יש TUNING,אופציה שלישית, שאתה נכנס לTUNING, יש לך משהו כזה:Position 1Auto Manual Skip offBand UHFFine -|||||||------|- אין לך את החוברת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.