עבור לתוכן

עצה בקניית כרטיס מסך חדש, בדחיפות.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
שטויות במיץ, המעבד והלוח שלו טובים מספיק. כל כרטיס חדיש הכי זול יעשה את העבודה.

אז, מדוע שני הכרטיסים שציינתי הראו קפיצה בתמונה בקבצים גדולים (בדרך כלל מעל ל 1G) ? לא כל הסרט, אבל בחלקים ממנו ובעיקר בחלק העליון של התמונה ?

פורסם

אני עדיין לא מבין למה החלטת שהבעיה בכרטיס.

פורסם
  • מחבר
אני עדיין לא מבין למה החלטת שהבעיה בכרטיס.

ניסיתי הכל. פרמטתי את המחשב לחלוטין וזה לא עזר, עדכנתי את הדרייבר העדכני לשני הכרטיסים שניסיתי וזה לא עזר, ניסיתי מהצד של הטלוויזיה כאשר החלפתי חיבורי HDMI וזה לא עבד, אם כי בחיבור USB זה עובד מצוין בטלוויזיה. מה זה עוד יכול להיות ? הכנסתי ספק כוח חזק שיתמוך בכרטיסים, המעבד בסדר, זיכרון הבנתי שיש לי מספיק ( 2 ג'יגה) גם אם לא הרבה, והם בסדר גמור, כי הרצתי להם בדיקה, וכך גם ל HD. יש משהו אחר שלא ניסיתי ?

פורסם
האיכות של התמונה הייתה לא טובה, למרות שהתקנתי את הדרייבר הכי עדכני וההגדרות היו בסדר גמור.

אתה מכוון שהשחור לא היה מספיק שחור והלבן לא מספיק לבן ? אם כן אז יש בעיה בNVIDIA , אתה צריך פשוט להכנס לדרייבר, להגדרות וידיאו למטה, ולבחור ידנית טווח 0-255 במקום "תן לתוכנה לבחור" ...

פורסם

הקפיצה הזאת בתמונה שאתה מציין, היה לי אותו מקרה, רק עם מחשב חדש בהרבה משלך ועם כרטיס מסך שמריץ גם היום משחקים בצורה טובה.

עשיתי בדיוק מה שעשית ועדיין לא פתר לי את הבעיה.

הבעיה נפתרה כאשר השתמשתי בנגן splash.

פורסם
  • מחבר
אתה מכוון שהשחור לא היה מספיק שחור והלבן לא מספיק לבן ? אם כן אז יש בעיה בNVIDIA , אתה צריך פשוט להכנס לדרייבר, להגדרות וידיאו למטה, ולבחור ידנית טווח 0-255 במקום "תן לתוכנה לבחור" ...

לא, הכוונה היא שבחלק העליון של התמונה נוצרו מעין גלים שעיוותו את התמונה.

הקפיצה הזאת בתמונה שאתה מציין, היה לי אותו מקרה, רק עם מחשב חדש בהרבה משלך ועם כרטיס מסך שמריץ גם היום משחקים בצורה טובה.

עשיתי בדיוק מה שעשית ועדיין לא פתר לי את הבעיה.

הבעיה נפתרה כאשר השתמשתי בנגן splash.

מעניין, למה הבעיה דווקא בתוכנה ? והאם ניתן לצפות בה בכתוביות כמו ב BSPlayer ? ובסופו של דבר, איזה כרטיס כדאי בסוף לקנות ?

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד רעיון נוסף מלבד התוכנה ? אתם בטוחים שהבעיות לא היו בכרטיסים ? ואם כן, איזה כרטיס עדיף לי לקנות ?

פורסם

השאלה אם בדקת עם התוכנה הנ"ל שהומלצה

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא, שהחזרתי את כרטיסי המסך שקניתי ולכן אני לא יכול לבדוק, לפי שאני מחליט לקנות שוב כרטיס מסך אני צריך להיות בטוח שזה הפתרון (התוכנה). וגם אם אני מחליט לקנות כרטיס מסך חדש, אז איזה לקנות ? בטווח של עד 500 ₪.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים