עבור לתוכן

FPS!

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי לדעת מה הספר המינימלי של פריימים לשנייה שמריץ משחק חלק?

תודה.

פורסם

אם אני זוכר נכון, העין האנושית לא יכולה להבחין ביותר מ24 פריימים לשניה, ככה שמעל לזה, זה כבר ירוץ חלק לגמרי.

ד"א, תדאג לכותרת עניינית בדיונים הבאים שלך

פורסם

בעיקרון... 25... (כמו טלויזיה) אולי 29.9

אבל זה לא כל כך נכון משהו בסביבות ה60 ומעלה זה מצוין וחלק

פורסם

בעקרון אם יש לך מעל 40 FPS אתה תרגיש שהמשחק עובד חלק. העין האנושית מסוגלת לראות 24 תמונות בשנייה למרות ש-24 FPS זה לא לגמרי חלק במשחקים. רק ב-CS אתה תרגיש הבדל אם יהיה לך מעל 40FPS. אומרים ש-100 FPS במשחק הזה זה כמו צ'יטים כי הסיאסרים איכשהו מרגישים בהבדל ובאמת משחקים יותר טוב עם 100FPS מאשר עם 60 למשל *_*

פורסם
  • מחבר

תודה ומצטער בקשר לכותרת...

תגידו...בקשר לדום 3 אתם באמת חושבים שהוא יהיה כמו בתמונות? והאם הדרישות המומלצות שהם פירסמו הם באמת הדרישות המומלצות להפעיל אותו עם הפילטרים הכי גבוהים ובפריימים לשנייה שיפעילו אותו חלק?

פורסם

השאלה בקשר לדום היא מתי הוא ייצא, עם קצב הדחיות שלו ימשיך אז עד שהוא באמת ייצא רדאון 9800XT יהיה כרטיס תקציבי ;)

ובקשר לכותרת - אתה יכול לשנות אותה ע"י עריכת ההודעה הראשונה פה. משהו קצת יותר מפורט יועיל

פורסם

השאלה בקשר לדום היא מתי הוא ייצא, עם קצב הדחיות שלו ימשיך אז עד שהוא באמת ייצא רדאון 9800XT יהיה כרטיס תקציבי ;)

ובקשר לכותרת - אתה יכול לשנות אותה ע"י עריכת ההודעה הראשונה פה. משהו קצת יותר מפורט יועיל

פה אתה טועה ידידי היקר...המשחק מוכן וגמור וצפוי לצאת ב15 באפריל 2004 למחשב !

פורסם

תיקון טעות:

צריך 23 פריימים על מנת שהעין האנושית תראה את פריימים כוידאו בצורה חלקה.

אבל במחשבים צריך יותר מזה על מנת שבאמת נראה את זה בצורה חלקה.

הכוונה היא זה למשל אם תרנדרו סרט ב23 פריימים בדיוק אז תראו אותו בצורקה חלקה ללא לאגים, אבל במשחקים זה שונה.

פורסם

בעקרון אם יש לך מעל 40 FPS אתה תרגיש שהמשחק עובד חלק. העין האנושית מסוגלת לראות 24 תמונות בשנייה למרות ש-24 FPS זה לא לגמרי חלק במשחקים. רק ב-CS אתה תרגיש הבדל אם יהיה לך מעל 40FPS. אומרים ש-100 FPS במשחק הזה זה כמו צ'יטים כי הסיאסרים איכשהו מרגישים בהבדל ובאמת משחקים יותר טוב עם 100FPS מאשר עם 60 למשל *_*

אני מכור לשעבר וזה נכון ההבדל הוא די גדול מ30 שזה unplayable ל40 שזה סטנדרטי ואז 60 שזה ממש נוח אבל רק ב90-100 זה נותן חויה מקסימלית ואני מודה שהרבה יותר קל להרוג במשחק הזה כשהFPS יותר גבוה (כמובן בתחום הplayable)

פורסם

פה אתה טועה ידידי היקר...המשחק מוכן וגמור וצפוי לצאת ב15 באפריל 2004 למחשב !

רוב השמועות אומרות שהוא ידחה...אבל די, זה לא קשור לנושא.

פורסם

עין אנושית זה 12 תמונות לשניה, אבל זה לא מה שקובע במשחקים, במשחקים אתה צריך פריימים במהירות מספקת שכשתזיז את העכבר הוא יהיה חלק ובלי לאגים, זה בערך 60.

פורסם

עיין אנושית זה 24 תמונות לשניה

יש סרטים (כמו הישנים של דיסני דרך אגב), שכדי לחסוך בציורים, היו מכפילים כל תמונה פעמיים וככה היו מציירים רק 12 תמונות לשניה אבל מצלמים 24 (כאילו: 1,1,2,2,3,3,4,4...)

עכשיו, במשחקים (וגם בטלויזיה) זה טיפה שונה. מכיוון שאומנם 24FPS היו מספיקים, בתנאי שהעין שלנו הייתה רואה בדיוק את כולם ולא תפספס אף אחד.

מה הכוונה. העין רואה 24 תמונות בשניה, כלומר עובדת ב24 הרץ (אם אפשר להגיד).

אם תשימו את המסך על 24 הרץ, אף אחד לא מבטיח שה24 תמונות שהמסך משדר בשניה יהיו בדיוק בזמן של ה24 תמונות שהעין קולטת....

ולכן כדי שהעין תקלוט 24 תמונות שונות כל שניה צריך תדר של יותר מ24 הרץ (או FPS). מקווה שזה ברור. (זה גם למה עבודה עם תדר נמוך מאמצת את העיניים יותר...

פורסם

מה ש MoRtZkInG אמר נשמע מאוד הגיוני.

אבל אני לא מבין למה העין האנשית קולטת רק 24 תמונות בשניה, האותות עוברים במהירות האור למוח, אתם רוצים להגיד לי שהמוח לא "חזק" מספיק בשביל לקלוט יותר מ 24?

יכל להיות שיש חיות שרואות ב60 תמונות לשנייה למשל? אולי בגלל זה האינסטינקטים שלהם מהירים יותר.

פורסם

לפעמים אפשר לחיות עם משחקים לא מהירים מדי גם עם 17 פריימים. רואים שזה לא חלק אבל כל עוד זה לא first/third person shooter התגובה המיידית לא תמיד קריטית

פורסם

מעל 40 FPS זה חלק

30-40 זה טוב מאוד אבל לא חלק

30-20 תקיעות קלות

20-10 תקיעות קשות

10-0 חרא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים