פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים תכניס דיסק של ווינדווס (או ב-DOK), תעשה בוט ממנו ותיכנס ל-windows repair. שם תנסה לעשות ידנית repair ל-boot או ידנית:תיכנס ל-command promptתקיש את הפקודות לפי הסדר:Bootrec.exebcdedit /export C:\BCD_Backupc:cd bootattrib bcd -s -h -rren c:\boot\bcd bcd.oldbootrec /RebuildBcdbootrec /fixmbrbootrec /fixboot
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים מחבר איך אני יודע איזה גירסא של ווינדוס יש לי?, זה מחשב חדש... יש לי רישיון
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים מחבר זה ווינדוס 8 אבל איך אני יודע איזה גירסא?, אני לא יכול להגיע לווינדוס
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים מחבר לא יודע, טוב אני הורדתי את גירסת הפרו, אני מנסה לעשות תיקון, אעדכן בהמשך
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים מחבר אוקיי, ככה, הורדתי ווינדוס 8 פרו, צרבתי אותו על usb והעלאתי אותו שהמחשב עולה, ניסיתי לעשות תיקון אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול לעשות, אין לי נקודת שיחזור, וכרגע הווינדוס שהיה על המחשב היה עם סיריאל ועם רישיון, איך אני מחזיר למצב הקודם?
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים או ידנית:תיכנס ל-command promptתקיש את הפקודות לפי הסדר:Bootrec.exebcdedit /export C:\BCD_Backupc:cd bootattrib bcd -s -h -rren c:\boot\bcd bcd.oldbootrec /RebuildBcdbootrec /fixmbrbootrec /fixboot
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים מחבר זה לא נותן לי לעשות תיקון, אם אני מפרמט אני יכול להכניס את הסיריאל שיש לי עכשיו?, ואיפה הוא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.