פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים שוב פעם קרה מה שקרה והדלקתי את כרום מחדש (הוא נפתח ללא שום כרטיסיות ) והחשבון היה עדיין מחובר ,והלכתי לאופצית מכשירים אחרים , ופשוט היה שם רק מכשיר אחר ולא את המחשב שלי ואופצית "נסגר לארחונה" לא היתה קיימת.! זה כבר קרה לי כמה פעמים שהוא מאבד לי הכלאז אני שואל , איך בדיוק גוגל כרום מסנכרן כרטיסיות ? זו מתיחה של גוגל?
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים אני משתמש ב-XMARKS, פתר לי את כל הבעיות.עכשיו גם כל הדפדפנים שלי מסונכרנים.
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים מחבר תודה אחי אבל זה לא כל כך שווהכשאני עוזב דפדפן ובו יש כרטיסיות זה כרטיסיות שאני יכול לחזור אחורה .זאת אומרת נגיד אני נכנס לHWZONE דרך גוגל .אז אני 1. נכנס לגוגל 2.מחפש בגוגל HWHZONE3. נכנס לאחת התוצאות 4.אני בתוך פורום HWZONEאז אני בגוגל כרום יכול לחזור אחורה לגוגל (על ידי הקלקה על לחצן חזור בגוגל כרום)לאומת שמירת כרטיסיות בכל תוסף כל שהוא כולל התוסף XMARKS אני לא יכול לחזור אחורה במידה והתוסף שמר טאב שאני בתוך האתר WHZONE ' עכשיו אני לא יכול לחזור לגוגל כרום .. (לחצן החזור של כרום לא פועל )זו סתם דוגמא פשוטה ברור שלהכנס לפורום ולהכנס לגוגל מספיק רק להקליד URL אבל שתבין את ההבדל. נערך 2013 באוגוסט 2612 שנים על-ידי SPONER
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים מחבר יש לך איזו תוכנת תחזוקה על המחשב?אופייני ל-tuneup utilities.בכל היקר לי אני לא מבין מה כוונתך אתם בפורום הזה מדברים בקודים כיאלו הבנאדם מתמצא בתחום המחשבים כמוכם.בבקשה חזור שנית על דבריך בנוסח אחר טיפהאין לי מושג מה זו תוכנת תחזוקה והאם אתה מתכוון שהיא גורמת לי שאין שמרית כטיסיות עם ניווט (חזור)
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים שם של תוכנת תחזוקה: tuneup utilitiesavg tuneupccleanerהתכנות האלו מוחקות נתונים לא חשובים (בחלקם), לפעמים מוגדרת גם מחיקת היסטוריה או נתונים אחרים הקשורים לדפדפנים, דבר הגורם למה שאתה מתאר. נערך 2013 באוגוסט 2812 שנים על-ידי OR2OOO
פורסם 2013 בספטמבר 1312 שנים מחבר אבל איך זה קשור?הריי זה מסתנכרן עם חשבון הג'מייל שלי .על זה אני מדבר .חוץ מיזה אין לי בנתיים את התוכנות שעליהן אתה מדבר ולא שום תוכנות תחזוקה . וגם אם היתה אני מניח שהייתי צריך להפעיל ניקוי ושלא לבד זה יעשה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.