עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

התקנת מחשב נייד לרשת בWIN7

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי רשת שמחברת בין שני מחשבים באחד מותקן WIN7 ובשני XP, המחשבים מחוברים בכבל, ובכל זאת הXP לא מזהה את הדיסקים הקשיחים של הWIN7, אציין שהWIN7 מזהה את הXP.

כמו"כ יש לי נייד שבו WIN7 ואני לא מצליח לחבר אותו באלחוטי לרשת של שני המחשבים הנייחים, בבזק נאמר לי שהמודם משדר אלחוטי ובכל זאת אני לא מוצא את הרשת בין ההצעות של המחשב הנייד לרשתות פעילות באזור.

אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי למקומות בהם יש מידע שייסע לי.

פורסם

1. מה זה משנה אם החיבור הוא לאחוטי או חוטי? כל עוד הם באותו סטמנט רשת, הם ימצאו אחד את השני ללא ניתוב.

2. מה זה "לא מזהה את הדיסקים הקשיחים"? אתה מדבר על שיתופי $?

3. יהיה הרבה יותר מועיל אם תפרט מה ניסית ולא הצלחת (מה היו התוצאות).

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

כיון שהמידע הטכני שלי דל אנסה לפרט מה שאני יודע ואדרבה אם מאן דהו יכול לכוון אותי אבהיר יותר,

ניסיתי להגדיר את כל הדיסקים הקשיחים לשיתופיים, ואני יודע איך עושים את זה בXP ולכן הם מזוהים במחשב שמותקנת בו תוכנת הפעלה של WIN7 ובWIN7 כנראה שחסר לי מידע כיצד להגדיר ולא הוגדר כראוי ולכן למרות שהמחשבים מחוברים ברשת הדיסקים הקשיחים במחשב זה לא מזוהים במחשב של הXP, מה יכולה להיות הבעיה.

בהקשר לאלחוטי, אני מבין שאם הם מחוברים לאותו קבוצת עבודה הם משותפים, אבל איני מוצא את הרשת שלי ברשימה של הרשתות שמציע המחשב הנייד, ולא ידוע לי כיצד לזהות את הרשת שלי בנייד למרות שנאמר לי בבזק שהראוטר משדר אלחוטי ושיניתי קבוצת עבודה באופן שהשמות יהיו זהים.

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין למה אתה תכוון כשאתה כותב "הדיסקים הקשיחים במחשב זה לא מזוהים במחשב של הXP"... איך הוא אמור לזהות אותם בדיוק?

ברגע שאתה משתף משאב כלשהו הוא אמור קודם כל להופיע מקומית כמשותף.

תבדוק בעצמך winkey+r

fsmgmt.msc

יפתחי לך MMC snap-in של המשאבים שאתה משתף במחשב שלך וגם ההרשאות.

workgroup (או "קבוצת עבודה" בתרגום שלך) מיועד רק לצורך גילוי ולא אימות. למעשה, זה מנגון עתיק יומין מתחילת NT LAN manager /3.11 for work groups אי שום התחילת שנות התשעים שעדיין מסרב לצאת לפרישה. אתה יכול להתחבר ולהתאמת מול מחשבים אחרים ברשת בלי קשר לשיוך של workgroup.

לגבי המחשב הנייד שלך - פשוט תעשה troubleshooting של בעיות חיבור לרשת אלחוטית לפי הסדר הגיוני. יכול להיות שפשוט המתאם שלך מכובה וזה הכל.

נערך על-ידי multicore

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.